Diploma allround stylist

Wat is een Allroundstylist?

Een allroundstylist is breed inzetbaar; de stylist heeft zowel kennis van de mode als het interieur. De stylist is commercieel ingesteld en kan mode en interieur in tijdschriften en on-line verbeelden met kennis van digitale programma’s. Trend- en doelgroepanalyse leveren de all-round stylist de juiste tools voor visual-merchandising, redactiewerk en reclame.

Welke cursussen behoren tot het diploma Allroundstylist?

tekenen en schilderen

modestyling A

interieurstyling A

digitale vormgeving *

fotostyling A

kunstactualiteit

branding

mediastyling mode

mediastyling interieur

 

Hoe meld ik me aan?

Meld je hier aan voor de deeltijd opleiding Allroundstylist. Daarna ontvang je van ons een aanmeldingsformulier voor een intakegesprek, een kostenoverzicht informatie, algemene informatie en de toelatingsopdrachten. Heb jij een portfolio, dan kun je deze meenemen naar het intakegesprek in plaats van de toelatingsopdracht.

Wat kost de opleiding?

Om het diploma Allroundstylist te behalen dien je de 9 losse cursussen succesvol af te ronden. De totale kosten om een diploma te behalen bedragen € 8.955,- (9 x € 995,-). Je betaalt naar gelang het aantal cursussen dat je volgt in 1 jaar. Volg je 3 cursussen, dan betaal je 3 x € 995,-. * Volg je de cursus digitale vormgeving, die kost €1.375,-

Andere interessante opleidingen die wij aanbieden zijn:

Diploma mediastyling Interieur

Diploma mediastylist mode

Diploma visuele communicatie