Diploma fotostylist interieur

Wat is een Fotostylist Interieur?

Een fotostylist is bepalend voor de boodschap van een foto, de regisseur van het beeld. De stylist bedenkt de locatie, de belichting, de decoratie en de compositie van het uiteindelijke beeld, die het interieur of meubelstuk de juiste meerwaarde geeft. De fotostylist moet goed leren communiceren met een fotograaf en een belichter om op de fotoshoot tot de ultieme creatie te komen.

Welke cursussen behoren tot het diploma Fotostylist interieur?

tekenen en schilderen

interieurstyling A

fotostyling A

fotografie A

fotostyling B

kunstactualiteit

digitale vormgeving  *

fotografie B

mediastyling interieur

Hoe meld ik me aan?

Meld je hier aan voor de deeltijd opleiding Fotostylist interieur. Daarna ontvang je van ons een aanmeldingsformulier voor een intakegesprek, een kostenoverzicht informatie, algemene informatie en de toelatingsopdrachten. Heb jij een portfolio, dan kun je deze meenemen naar het intakegesprek in plaats van de toelatingsopdracht.

Wat kost de opleiding?

Om het diploma Fotostylist interieur te behalen dien je de 9 losse cursussen succesvol af te ronden. De totale kosten om een diploma te behalen bedragen € 8.955,- (9 x € 995,-). Je betaalt naar gelang het aantal cursussen dat je volgt in 1 jaar. Volg je 3 cursussen, dan betaal je 3 x € 995,-. * Volg je de cursus digitale vormgeving, die kost €1.375,-

Andere interieuropleidingen die wij aanbieden zijn:

Diploma dessinontwerpen

Diploma interieurstylist

Diploma mediastyling Interieur

Diploma allround stylist