Start semester 2 & 3 met SketchUp of Social media

In semester 2 start SketchUp, er is nog plek.

SketchUp is een computerprogramma waarmee je in 3D kan tekenen. Denk aan vormen, ruimtes en gebouwen. Het is eind twintigste eeuw ontworpen om mensen simpeler 3D dingen te laten tekenen dan de toenmalige 3D-programma’s, welke vaak een zeer ingewikkelde cursus vereisten. Enkele van zijn functies zorgen ervoor dat ontwerpers met hun ontwerpen kunnen ‘spelen’, iets wat onmogelijk is bij CAD-programma’s. Het is mogelijk om met behulp van Sketch Up gebouwen te tekenen en deze gebouwen te tonen in Google Earth als driedimensionale objecten. Wordt als korte cursus van 10 weken gegeven.

De cursus SketchUp duurt 10 weken, van november tot begin februari.

De cursus kost € 450,-.  Schrijf je in als je dit programma wilt leren beheersen.

 

In semester 3 start de nieuwe cursus Social media,

waarin je een social media plan gaat schrijven en uitvoeren voor je eigen of ander bedrijf.

Communicatie is pas communicatie als het bestaat uit een wisselwerking: verzenden, ontvangen, reageren etc. Het bestaat niet uit het ondoordacht uitzenden van informatie, maar juist uit strategisch denken en tactisch doen.

Online communicatie is niet meer weg te denken in de huidige tijd. Denk aan de digitale wereld en haar smartphones, tablets en pc’s. Er zijn oneindig veel online kanalen zoals social media, websites, e-mails, blogs, vlogs etc.

Maar hoe zet je nu een product, dienst, merk of bedrijf via social media in de schijnwerpers? Wat is nu eigenlijk een goede online strategie? Hoe zet je succesvol een online campagne op? Hoe draag je effectief je boodschap uit? Hoe creëer je draagvlak? Hoe zorg je ervoor dat jouw content wordt gezien? En, hoe leer je van eerder gemaakte keuzes?

Tijdens de cursus ‘Social media’ krijg je antwoord op bovenstaande vragen en word je middels praktijkopdrachten opgeleid tot bedrijfsmatige social media professional.

De cursus Social Media duurt 10 weken, van februari tm mei.

De cursus kost €450,-. Schrijf je in als je social media professional wilt worden.