Bente Scholten

Bente

Sinds een jaar volg ik de cursus mediastyling mode aan de Akademie Vogue. Doordat ik werk bij het tijdschrift LINDA. en daar verantwoordelijk ben voor de rubrieken heb ik voor deze richting gekozen. Dit sluit namelijk goed op elkaar aan en doordat ik pas 20 jaar ben vind ik het belangrijk om mijzelf verder te ontwikkelen.

De combinatie van werken en toch verder leren vind ik erg fijn, zeker op de Akademie Vogue. Doordat ik maar 1 richting volg hoef ik ook maar 1 dag per week naar school. Het is een opleiding waar je veel zelfstandig werkt en zelf je eigen planning bepaalt. Begin van het jaar krijg je namelijk al een schema wanneer je de opdrachten in moet leveren en presenteren.

Voor de richting mediastyling mode krijg je 7 opdrachten (exclusief een grote eindopdracht) waar je gemiddeld 2 a 3 weken aan moet werken. Tijdens de weken dat je er mee bezig bent krijg je per les, dus 1x in de week goede persoonlijke feedback waardoor je weer verder aan de slag kunt gaan. Na elke opdracht presenteer je het product en krijg je een eindbeoordeling.

Akademie Vogue raad ik zeker aan voor zowel werkenden als studenten, die zich graag verder willen ontwikkelen en hun kennis willen uitbreiden. Het verschil tussen andere HBO opleidingen is dat de Akademie Vogue kleinschalig en veel persoonlijke begeleiding biedt.

PR Consultant Beauty & Assistent Rubrieken UPR & LINDA

https://www.linkedin.com/in/bente-scholten-729409b8