Opleiding allround stylist

Wat is een Allroundstylist?

Een allroundstylist is breed inzetbaar; de stylist heeft zowel kennis van de mode als het interieur. De stylist is commercieel ingesteld en kan mode en interieur in tijdschriften en on-line verbeelden met kennis van digitale programma’s. Trend- en doelgroepanalyse leveren de all-round stylist de juiste tools voor visual-merchandising, redactiewerk en reclame.

Welke cursussen behoren tot de opleiding Allroundstylist?


Hoe meld ik me aan?

Meld je aan

Heb je je aangemeld voor de deeltijd opleiding Allroundstylist. Dan ontvang je daarna van ons een aanmeldingsformulier voor een intakegesprek, een kostenoverzicht informatie, algemene informatie en de toelatingsopdrachten. Heb jij een portfolio, dan kun je deze meenemen naar het intakegesprek in plaats van de toelatingsopdracht.

Wat kost de opleiding?

Om het diploma Allroundstylist te behalen dien je de 9 losse cursussen succesvol af te ronden. De totale kosten om een diploma te behalen bedragen € 8.955,- (9 x € 995,-). Je betaalt naar gelang het aantal cursussen dat je volgt in 1 jaar. Volg je 3 cursussen, dan betaal je 3 x € 995,-. * Volg je de cursus digitale vormgeving, die kost €1.375,-

Andere interessante opleidingen die wij aanbieden zijn:

test