Opleiding Interieurstylist plus

Wat is een Interieurstylist plus?

De deeltijd opleiding Interieurstylist plus is geschikt voor studenten van een MBO4 interieuropleiding. Als interieurstylist bedenk je interieurconcepten waarbij je rekening houdt met de doelgroep, maatvoering, kleur- en materiaalgebruik en trends. Bij deze studierichting verbreed je je interieurkennis door specifieke publieke ruimtes in te richten zoals cafés, restaurants en een hotelkamer (horecastyling) en een schoollokaal, een opdrachtgever binnen de retail, een kantoor, een wachtruimte en een binnentuin. Je beheerst de technieken om een interieurvoorstel vorm te geven en te presenteren in plattegronden en SketchUp.

Welke cursussen behoren tot de opleiding Interieurstylist plus?


Maak voor deze opleiding de keuze:

  • Tekenen en schilderen of digitale vormgeving.
  • Dessinontwerpen A of digitaal dessinontwerpen.
  • Kunst en meubelgeschiedenis of kunstactualiteit.

Hoe meld ik me aan?

Meld je aan

Meld je hier aan voor de deeltijd opleiding Interieurstylist plus. Daarna ontvang je van ons een aanmeldingsformulier voor een intakegesprek, een kostenoverzicht informatie, algemene informatie en de toelatingsopdrachten. Heb jij een portfolio, dan kun je deze meenemen naar het intakegesprek in plaats van de toelatingsopdracht.

Wat kost de opleiding?

Om het diploma Interieurstylist plus te behalen dien je de 9 losse cursussen succesvol af te ronden. De totale kosten om een diploma te behalen bedragen € 8.955,- (9 x € 995,-). Je betaalt naar gelang het aantal cursussen dat je volgt in 1 jaar. Volg je 3 cursussen, dan betaal je 3 x € 995,-. * Volg je de cursus digitale vormgeving of digitaal dessinontwerp, die kosten €1.375,-

Beste interieuropleiding van Nederland 2023:

Andere interieuropleidingen die wij aanbieden zijn:

test