Stages

Ben jij opzoek naar een leuke stage of vacature naast je opleiding ? Scrol dan door op deze pagina!

alle stages worden regelmatig gecontroleerd op beschikbaarheid!

 

SVP school melden zodra stage / vacature is ingevuld.

18-07-2018

 

niko niko betekent ‘say cheese’ in het japans.
Als je lacht, maak je anderen ook blij. Daar hoef je weinig voor te doen, het verspreidt zich automatisch als een virus van de ene persoon naar de andere. Wij raken graag besmet met dit virus. Sterker nog, we staan het liefst aan het begin ervan. Daarom creëren we producten & concepten die duurzaam,
kwalitatief, on trend, verrassend zijn en vooral blij maken!

In 2013 hebben we ons eerste product geïntroduceerd en hierna hebben we onze collectie Plantable Happiness verder uitgebouwd. Inmiddels verkopen we onze producten in binnen- en buitenland in winkels zoals onder andere Sissy Boy, Dille & Kamille, Antropologie UK, de Bijenkorf en de winkels van Stedelijk Museum en Voorlinden museum.

Dit najaar voegen we een aantal nieuwe producten toe aan de bestaande collectie. Ook introduceren we een nieuwe productlijn, die meer interieur gericht is. We zoeken een stagiair die ons kan ondersteunen bij deze introducties en bij het verder versterken en upgraden van ons merk.

VISUAL CREATIVE (STAGE)
Tijdens je stage werk je mee aan onze visual branding (online, offline en social). Je ontwikkelt samen met ons een strategie voor deze visual branding en werkt dagelijks aan het creëren van inspirerende content voor onze moodbooks, website en social media (instagram, facebook). Je zorgt ervoor dat dit herkenbaar is voor niko niko maar tilt het merk door creatieve styling en storytelling tevens naar een hoger plan. Er is ruimte voor het inbrengen van eigen ideeën en voorstellen voor projecten indien dit realiseerbaar is binnen tijd en budget & goed aansluit bij de doelstellingen van de introducties.

We zijn op zoek naar iemand die 3 a 4 dagen aan de slag wilt gaan voor de periode van september 2018 – maart/april 2019. Wij geloven niet in de standaard 9-17 werktijden, de beste ideeën ontstaan juist op onverwachte momenten en dan wil je er eigenlijk meteen mee aan de slag gaan. Je krijgt dus veel vrijheid om je eigen werkplek en uren te bepalen, maar hebben uiteraard wel voldoende overlegmomenten gedurende de week op locatie in Leiden, waar we gevestigd zijn.
Je ontvangt een stagevergoeding.

JIJ
Je volgt een studie op het gebied van styling, grafisch design en/of conceptontwikkeling. Dat je gevoel voor vorm, kleur, materiaal, typografie en de laatste trends hebt, spreekt dan voor zich. Je kunt conceptuele ideeën goed uitwerken in beeld en (eventueel) tekst, passend bij de unieke stijl en stem van het merk. Je hebt kennis van Adobe Creative Cloud met name Illustrator, Photoshop en Indesign en bent in het bezit van een eigen laptop. Je spreekt vloeiend Engels en eventueel Nederlands. Verder zijn we vooral geïnteresseerd in wie jij bent als persoon. Je staat positief in het leven en bent open-minded. Je denkt proactief en komt met ideeën voor binnen en buiten jouw specialisatie. Je kunt jezelf goed motiveren, ook als er niet steeds iemand over je schouder mee kijkt en hebt de ambitie om wat je doet, goed te doen. Als je op zoek bent naar een stage waarbij je echt toegevoegde waarde kan hebben bij het introduceren van een nieuwe productlijn voor een succesvolle start-up brand, stuur ons dan een CV/portfolio en motivatie toe, via info@nikoniko.nl. We kijken er naar uit!
Meer over ons: www.nikoniko.nl & www.instagram.com/nikoniko_nl/

 

16-07-2018

Stagiair(e) Sales & Marketing – About Art

Heb jij een passie voor kunst en interieur en wil je voor de benodigde studiepunten graag praktijkervaring opdoen in de (zakelijke) kunstwereld? Bij About Art komt een stageplek beschikbaar! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair(e) Sales & Marketing.

Wie zijn wij?
Wij zijn een nieuwe online kunstaanbieder met een grote collectie hedendaagse kunst. Met deze collectie richten wij zowel bedrijven als particulieren in met (nieuwe) kunst. Met behulp van een innovatieve app maken wij een voorstel op maat en geven advies over stijl, aantallen, formaat en manier van inlijsten en ophangen. Regelmatig werken we samen met interieurdesigners, die ons inschakelen als kunstexpert bij hun projecten. Daarnaast richten we hotels in binnen- en buitenland in met onze kunstwerken.

Wie zoeken wij?
We zoeken een representatieve aanpakker met liefde voor kunst, oog voor detail en met flair voor verkopen. Je bent communicatief sterk en kan je goed verplaatsen in de klant en opdrachtgever. Je bent niet bang om de telefoon op te pakken en het geeft je voldoening om nieuwe opdrachten binnen te halen. Qua programma’s zal je veel gaan werken met Excel, Powerpoint en Magento. Ervaring daarin is niet noodzakelijk, maar wel een pré. Ook is het handig als je bekend bent met bewerkingsprogramma’s, zoals Adobe Illustrator en Photoshop.

Wat ga je doen?
Jij gaat je hoofdzakelijk inspannen om de naamsbekendheid en het marktaandeel van About Art te helpen vergroten. Dit houdt in dat je onze social media kanalen van content voorziet, de website up-to-date houdt, bedrijven actief benadert en lucratieve samenwerkingen aangaat met onder andere interieurbureaus. Je werkt mee aan het opstellen van nieuwsbrieven en durft mee te denken over marketingstrategieën om meer klanten te werven en zo About Art bekend te maken bij een groter publiek. Daarnaast bewaak je de huisstijl en ondersteun je de manager bij haar dagelijkse werkzaamheden.

Wat bieden wij?
Wij bieden een unieke stageplek op het snijvlak van sales, marketing en kunstmanagement. Je gaat werken op ons kantoor aan het Vondelpark in Amsterdam. About Art maakt deel uit van een kleinschalige maar dynamische organisatie, als onderdeel van beheermaatschappij Amerborgh International N.V. Het gaat om een stageplek van 20-24 uur, voor een periode van minimaal een half jaar. De stagevergoeding bedraagt € 350,- bij een fulltime stage plus reiskostenvergoeding. Startdatum in overleg. Het is een voorwaarde dat de stage een verplicht onderdeel is van een erkend opleidingsinstituut. Bezit van rijbewijs is een pré.

Voor vragen over deze stageplaats kan je contact opnemen met Claudia Klerkx, +31 658673734. Indien je geïnteresseerd bent en voldoet aan de hierboven gestelde kwalificaties ontvangen we graag je CV, inclusief motivatie en foto via claudia.klerkx@aboutart.nl. Om een beter beeld van ons te krijgen en voor meer informatie verwijzen wij naar www.aboutart.nl en www.amerborgh.com

 

MEEWERKSTAGE GRAPHIC DESIGN / UX DESIGN

Wil jij werken bij een jonge, positieve, ondernemende en betrokken organisatie met een start-up cultuur?
Heb jij een passie voor UX design & Graphic Design?
Krijg jij er energie van om altijd de beste resultaten neer te zetten?
En ben je lekker competitief tijdens onze teamactiviteiten?
Dan ben jij onze nieuwe meewerkstagiair(e) Graphic Design / UX Design!

Wie zijn wij?
Wij profileren ons als Data Gedreven Online Marketing partij, actief in de recruitmentbranche. Moongro is groot geworden door haar platformen, te denken aan traineeshipsoverzicht.nl, inhousedagen.nl,business-courses.nl, startersvacatures.nl, sollicitatieblog.nl en zo nog 30 niche websites. Al deze websites spelen een factorin het proces van een hoogopgeleide student richting de arbeidsmarkt. Zo is Moongro uitgegroeid tot eenpartij met meer dan 100.000 hoogopgeleide bezoeken per maand! Buiten deze websites om hebben wij een
geheel geïntegreerd marketingapparaat, waarmee wij de gebruikers binnen onze platformen kunnen targeten op apps, websites en tools waar deze kandidaten zich dagelijks bevinden. Kortom: wij hebben er baat bij om deze platformen en het marketingsysteem elke dag beter te laten werken. Ons doel? Zowel hoogopgeleid talent als bedrijven laten groeien door hen met elkaar te verbinden.

Wat ga je doen?
Jij bent er verantwoordelijk voor om de gebruikerservaringen op onze platformen zo te optimaliseren, dat het voor onze gebruikers elke keer weer een topervaring is om onze websites te bezoeken. Maar je blijft altijd op zoek naar verbetering. Jij analyseert deze gebruikerservaringen door het uitvoeren van o.a. user experience tests en gaat met de uitslagen aan de slag om de ervaring nog verder te optimaliseren. Daarnaast ben je er verantwoordelijk voor dat alle uitingen van Moongro en haar opdrachtgevers (ABN AMRO, Google, Heineken, Vodafone en velen anderen) er fantastisch uitzien. Dat betreft het opmaken van promotie- en marketingmateriaal tot het volledig ontwerpen en opzetten van onze evenementen! We vinden het belangrijk dat jij naast je werkzaamheden ook de processen optimaliseert tussen Design en de andere afdelingen, zodat er snel en efficiënt resultaten behaald kunnen worden. Een veelzijdige meewerkstage waar jouw persoonlijke groei voorop staat.

Met wie werk je?
Het Moongro team bestaat uit 20 collega’s, met de gemiddelde leeftijd van 28, die allemaal ambitieus zijn, hard werken maar ook houden van gezellige feestjes / uitjes. Je directe collega’s van het Online team zijn Data Analisten, een Customer Succes Manager, een Campaign Manager en ook een Senior Digital Manager met een CMD achtergrond. Binnen de organisatie schakel je met iedereen, van de directie tot aan de accountmanagers. Je bent ook niet de enige stagiair(e) binnen jouw periode, wij vinden de energie en de kracht van stagiaires van enorme waarde binnen ons bedrijf. Het is de doelgroep, de toekomst en de vernieuwing die ons verder brengt.

Wie ben jij?
Jij bent een CMD’er (Communication & Multimedia Design) die op zoek is naar een meewerkstage waarin je echt wilt groeien. Je hebt een passie voor UX & Graphic Design. Je hebt kennis van Photoshop, Indesign en Illustator. Met jouw creatieve brein kom jij met briljante ideeën waar jij je omgeving mee inspireert. Met zijn allen werken naar een doel vinden wij belangrijk: jij bent dus een echte teamspeler. Last but not least, met jouw klantgerichte houding zorg jij ervoor dat jouw (interne) klanten nooit iets ontbreken.

Wat bieden wij?
Een omgeving met ondernemende, jonge, positieve en vooral ook gezellige collega’s;
Veel vrijheid om je eigen projecten op te pakken;
Een stage die geen dag hetzelfde zal zijn;
Een organisatie die elk jaar weer keihard groeit en dit jaar zal niet anders zijn!

Bel ons +3120 42 15 118
Mail: info@moongro.com
Website: www.moongro.com

John M. Keynesplein 12-46
1066 EP Amsterdam

 

Mimi et Toi zoekt een creatieve stagiair die ons team komt versterken.

Mimi et Toi ontwerpt sinds 2009 sieraden en tassen die wereldwijd verkocht worden.

We werken vanuit onze showroom in de hippe Amsterdamse buurt De Pijp. In onze showroom hebben wij regelmatig afspraken met stylistes, magazines en inkopers.

Wat je bij ons komt doen:

– Het contact onderhouden met onze klanten,
– Zoeken naar nieuwe klanten
– Assisteren bij PR events
– Assisteren tijdens inkoop-afspraken, zowel in de showroom als in het land.
– Up to date houden van onze webshop
– Assisteren bij fotoshoots
– Assisteren bij het fotograferen van stills

Wat we van je verwachten:

– Je doet een opleiding in communicatie/marketing, fashion of styling op minimaal MBO niveau 4 of HBO niveau
– Je bent een pro in Photoshop en WordPress (woocommerce)
– Je hebt een natuurlijke interesse in mode, fashion, design en fotografie.
– Je bent een harde, creatieve en flexibele werker
– Je bent zelfstandig en initiatiefrijk
– Je beheerst Nederlands en Engels vloeiend zowel gesproken als geschreven
– Omdat je te maken hebt met onze bezoekende stylisten en andere klanten ben je verzorgd, sociaal vaardig en enthousiast

Wij bieden een uitdagende meewerkstage van minimaal 3 dagen (in overleg) per week. De stage begint vanaf september voor een periode van minimaal 3 maanden of langer.

Heb je interesse in deze veelzijdige, leerzame stage? Stuur dan je motivatie met CV en pasfoto naar info@mimiettoi.com

www.mimiettoi.com

 

06-06-2018

 

Zomerstage PR Stage – Fashion & Lifestyle

BOBBERY AMSTERDAM is op zoek naar een leuke stagiair(e) die niet kan wachten om haar / zijn handen uit de mouwen te steken bij een van de leukste bureaus in Amsterdam. Bobbery Amsterdam is een full service communicatie- en adviesbureau in hartje Amsterdam, met een sterke focus op fashion en lifestyle. Gespecialiseerd in PR en het ontwikkelen en begeleiden van brandingstrajecten voor nationale & internationale organisaties, bedrijven en designers. Dagelijks realiseren we opmerkelijke samenwerkingen tussen merken, media consumenten. Waar we naast hard werken ook echt te porren zijn voor een vrijdagmidddagborrel!

Ben je op zoek naar een leuke en dynamische stage midden in hartje Amsterdam? Wij bieden een inspirerende plek waar al je talenten tot ontwikkeling komen.

Werkzaamheden:
• in- en uitboeken collecties voor uitleen van fashion en lifestyle producties
• ondersteuning van het team bij het uitwerken van PR activiteiten
• voorbereiding persdagen en events
• ontvangen van stylisten
• rapportages opmaken
• clippings bijhouden
• onderhouden van mediacontacten
• onder begeleiding opstellen van persteksten en teasermailings
• onderhouden beeldbank

Eisen
• minimaal HBO niveau
• bekend met fashion / lifestyle social influencers
• bekend met de fijne kneepjes van Social Media
• vrolijke en open persoonlijkheid
• goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift
• proactief/ondernemend
• vrolijk, gemotiveerd en energiek en een beetje gek ;)!
• creatief en gevoel voor trends
• ervaring met photoshop (pre)
• geen 9 tot 5 mentaliteit
• telefonisch en schriftelijk communicatief sterk
• je werkt efficiënt alleen maar ook graag in teamverband

• out of the box denker

We love to boost your talent too! Dus geef gerust aan wat je zelf graag wilt leren/ontdekken!

Stuur je motivatie en CV naar Saya@bobbery.amsterdam

 

 

 

 

Wat?
Ben jij een echte mode liefhebber? Wil jij leren hoe het er in een kleinschalig modebedrijf waar iedereen de handen uit de mouwen steekt, met dagelijkse stylisten en modepubliek over de vloer, aan toe gaat? En wil jij leren hoe het online achter de schermen werkt? Dan is dit de ideale stageplek voor jou!

Waar?
Salon Heleen Hulsmann is gevestigd in Amsterdam en verkoopt een zorgvuldig samengestelde selectie tweedehands designer kleding, schoenen en accessoires. De Salon werkt samen met een team van experts om een uitstekende staat en absolute authenticiteit van de stukken te kunnen garanderen.

Werkzaamheden?
• Het ondersteunen van onze uittingen op Social Media, waaronder het medebedenken en fotograferen van stills
• Beoordelen en verzorgen van nieuwe inbreng
• Verantwoordelijk voor alle aanvragen van stylistes, het beoordelen en coördineren van deze uitleen
• Ondersteunen van alle werkzaamheden tbv de website
• Verantwoordelijk voor de gehele productie voor de fotostudio, eens in de 14 dagen, voorbereiden, tijdens-en na de shoot. (productie en styling)
• Meedenken en ontwikkelen van PR activiteiten voor de Salon
• Voorbereidingen treffen voor diverse beurzen en evenementen (Modefabriek, Tiffany, DesignerVintage)
• -Het organiseren en regelen m.b.t het leveren van de thema-content en etalage.

Eisen?
• Je hebt kennis van mode
• Je bent een aanpakker
• Je bent zelfstandig
• Je bent perfectionistisch
• Je hebt MBO/HBO denk- en werkniveau
• Je bent punctueel en gaat netjes te werk

Periode?
Start september voor een periode van minimaal 6 maanden.
Er is genoeg werk te doen voor 3-4 dagen in de week in overleg.

Interesse?
Is deze stage iets voor jou? Stuur dan snel een mail met CV

Website:
http://www.salonheleenhulsmann.nl

Ons adres en telefoonnummer is:
Willemsparkweg 166
1071 HT Amsterdam
020-2386965

Eva Lagos

 

Vadobag Europe BV is één van de meest toonaangevende leveranciers in Europa op het gebied van design en productie van trendy tassen, rugzakken en luiertassen. Vadobag heeft een zeer brede doelgroepen range, variërend van de allerkleinsten onder ons tot de modebewuste fashionista’s. Vadobag heeft al ruim 130 jaar ervaring in het spotten van trends en de commerciële vertaling daarvan in hun designs. Naast het ontwerp en de productie van een aantal sterke merken en private labels, als Kidzrooom, Milky Kiss en Genshii, is Vadobag ook houder van talloze bekende licenties als Disney, Hasbro, FC Barcelona en vele meer.

Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste en creatieve collega die past binnen ons team.

DESIGNER M/V
Creatief talent met een sterk gevoel voor trends en commercieel ingesteld.

Als designer ontwikkel je creatieve concepten voor onze collecties. Je werkt met de nieuwste materialen en modellen en weet deze commercieel te vertalen. Nadat je ons hebt overtuigd van de actualiteit en commercialiteit, maak je de concepten klaar voor productie in het Verre Oosten. Voor deze fulltime functie heb je een afgeronde MBO/HBO-opleiding in de richting
grafisch ontwerp/mode nodig. We verwachten dat je bovenop de ontwikkelingen in jouw vakgebied zit, van aanpakken weet en creatief bent. Je moet je 100% kunnen inleven in onze doelgroepen, een eigen visie hebben en illustratief sterk zijn.

Wat ga je doen?
Je signaleert de nieuwste trends en vertaalt deze naar commerciële ideeën.
Je ontwikkelt concepten voor eigentijdse collecties, voor jongens/meisjes 0 – 14 jaar Je werkt op basis van eigen designs en styleguides.
Je denkt mee aan de vormgeving van communicatie en POS materiaal, zoals mailingen en beurs inrichting.

Wat is jouw profiel?
MBO/HBO niveau in een modische / creatieve richting. Affiniteit met (kinder)consumenten- en lifestyleproducten
Je hebt ervaring met product development en een gedegen kennis van Photoshop en Illustrator. Ervaring met InDesign is een pré.
Er wordt verwacht dat je je goed kunt verplaatsen in verschillende doelgroepen. Goede communicatieve vaardigheden.
Goede kennis van de Engelse taal. Flexibele werkhouding.
Woonachtig binnen een straal van maximaal 30 kilometer van Tilburg

Wat gaan we je bieden?
Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een bedrijf waar een informele werksfeer en een
professionele aanpak hand in hand gaan. Verder bieden wij een goed salaris en goede doorgroeimogelijkheden. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Hebben we je enthousiast gemaakt?
We ontvangen graag je up-to-date CV, vergezeld van een schriftelijke motivatie.
Deze kun je per e-mail doen toekomen aan de vacaturehouder Esmé Versteijnen via esme.versteijnen@vadobag.nl Stuur ook relevant werk mee (max 3 MB). Of een link naar je online portfolio of persoonlijke website. Eventuele vragen kunnen alleen gesteld worden via bovenstaand e-mailadres.

 

 

STAGE: DESIGN & MARKETING 2 THE MOON ’N BACK
Wij willen graag ons team versterken en zijn op zoek naar jou!

Het sieradenmerk 2 THE MOON ’N BACK bestaat sinds een jaar en we zijn alleen maar aan het groeien! Op dit moment hebben wij 20 verkooppunten, een webshop en zijn wij aangesloten bij het fashion platform Frendz.

Werkzaamheden:
– Up to date houden van 2 THE MOON ’N BACK mediakanalen
– Up to date houden van onze webshop
– Het schrijven en versturen van e-mails
– Het contact onderhouden met onze klanten
– Online marketing acties bedenken/ontwerpen en uitvoeren
– Meedenken over nieuwe collecties

Eisen:
– Je doet een communicatie/marketing, fashion of grafische MBO niveau 4 of HBO opleiding
– Je bent een pro in Photoshop en InDesign
– Je bent enthousiast, creatief en flexibel
– Je bent zelfstandig en initiatiefrijk
– Je hebt affiniteit met mode en sieraden

Wij bieden een uitdagende meewerkstage van minimaal 3 dagen (in overleg) per week. De stage begint vanaf september voor een periode van minimaal 3 maanden of langer. Wij zijn gevestigd in Diemen.

Heb je interesse in deze veelzijdige, leerzame en uitdagende stage binnen een klein, maar snelgroeiend bedrijf? Stuur dan je motivatie met CV en pasfoto naar bychabel@hotmail.com.

 

 

30-05-2018

Graphic design stage So PR

Functie
Heb je gevoel voor beeld en ontwerp maar ook affiniteit met mode? Ben je creatief en visueel en kun je dit vertalen in verschillende beeldtalen? So-PR is op zoek naar een parttime stagiaire om onze grafisch vormgever te versterken. (eventuele fulltime stage is in overleg)

Locatie
So-PR is gevestigd in het World Fashion Centre in Amsterdam
Je taken als stagiair grafisch vormgever
Je ondersteunt de grafisch vormgever. Denk hierbij aan het opmaken van persberichten voor veel verschillende en uiteenlopende merken.

Eisen
– Je volgt een (HBO)-opleiding
– Je bent creatief
– Je kan overweg met indesign, photoshop en illustrator
– Je bent een harde werker
– Je toont initiatief
– Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
– Je hebt affiniteit met Design en mode
– Je bent stressbestendig

Periode
We zijn per direct op zoek naar een stagiaire voor een periode van een halfjaar. De startdatum kan altijd in overleg.

Interesse?
Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan als stagiaire bij So-PR? Mail je cv en motivatiebrief naar design@so-pr.com

Website: www.so-pr.com

 

23-05-2018

 

Intern Channel Marketing

Job description
Main task is supporting the Channel Marketing team with the execution of marketing initiatives across our retail / franchise stores, and points of sale for wholesale partners.

What to expect:

Fielding ad hoc requests from stores, regions and channels (4-5 per day) and briefing these in to studio;
Collecting POS orders from the channels and placing the orders with our supplier(s);
Following up on delivery to our doors;
Keeping the production and distribution lists up to date to ensure these reflect the latest store information;
Ordering window supplies (e.g. easy frames, logo stickers etc.). Both by request from the stores, as by aligning with construction team for store openings;
Execute desk / market research before kicking off certain projects (e.g. SALE, mannequins).

Requirements
You have just finished a marketing or business degree or are in the process of finishing one.
Enthusiastic, pro-active person who is not afraid to take initiatives.
You have previous relevant experience, preferably in the fashion / lifestyle industry.
Deep understanding of our brand as well as a high affinity with our products.
Excellent verbal and writing skills in English, German and Dutch is a plus.
Located in/around Amsterdam (or planning to).
Highly organized with the ability to prioritize workload.
You will be working closely with other departments within the company to realise projects and situated in our office at the Keizersgracht. Let’s meet soon!

Apply: HERE

Melkweg zoekt een Stagiair DTP/grafisch vormgeving

We zoeken…

een creatieve Stagiair DTP/grafisch vormgeving. Het betreft een stage voor minimaal 32 uur per week voor een periode van 5 maanden

Functieomschrijving

Tijdens deze stage ondersteun je de grafisch vormgever in de dagelijkse werkzaamheden. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het vormgeven van diverse communicatie-uitingen binnen de huisstijl van de Melkweg, zoals bijvoorbeeld concertposters, advertenties, flyers en nieuwsbrieven. In de loop van je stage zal je hier in toenemende mate zelfstandig verantwoordelijk voor zijn. De marketingafdeling van de Melkweg bestaat uit een vast team van tien medewerkers, ondersteund door een aantal oproepkrachten en een team van vijf stagiairs.

Functie-eisen

Je volgt een relevante MBO/HBO opleiding (tweedejaars of hoger)
Je hebt kennis van Indesign en Photoshop (dit is een pre)
Je hebt aantoonbare affiniteit met cultuur in het algemeen en de programmering van de Melkweg in het bijzonder
Je hebt een goede schrijf- en spreekvaardigheid in Nederlands en Engels
Je bent in staat om zelfstandig en in een klein team te werken
Woonachtig in Amsterdam of omgeving is een pre

Stuur je CV en motivatie naar: marketingstage@melkweg.nl

 

 

15-05-2018

Stageperiode:
3 maanden. Van 4 juni t/m 31 augustus. 4 of 5 dagen per week.

Over JOSH V:
Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V van modeontwerpster Josh Veldhuizen staat bekend om haar stijlvolle en elegante collecties die wereldwijd vrouwenharten sneller doen kloppen. JOSH V creëert toegankelijke en tegelijkertijd luxueuze, prêt-à-porter collecties die thuishoren in de garderobe van iedere zelfbewuste vrouw die graag stijlvol voor de dag wil komen.

Stagevergoeding:
Per 3 maanden ontvangt de stagiair JOSH V shoptegoed met een winkelwaarde van €375,-

Werkzaamheden:
– Assisteren bij de opmaak van social media postjes, websitebanners, lookbooks en affiliatebanners.
– Communicatie-uitingen voor #JOSHVLOG en #BABYNEWS verzorgen.
– Editen van de wekelijkse #JOSHVLOG en #BABYNEWS.
– Beeldbewerking.
– Pre: kennis van fotografie en lichtbepaling

Eigenschappen stagiair:
– Je volgt een erkende MBO of HBO opleiding in de richting grafisch vormgeven / media, informatie en communicatie; derde- of vierdejaars.
– Goede beheersing van Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator en Final Cut Pro (of ervaring met een ander video-editprogramma).
– Communicatief sterk, enthousiast, pro-actief en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
– Per 1 juni beschikbaar (gedurende de zomer, met kans op verlenging).
– In het bezit zijn van een rijbewijs is een pre.

 

COMMUNICATIE & MARKETING STAGIAIRE
Wij zijn op zoek naar een stagiaire die niets liever doet dan leuke lifestyle content bedenken, spotten van hippe bedrijven en plaatsingen verkopen voor commerciële lifestyle pagina’s in bekende landelijke (online)magazines.

Waar?
Lifestyle Media Group in Wormer is hét lifestyle media & PR bureau, gespecialiseerd in het creëren van een groot mediabereik voor lifestylemerken in o.a. de fashion, beauty, interieur en kids branches. Met een klein, gezellig en ambitieus team bedenken wij commerciële themapagina’s en blogitems in landelijke titels, zoals Marie Claire, VT Wonen, Ouders van Nu, Vriendin, Grazia en Styletoday.nl. Samen met het team creëren wij dit van concept tot design.

Periode?
Per september 2018 voor vijf à zes maanden.

Stageomschrijving
Als stagiaire Sales & Marketing bij Lifestyle Media Group ondersteun je de Commercieel Projectmanager en weet je een bedrijf te matchen met de juiste mediadoelgroep. Je denkt creatief mee met de invulling van commerciële themapagina’s/blogitems en zoekt hier de juiste klanten voor.

Wat bieden wij?
– De mogelijkheid om stage te lopen bij één van de meest ambitieuze mediabedrijven van Nederland;
– Een leuke groep collega’s met een grenzeloze gezamenlijke ambitie;
– Een bureauplek in een kantoorpand aan de Zaan met een gezellige brasserie beneden voor de vrijmibo’s;
– Stagevergoeding.

Werkzaamheden
Assisteren van projectmanagers die voor vele media commerciële content verzorgen;
Het van A tot Z ontwikkelen van commerciële lifestyle pagina’s, winacties, lezersaanbiedingen en specials voor diverse (online) lifestyle magazines;
Contact onderhouden met (potentiële) lifestyle merken;
Het dagelijks spotten van de leukste lifestyle bedrijven, merken en trends;
Administratieve werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?
Je volgt een marketing, communicatie of commerciële opleiding op minimaal hbo-niveau;
Je hebt affiniteit met online- en printmedia;
Je voelt je thuis in de wereld van lifestyle, fashion, beauty, travel, parenting en wonen;
Je bent op de hoogte van Nederlandse (online) magazines en blogs;
Je bent communicatief sterk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken;
Je bent een kei in regelen, organiseren en werkt nauwkeurig.

Interesse? Laat het ons weten! Stuur je motivatie samen met je CV
naar info@lifestylemediagroup.nl.

Zie ook deze vacature: https://lifestylemediagroup.nl/over-ons/vacatures/tekst-design-stagiaire/

 

09-05-2018

Mode en beauty stage bij de leukste redactie van Nederland!

Wat?
Adem jij mode, ben jij flexibel en weet jij van aanpakken? JAN Magazine is op zoek naar een fulltime stagiaire om het mode & beauty team te versterken. Lees snel verder!

Waar?
De redactie van JAN Magazine is gelegen in hartje Amsterdam, pal naast de Westermarkt.

Werkzaamheden?
Je ondersteunt de moderedactie. Je werkt nauw samen met de andere modestagiaire en je assisteert waar nodig. De volgende werkzaamheden kan je verwachten:
– het bezoeken van modepresentaties en events
– het assisteren bij fotoshoots
– helpen bij het fotograferen van stills
– het maken van de moderubrieken
– het maken van online posts
– het bijhouden van kleding die binnenkomt en retour moet

Eisen?
– Je volgt een (HBO)-opleiding, bij voorkeur gericht op mode
– Je bent zelfstandig
– Je bent flexibel
– Je bent een harde werker
– Je toont initiatief
– Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
– Je hebt affiniteit met Mode/Beauty
– Je bent stressbestendig

Periode?
We zijn op zoek naar een stagiaire voor de zomermaanden juli & augustus & september 2018 t/m januari 2018.  De startdatum kan altijd in overleg.

Interesse?
Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan als stagiaire bij JAN Magazine? Mail je cv en motivatiebrief naar hajemars@me.com o.v.v. Mode Stagiaire JAN.

Website:
http://www.jan-magazine.nl

 

 

GEZOCHT: stagiair(e) voor onze showroom in Amsterdam

Werkervaring opdoen op het support office in Amsterdam? Dit is je kans! Kom stage lopen in de H&M-showroom. Lees hier hoe de dag van stagiaire Bibi eruitziet. “Het is een plek waar je jezelfkunt blijven uitdagen.”

“Een paar maanden geleden ben ik begonnen als showroom stagiaire op het support office in Amsterdam. Eerst was het even wennen omdat je in een hecht team terechtkomt, maar dat verdwijnt al snel als sneeuw voor de zon. Iedereen is heel aardig en er hangt een superfijne sfeer.”

De H&M-showroom
“In de showroom komen dagelijks verschillende stylistes, influencers en bekende Nederlanders langs om te “shoppen” voor samples. Dit zijn artikelen die nog niet verkrijgbaar zijn in de winkel of online en worden gebruikt voor o.a. fotoshoots, social media-posts of voor een samenwerking met H&M.”

Je taken als stagiair
“Als showroom stagiaire is de showroom je eerste prioriteit. Je bent dus continu bezig met het optimaliseren van de showroom. Dat betekent dat ik de mannequins regelmatig stijl met de nieuwste samples die binnenkomen. Superleuk, want ik zie als allereerste hoe de nieuwste collecties van H&M eruitzien.

Wat je nog meer doet is de stylingaanvraag van stylisten vervullen. Soms hebben zij geen tijd om te komen shoppen, dus dan doe ik dat voor hen. Ook blader ik door alle fashion magazines op zoek naar H&M-items. We noemen dat ‘clippings’ en we verzamelen die in een groot document, dat we vervolgens opsturen naar het hoofdkantoor in Zweden. En als stylistes met retouren terugkomen (ze mogen de samples niet houden, maar lenen) dan zorg ik dat alles weer netjes wordt verwerkt in de showroom.

Het allerleukste van mijn stage is dat je ook helpt tijdens exclusieve pr-events. Ik ben dan ook heel jaloers op de volgende stagiaire, omdat die bij het designerevenement van H&M [tv] Moschino zal zijn. Dat wil natuurlijk iedereen!”

WIE ZOEKEN WIJ?
• Je bent student aan een MBO/HBO-opleiding en zoekt een meewerkstage voor 4 tot 5 dagen per week;
• Je werkt onafhankelijk, snel en alleen maar beter onder tijdsdruk;
• Je schakelt sneller dan het licht;
• Je werkt gestructureerd en weet altijd het overzicht te behouden;
• Je hebt kennis van nieuwe media;
• Je werkt bij H&M omdat je leeft voor fashion, maar ook voor duurzaamheid;
• Je kent de waarden van H&M niet, je bént de waarden!

Net als iedereen bij H&M ben je commercieel, sociaal, open, communicatief en een teamplayer met een grote ambitie. Ben jij klaar voor deze leuke stage? Reageer dan direct via career.hm.com en upload jouw CV en motivatie

Terugblikken
“Als ik nu moet zeggen wat mijn leukste ervaring was van de afgelopen maanden dan is dat het Conscious Exclusive-event. Zonder twijfel! Alles zag er prachtig uit – zowel de collectie als de showroom. En dat ik daaraan heb meegeholpen, maakt mij toch wel een beetje trots. Alles klopte en het was mooi om te zien dat zo veel mensen (waaronder Rens Kroes, zusje van supermodel Doutzen) bij elkaar kwamen om de collectie te bewonderen en natuurlijk ook te shoppen. Ja, de showroom is een te gekke plek waar je ook de kans krijgt om jezelf te blijven uitdagen en ik kan niet wachten op wat er nu nog allemaal gaat gebeuren in de tijd dat ik hier ben.”

 

 

 

04-04-2018

Gezocht: Social content creator/producer

FUNCTIEOMSCHRIJVING
C2B is een ‘social’ marketingbureau en is op zoek naar iemand die samen met zijn/haar collega’s, bestaande uit jonge en gedreven mensen, gave dingen wilt creëren! Wil je deel uitmaken van een leuk en groeiend bureau, welke als een top 10 digital bureau en top 10 meest creatief bureau van Nederland wordt gezien? Dan zijn we op zoek naar jou!

We zijn per direct op zoek naar talent in de vorm van een uitdagende baan als content creator. Een topper die zelfstandig (maar ook onder begeleiding van een ervaren projectmanager/art director) content-fotografie en -video’s kan schieten en bewerken voor klanten zoals PostNL, Coca-Cola, BIC®, SMEG, D-reizen, Connexxion, Zuivelhoeve, HEKS’N® en andere klanten.

De functie is zowel voor full time als voor part time (3 of 4 dagen in de week).

ACTIVITEITEN
Voor de functie als content creator pak je de volgende activiteiten op:
• Fotografie: social media content schieten en bewerken, of productfotografie. In onze studio, of buiten de deur. Bij jou is alles haarscherp en ziet alles er prachtig uit, van gerechten tot huiskamers.
• Video-productie video-content voor social media of campagne video’s
Sripting, styling, filmen, editen, het hoort er allemaal bij. 80% van de video’s betreffen social video’s van max 15 seconden en is het direct duidelijk wat er gefilmd moet worden. Wel weet je precies hoe je iets op zo vet mogelijke manier op de camera moet krijgen.
• Designwerk: Het betere shop en illustratie-werk. Waaronder het bewerken van je eigen shoots, maar ook het volledig creëren van nieuwe social posts, campagne-materiaal of pitch-designs.
• Ook kan je (afhankelijk van de tijd) meedoen met het brainstormen en bedenken van nieuwe campagnes die de doelgroep doet lachen, huilen, inspireren of tot actie zet.

Hierbij een overzicht hoe een typische dag eruit zal zien:
• 09.00u Binnenkomen, Nespresso’tje/theetje en even een ochtend-babbeltje met collega’s;
• 09.15u Briefings bekijken en/of bespreken met een projectmanager/art director;
• 09.30u Starten met een contentshoot voor Zuivelhoeve;
• 12.45u Riante lunch;
• 13.30u Contentshoot afmaken;
• 14.35u Starten met de bewerkingen van een contentshoot voor Casillero del Diablo;
• 17.00u Designfeedback van Connexxion content verwerken;
• 17.45u Briefing doornemen voor een videocreatie van SMEG;
• 18.00u Afsluiten.

FUNCTIEVEREISTEN
Wij geloven dat toptalent altijd een sterke passie heeft, groot durft te dromen en zijn eigen stijl heeft. Daarnaast:

• Ben je afgestudeerd in een relevante design-/foto-/videografieopleiding:
• Heb je aantoonbare ervaring met Adobe pakket (Illustrator, Photoshop, Indesign en Lightroom);
• Kan je met een spiegelreflexcamera en belichting omgaan en zie je die mooie compositie;
• Werk je nauwkeurig en heb je een goed oog voor detail;
• Ben je stressbestendig en kan je goed met deadlines omgaan;
• Ben je sociaal, gezellig en kan je goed met anderen samenwerken.
• Ben je fulltime or parttime (3 of 4 dagen in de week) beschikbaar, het liefst al op korte termijn;
• Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit;
• Woon je in Amsterdam of omgeving.

 

WIJ BIEDEN
• Een afwisselende en uitdagende werkplek met vrijheid en leuke en verantwoordelijke taken;
• Een groeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
• Nauwe samenwerking met een jong team van prijswinnende professionals;
• 30 vakantiedagen per jaar (op full time basis);
• Riante lunch met verse en biologische producten en onbeperkt fruit;
• Een gezellig werkplek met leuke collega’s in één van de meest bijzondere kantoorpanden van Amsterdam.

 

C2B BEDRIJFSPROFIEL
Ons kantoor behoort tot één van de meest bijzondere kantoorpanden van Amsterdam en is onze eigen 8 verdieping tellende kerktoren (Muiderkerk). Midden in de populaire ‘horeca-strip’ aan het Oosterpark (Linnaeusstraat). Wij bieden een informele flexwerkplek waarbij je switcht van verdieping. Wij werken voor toffe merken en je eigen werk zal je terugzien. Het team bestaat uit een relatief kleine club (13) jonge mensen, die naast hard werken ook veel lol hebben en van goede borrels houden. Ook loopt Macho rond, de parttime kantoorhond.

Past het plaatje? Mail je CV en (korte) motivatie dan uiterlijk maandag 23 april 2018 naar joost@c2b.nu (maar sollicitaties zullen al eerder plaatsvinden, dus hoe eerder, hoe beter). Voor meer informatie zijn we bereikbaar op 020 – 260 1412 of kun je kijken op www.c2b.nu. Geef graag direct aan of je full time of part time zou willen werken.

 

Zojuist heb ik een heel aardig telefoongesprek gehad met Jeroen van Beek. ik vertelde hem dat ik zelf verschillende cursussen bij Vogue heb gevolgd (jaren geleden) en dat ik nu actief ben als stylist (modestyling).

Per mei ga ik aan de slag als stylist voor het winkelpubliek in een winkelcentrum in Eindhoven. Het gaat om enkele vrijdagavonden (want koopavond) en zaterdagmiddagen per maand. De mensen kunnen daar persoonlijke stylingtips en kledingadviezen krijgen. Nu ben ik op zoek naar een goede collega-modestylist die me kan vervangen als ik een keer onverwacht niet kan. Naast het opdoen van verdere ervaring staat er natuurlijk ook een vergoeding tegenover.

Dus heb je interesse of vragen? dan hoor ik het graag en wil ik graag persoonlijk kennis met je maken! Ik ben doorgaans goed bereikbaar op 06 1918 0457 of via ruben@rubensenden.nl

 

26-03-2018

STAGIAIRE VORMGEVING
Als stagiaire Vormgeving bij Lifestyle Media Group ondersteun je de afdeling Tekst & Design. Wij zijn op zoek naar een creatieve stagiaire, die o.a. ondersteunt bij het vormgeven van onze themapagina’s, commerciële teksten schrijft en content creëert voor onze Social Media.

Waar?
Lifestyle Media Group in Wormer is hét lifestyle mediabureau, gespecialiseerd in het creëren van een groot mediabereik voor lifestylemerken in o.a. de fashion, beauty, interieur en kids branches. Met een klein, gezellig en ambitieus team bedenken wij commerciële lifestylepagina’s in landelijke titels, zoals Marie Claire, VT Wonen, Ouders van Nu, Vriendin, Grazia en meer. Samen met het team creëren wij dit van concept tot design. Wij zorgen dat het voor het midden- en kleinbedrijf mogelijk is om een groot mediabereik te behalen.

Periode?
Per direct of per mei 2018 voor vijf à zes maanden (andere periode is altijd bespreekbaar).

Stageomschrijving
Als stagiaire Vormgeving bij Lifestyle Media Group ondersteun je de afdeling Tekst & Design. Je geeft de commerciële lifestyle pagina’s vorm van A tot Z en hebt hierbij een commercieel inzicht. Daarnaast creëer je content voor onze social media kanalen. Wij verwachten dat je proactief meedenkt en met nieuwe creatieve ideeën komt.

Wat bieden wij?
– De mogelijkheid om stage te lopen bij een van de meest ambitieuze mediabedrijven van Nederland;
– Een leuke groep collega’s met een grenzeloze gezamenlijke ambitie;
– Een bureauplek in een kantoorpand aan de Zaan met een gezellige brasserie beneden voor de vrijmibo’s;
– Stagevergoeding.

Werkzaamheden
• Commerciële lifestylepagina’s vormgeven voor A-titels zoals Marie Claire, VT Wonen, Ouders van Nu, Vriendin, Grazia en meer;
• Je schrijft, plaatst, controleert en optimaliseert content voor de commerciële lifestyle pagina’s en andere media-uitingen;
• Je hebt contact met klanten om akkoorden op de commerciële lifestyle pagina’s binnen te halen;
• Opmaken van nieuwsbrieven;
• Fotograferen en videobewerking;
• Content creëren voor social media en blogitems.

Wat vragen wij van jou?
• Je bent bezig met een HBO opleiding richting (grafische) media;
• Uitstekende skills in Photoshop en InDesign;
• Ervaring met fotografie en schrijven is een pré
• Je hebt affiniteit met printmedia;
• Je voelt je thuis in de wereld van lifestyle, fashion, beauty, travel, parenting en wonen;
• Je bent op de hoogte van Nederlandse (online) magazines en blogs;
• Je bent communicatief sterk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
• Je bent creatief en je bent niet bang om mee te denken en bij te springen op verschillende opdrachten;
• Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken;
• Je bent een kei in regelen, organiseren en werkt nauwkeurig.

Interesse? Laat het ons weten!
Stuur je motivatie samen met je CV naar lucie@lifestylemediagroup

 

14-03-2018

 

GEZOCHT: Allround Customer Service & Marketing Medewerker

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke baan met veel afwisseling? Heb jij ervaring op het gebied van social media, customer service, ben je flexibel en heb je een passie voor interieur? Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega die onze binnendienst komt versterken voor een uiteenlopende functie. De ene dag voer je orders in en help je klanten in de showoom, de andere dag regel je alles voor een beurs of event en zorg je ervoor dat onze producten op de juiste manier onder de aandacht komen bij de klant/consument via o.a. social media, advertenties en news letters die je vertaalt.

Jij bent: – Uitstekend communicatief vaardig, met zakelijk Engelse taal in woord en geschrift – Woonachtig in omgeving Utrecht en 32/40 uur per week beschikbaar – Ervaren met online marketing en kennis op het gebied van stoffen is een pre – Een teamplayer met een positieve instelling, initiatiefrijk en flexibel – Uitstekend organisatorisch vaardig – Dienstverlenend en klantvriendelijk – Ervaren met MS office Word & Excel

WIJ BIEDEN: – De kans om te excellereren bij een gerenommeerd internationaal groeiend bedrijf – Veel ruimte voor persoonlijke groei – Een klein, informeel en loyaal team – Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Indien je geinteresseerd bent in een van bovenstaande vacatures en voldoet aan de hierboven gestelde kwalificaties ontvangen we graag je sollicitatie inclusief motivatie, CV en foto via sollicitatiesnl@romo.com

Om een beter beeld van ons te krijgen en voor meer informatie verwijzen we je naar onze overkoepelende website: www.theromogroup.com

 

08-03-2018

Het team van ‘The Home Factory’ is per direct op zoek naar een creatieve, representatieve, ondernemende en zelfstandige Interieur Vormgever voor 3 dagen per week. Ben je al afgestudeerd of studeer je nu nog en wil je een combinatie maken tussen werken en studeren dan ben je uiteraard van harte welkom! Blijk je onze topper te zijn die we zoeken, dan werken graag toe naar een vast dienstverband na je studie met veel mogelijkheden je verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf.

Goede beheersing van SketchUp is een must. Ook SketchUp Layout, SU podium en Photoshop behoren tot de werkzaamheden. Woon achtend rondom Alphen aan den Rijn lijkt ons handig.

Wij ontwerpen uitgebreide woonconcepten op maat en maken interieur plannen compleet en concreet, daarbij gaan we tot het uiterste in onze dienstverlening. Heb je passie voor je werk en wil je elke keer weer wat bijzonders creëren in teamverband, wil je een commitment maken om verder te bouwen aan The Home Factory?

Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatie & CV met foto naar bianca@thehomefactory.nl
Wij nodigen jou graag uit samen met je portfolio in Alphen a/d Rijn.
www.thehomefactory.nl

 

I HEART STUDIOS
Adres: JOOP GEESINKWEG 222
Postcode: 1096 AV
Plaats: AMSTERDAM
Stagebegeleider/contactpersoon:
Naam: JANTINE DE VROOME
Tel: 0651364605
E-mail: jantine.devroome@iheartstudios.com
Website: www.iheartstudios.nl

HET BEDRIJF
Onze basisfilosofie is dat bijzondere beeldvorming fundamenteel is om meer online verkoop te genereren en merkperceptie te vergroten. Wij produceren digitale content van de hoogste kwaliteit voor diverse klanten uit de sector, of dit nu gaat om het uitvoeren van fotoshoots op locatie of in onze studio’s van ruim 15000 m2 in Amsterdam. Onze expertise reikt van productfotografie tot creatieve fotoshoots waaronder lookbooks, stillevens, beelden voor campagnes en video’s. Doordat we met meerdere kanalen werken, geven wij onze klanten maximale toegang tot traditionele platformen, maar bieden hen ook de mogelijkheid om content snel met behulp van social-mediakanalen te delen en te verspreiden.

Bij I Heart Studios worden we geïnspireerd door de razendsnelle evolutie van de modeindustrie. Binnen deze sterk concurrerende markt begrijpen wij dat modemerken en retailers hoogwaardige content verlangen die vaker en sneller wordt aangeboden en dat alles zo ongecompliceerd mogelijk wordt geleverd. Door een hechte samenwerking met onze klanten aan te gaan, proberen wij het concept van een partner in de digital content studio te veranderen.

WERKZAAMHEDEN STAGIAIR
– Studio assistentie
– Styling assistentie
– Stockroom assistentie
– Photography assistentie
– Editing assistentie
– Image coördination assistentie
– Concept development assistentie

PROFIELSCHETS STUDENT
Hands-on can-do mentaliteit
Werkt graag binnen een dynamische werkomgeving
Netjes, met een goed oog voor detail
Zowel mondeling als schriftelijk vaardig in het Nederlands en Engels
Flexibel
Creatief
Gemotiveerd
Harde werker
Organisatorisch sterk
Kennis van Adobe Creative Suite
Kennis van Google Drive

 

Vacature Designer

Omschrijving bedrijf:
V@Amsterdam ( www.vatamsterdam.com ) is een Sociale Onderneming, een ontwerpbureau & atelier gespecialiseerd in duurzame productie van Amsterdam geïnspireerde souvenirs, interieur- en cadeauartikelen. Met als doel werk te creëren aan een groep vrouwen die minder kansen hebben op de arbeidsmarkt. Momenteel hebben we 30 FTE aan het werk. Dit jaar gaan we een nieuw concept uitrollen en daarmee opschalen naar 40 FTE. Onze kernwaarden zijn: Duurzaam, Design, Kwaliteit en Ambacht. Opgericht in 2014 in Amsterdam, Nederland. Onze doelgroep zijn lokale designliefhebbers, Expats, toeristen, wereldburgers. Iedereen die een aandenken zoekt van zijn favoriete stad. Na het succes in Amsterdam zijn we ons concept aan het uitbreiden naar andere steden. In 2018 introduceert V@AMSTERDAM een nieuw concept: “Citypillows”.

We zijn op zoek naar stagiaires die ons in dit proces kunnen ondersteunen:
Functieomschrijving & werkzaamheden Designer: Maken voor nieuwe ontwerpen voor nieuwe steden, met een aansprekend, hip en creatief resultaat. Het stylen van de producten, rekening houdend met de cultuur van het land & huidige interieur en kleurentrends.

Ervaring: creatief, zelfstandig, aanpakker, passie voor interieur en duurzaamheid.
Affiniteit met Duurzaam Ondernemen.

Wat bieden wij: Je werkt samen met de founder en andere betrokkenen om een hip eigentijds design te maken die een hit wordt in andere steden. Je werkt vanuit de stad Amsterdam gebruik makend van de inspiratie en faciliteiten van de stad, met als vaste landingsplek/kantoor Impact Hub.

Begeleiding: Je werkt samen de oprichtster van het bedrijf. Veronika Utasi is afgestudeerd in Strategisch Management (MSc) en heeft internationale werkervaring in Managment Consultancy, Project management en Process Management.

Heb je interesse? Neem direct contact met mij op via info@vatamsterdam.com of telefonisch op nummer 0614161876

 

05-02-2018

 

is op zoek naar mode & beauty stagiaires
Altijd al willen werken bij het grootste modeblad van Nederland? Dit is je kans!

We zoeken vanaf 1 Maart een stagiair die ons mode en beauty redactieteam komt versterken. Als stagiaire draai je mee met het hele team en alle werkzaamheden die komen kijken hij de productie van beauty- en mode ger- elateerde artikelen. Denk aan shoppings, shoots, werkzaamheden als beeld opvra- gen en beauty en mode credits maken. Je hebt contact met binnen en buitenlandse merken, modehuizen en PR bureaus en leer je hoe een modetijdschrift van a tot z tot stand komt. In de veranderende tijd waarin de online wereld een steeds grotere rol krijgt maar het magazine nog steeds een belangrijk visitekaartje blijft van het merk Glamour is het voor jou een unieke kans om dit proces van dichtbij te kunnen meemaken.

Jij:
• Studeert (HBO) Fashion & Branding, Communicatie, Media & Entertainment of iets vergelijkbaars (alleen personen die een studie volgen, komen in aanmerking).
• Bent geïnteresseerd in beauty en mode.
• Kunt plannen en organiseren als de beste en weet prioriteiten te stellen.
• Bezit de nodige computerskills: ervaring met internet, Excel, Powerpoint.
• Bent stressbestendig, creatief en secuur. Bovendien werk je vlot en kun je snel schakelen.
• Beheerst de Engelse taal (spreken en schrijven).
• Bent flexibel, hebt geen negen tot vijf-mentaliteit en full time beschikbaar.

Wij:
• Bieden jou een (full-time) stageplek voor zes maanden op
• De leukste redactie van Nederland.
• Bieden jou passende begeleiding

Stuur je CV + motivatie naar esmeralda.schipper@glamour.nl

 

STAGE

Wie zijn wij
De Home Made By Designstudio is gevestigd in Loods 5 Zaandam, DE plek voor interieur addicts! Ons team bestaat uit 4 stylistes en diverse vakmannen. Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze prachtige, inspirerende collecties raam- en wandbekleding, vloeren en verf en maken hierin graag inspirerende keuzes voor jouw interieur!

Wie ben jij
Zit jij altijd bomvol inspiratie, heb jij een oneindige passie voor interieur en schreeuwen termen als ‘Creatief’, ‘Out of the Box’, ‘Sociaal’, ‘Spontaan’, ‘Outgoing’ en ‘Aanpakker’ echt jouw naam? Ben je daarbij een vlotte tekenaar in Sketch up en denk jij op styling gebied graag in oplossingen? Dan ben jij een echte aanvulling op ons team!

Wat zijn de taken
– Het wekelijks bijhouden van de styling in onze studio – Interieurontwerpen tekenen in Sketch-up – Ons bijstaan in de interieuradviezen, en het samenstellen daarvan, aan klanten.

Contact
Mail je CV + Motivatie naar: ingrid@homemadeby.nl Locatie: Loods5 Zaandam 088-655 05 15

 

 

31-01-2018

ALLROUND STAGE HOUSE OF ORANGE AGENCY

PERIODE
Februari 2018 t/m Juli 2018 HOUSE OF ORANGE AGENCY

House of Orange is een high end modeagentschap in Amsterdam. Wij vertegenwoordigen 50 mode & interieur stylisten, hair and makeup artists en choreographers. Wij leiden diverse projecten van catwalkshows, shoots tot campagnes. Tevens hosten wij House of Orange Studio waar diverse (inter)nationale shoots en mode & beauty events gehouden worden.

WIE ZOEKEN WIJ?

Heb je een passie voor mode, fotografie, social media en vormgeving? Ben je georganiseerd, proactief, enthousiast, charmant en hou je van aanpakken? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij bieden jou een dynamische en inspirerende werkomgeving waarbij je in korte tijd veel gaat leren over service, communicatie en stijl. Samen met het team zal je werken aan diverse projecten binnen ons agentschap. Van boekingen van fotoshoots tot het organiseren van evenementen. Als allround stagiaire krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en alle facetten van ons unieke vak te leren kennen.

WERKZAAMHEDEN

-­‐ Opvragen en selecteren beeldmateriaal
-­‐ Online portfolio’s van artiesten up to date houden
-­‐ Social Media werkzaamheden
-­‐ Mailings opmaken en versturen
-­‐ Assisteren bij producties & events die gehouden worden in House of Orange Studio
-­‐ Algemene administratieve-­‐ en kantoorwerkzaamheden zoals het boeken van tickets, verwerken van callsheets, verzorgen van lunches en het bijhouden van koeriersaanvragen

VOORWAARDEN

-­‐ Je bent minimaal 5 maanden fulltime beschikbaar vanaf februari 2018
-­‐ Je hebt minimaal HBO niveau en je volgt een relevante opleiding
-­‐ Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
-­‐ Grote affiniteit met mode, beauty, vormgeving en/of fotografie
-­‐ Kennis van Photoshop, Indesign, Microsoft Office is een pré
-­‐ Woonachtig in Amsterdam of nabije omgeving
-­‐ Ervaring met social medaia en websitebeheer

INTERESSE?
Mail voor 1 februari 2018 ovv ALLROUND STAGE een motivatiebrief, CV met foto naar helena@houseoforange.nl.

 

17-01-2018

 

Allround stage Salon Heleen Hulsmann

Wat?
Ben jij een echte mode liefhebber? Wil jij leren hoe het er in een kleinschalig modebedrijf waar iedereen de handen uit de mouwen steekt, met dagelijkse stylisten en modepubliek over de vloer, aan toe gaat? En wil jij leren hoe het online achter de schermen werkt? Dan is dit de ideale stageplek voor jou!

Waar?
Salon Heleen Hulsmann is gevestigd in Amsterdam en verkoopt een zorgvuldig samengestelde selectie tweedehands designer kleding, schoenen en accessoires. De Salon werkt samen met een team van experts om een uitstekende staat en absolute authenticiteit van de stukken te kunnen garanderen.

Werkzaamheden?
Het ondersteunen van onze uittingen op Social Media, waaronder het medebedenken en fotograferen van stills
Beoordelen en verzorgen van nieuwe inbreng
Verantwoordelijk voor alle aanvragen van stylistes, het beoordelen en coördineren van deze uitleen
Ondersteunen van alle werkzaamheden tbv de webshop, zoals invoeren gemaakte foto’s in systeem, bewerken in Photoshop ed
Verantwoordelijk voor de gehele productie voor de fotostudio, eens in de 14 weken, voorbereiden, tijdens-en na de shoot. (productie en styling)
Meedenken en ontwikkelen van PR activiteiten voor de Salon
Voorbereidingen treffen voor diverse beurzen en evenementen (Modefabriek, Tiffany, DesignerVintage)
Klanten ontvangen/begeleiden/adviseren

Eisen?
Je hebt kennis van mode
Je bent een aanpakker
Je bent zelfstandig
Je bent perfectionistisch
Je hebt MBO/HBO denk- en werkniveau
Je bent punctueel en gaat netjes te werk

Periode?
Start februari voor een periode van minimaal 6 maanden.
Er is genoeg werk te doen voor 4 dagen in de week.

Interesse?
Is deze stage iets voor jou? Stuur dan snel een mail met CV via https://fashionunited.nl/modevacatures/allround-stage-amsterdam-1023100/solliciteer .

Website: http://www.salonheleenhulsmann.nl

Ons adres en telefoonnummer is:
Willemsparkweg 166
1071 HT Amsterdam
020-6719153

 

10-01-2018

ASSISTENT STYLIST

2 DAGEN PER WEEK
Word jij ook zo blij van een inspirerende woonwinkel die met oog voor detail is ingericht? Heb jij talent en passie voor interieurstyling en ben je op zoek naar een leerzame stage? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Raw Materials is geen standaard woonwinkel. Onze winkel van 600 m² bevindt zich in het hart van de Amsterdamse Jordaan aan de Rozengracht. Wij reizen de hele wereld over op zoek naar mooie oude ruwe objecten en materialen. Unieke items gevonden in verlaten fabrieken, aangespoelde schepen, lokale vintage markten of andere plaatsen die wij hebben ontdekt. Ben je op zoek naar iets speciaals voor je interieur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

FUNCTIE OMSCHRIJVING
Samen met onze interieurstylist, Denise Jansen, steek jij elke maandag en woensdag de handen uit de mouwen om de winkel er geweldig uit te laten zien. Samen bedenken jullie een concept en werken deze per sfeerkamer uit. Belangrijk is hierbij het commerciële aspect van een interieurwinkel in het achterhoofd te houden, maar daarnaast ook inspiratie te bieden aan onze klanten. Juist hier ligt de uitdaging!

WERKZAAMHEDEN
Ter ondersteuning van onze interieurstylist werk je o.a aan:
– Het meehelpen ontwikkelen van stylingconcepten
– Het assisteren van de interieurstylist
– Het uitvoeren van de instore communicatie

PROFIEL
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste, leergierige en hardwerkende student. Je hebt affiniteit met interieurstyling en retail. Daarnaast werk je nauwkeurig, heb je een proactieve werk- houding en kun je goed samenwerken.

FUNCTIE EISEN
– MBO of HBO werk- en denkniveau en je volgt een interieur gerelateerde opleiding.
– Zelfstandig, je pakt snel taken op en komt met eigen inbreng.
– Flexibel, hardwerkend, initiatiefrijk en creatief.
– Fysiek in goede conditie, dit in verband met het tillen van zware items.
– Minimaal 3 maanden beschikbaar op de maandag en woensdag.

Wij bieden jou graag een leerzame stageplek, waar ruimte is voor studie gerelateerde opdrachten. Ben jij de student die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV naar denise@rawmaterials.nl

Raw Materials. Rozengracht 229-233 1016 NA Amsterdam. (020) 4213893

 

08-01-2018

Parttime Designer (8-24 uur) Jobs & Media Group Amsterdam

Job description
Weet jij hoe je zowel zakelijke als informele boodschappen in een mooie vorm giet? Heb je oog voor detail, gevoel voor trends en wist je als kind al dat je later mooie dingen wilde gaan maken? Weet je bovendien precies aan welke eisen jouw drukwerk moet voldoen? Jobs & Media Group is op zoek naar een designer die onze marketingafdeling nóg sterker kan maken.

Dit ga je doen als designer
Wanneer je als designer in ons marketingteam terechtkomt, ga je aan veel verschillende projecten werken. Je gaat brochures opmaken, flyers, mupi’s en visitekaartjes ontwerpen en advertenties maken voor onze 10 verschillende labels. Daarnaast maak je motiverende content die we intern gebruiken, bijvoorbeeld ter promotie van de reis naar Mallorca die je collega’s kunnen verdienen als ze dit kwartaal goed presteren.
Naast je creatieve werk ga je ook meedenken en –werken met het marketingteam. Je goede ideeën zijn welkom, dus hou je vooral niet in!

Dit is wie we zoeken
Tegenwoordig wordt in elke vacature gevraagd om iemand die ‘communicatief vaardig’ is. Wij gaan ervan uit dat dit bij jou wel goed zit. Jij redt je als designer prima in je eentje, maar functioneert ook goed als je direct moet samenwerken met je collega’s. Als je daarnaast de volgende zaken kunt afvinken, gaan we direct een afspraak met je maken.
• Je bent bezig met of hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, waarin grafische vormgeving centraal staat
• Je pakt uit jezelf dingen op en komt met ideeën
• Je woont in de omgeving van Amsterdam
• Je hebt ervaring met de bekende software: Adobe Illustrator, Photoshop en InDesign
• Je bent 8-24 uur per week beschikbaar
• Als je ervaring hebt met animatie, zijn we extra enthousiast

Wat bieden we?
Je krijgt bij ons als designer de kans om je eigen weg te kiezen bij een uit de kluiten gewassen start-up met dik 140 werknemers. Binnen onze organisatie ga je werken in het marketingteam, dat momenteel bestaat uit 5 mensen, maar serieuze uitbreidingsplannen heeft. Je kunt je expertise en ervaring volop benutten, maar dit is ook dé kans om goede werkervaring op te doen naast je studie. Je krijgt hier de mogelijkheid om al je creativiteit de vrije loop te laten en als je wilt, kun je direct beginnen!

Je krijgt bij ons:
• Creatieve vrijheid en ruimte voor je eigen ideeën
• Een werkplek in een fraai, modern kantoor in Oud-Zuid
• De kans mee te werken in een organisatie die in de groei van z’n leven zit
• Sympathieke, jonge, grappige, slimme collega’s
• De mogelijkheid om jezelf snel te ontwikkelen en veel te leren naast je studie
• Een werkomgeving waarin je tegen niemand ‘u’ hoeft te zeggen
• Een salaris dat past bij je ervaring en je kwaliteit

En verder:
• De lekkerste versgemalen koffie
• Een koelkast vol blikjes fris (en een biertje of wijntje voor na het werk)
• Een tafeltennistafel, een tafelvoetbaltafel en een PlayStation
• Geregeld een drankje (of twee, of drie) in de stad met je collega’s

About us
Jobs & Media Group is een razendsnel groeiende organisatie in de carrièrebranche. Ons originele en vernieuwende concept is uitgegroeid tot een succes, en deze trend proberen we dan ook vast te houden. Met veel oog voor talent, een flinke lading zelfkennis en unieke kennis van de markten waarin wij ons bevinden bieden we veel (ICT-)bedrijven de mogelijkheid om snel aan nieuwe, geschikte professionals te komen. Vanuit onze twee kantoren, in Amsterdam en Groningen, streven we elke dag naar de beste resultaten. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen bij ons op zijn/haar plek zit, steken we veel energie in het ondersteunen van jouw talent. Daarnaast is er regelmatig ruimte voor gezellige borrels na het werk om even te ontspannen en je collega’s beter te leren kennen!

Geïnteresseerd?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Goed om te horen! We zien je CV en motivatie graag tegemoet!

Solliciteer!

 

18-12-2017

 

INTERNSHIP VIANEN STYLING

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste styling stagiaire die hard wilt werken om ons styling team te versterken. Als stylist zorg je ervoor de kleding van de boutiques op Winkelstraat.nl op de juiste manier gestyled wordt. Je houdt rekening met de doelgroep van Winkelstraat.nl en weet welke aspecten er belangrijk zijn bij het maken van een set. Je kleed zowel mannen als vrouwen. Je ziet in elke set een nieuwe uitdaging; je weet klanten keer op keer te verrassen en te inspireren.

Winkelstraat.nl? Tell me more.

Nét voorbij Utrecht, in Vianen, vind je het Winkelstraat.nl Team bestaande uit iets meer dan 30 modeliefhebbers en ecommerce specialisten. De beste high-end mode boutiques in Nederland en België sturen ons dagelijks hun meest onderscheidende items. Onze fotografen en stylisten zorgen er volgens voor dat deze items zo netjes mogelijk op de foto komen. Nog geen dag later staan alle gefotografeerde items online op Winkelstraat.nl en kun jij lekker shoppen.

Ah, ja. En mijn functie dan?

Als stylist van Winkelstraat.nl werk je in een professionele fotostudio waar dagelijks tientallen luxe items worden gefotografeerd. Je werkt dagelijks nauw samen met collega’s in het studioteam. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

•Ondersteunen bij de dagelijkse styling in de fotostudio
•Verrichten van voorbereidende werkzaamheden voor fotoshoots en anderestyling opdrachten
•Assisteren tijdens fotoshoots

Je bent hartstikke talentvol.
En verder…

•Passie voor modestyling
• Je bent praktisch, doelgericht en hebt een hoog werktempo
• Je bent creatief
• Affiniteit met productfotografie, online shoppen en de wereld die hierachter zit
• Besluitvaardigheid
• Je bent op de hoogte van trends / ontwikkelingen in de modewereld

Check? Dan bieden wij je…

• Een marktconforme stagevergoeding
• Een stageplek in een snelgroeiende start up waar je heel veel kan leren
• Dagelijks verse teamlunches
• En hele lekkere koffie!

Solliciteer hier

Voor overige vacatures ga naar: http://jobs.winkelstraat.nl/

 

 

13-12-2017

Junior designer womenswear HEMA

Talentvolle, frisse & net afgestudeerde allround fashion designer opgelet!
Wil jij onderdeel zijn van het HEMA design team?

Jouw functie

HEMA is een retail bedrijf waar alle artikelen 100% HEMA zijn. Design is een belangrijk component voor HEMA’s succes. Alle HEMA-producten zijn uniek en hebben een duidelijke HEMA signatuur. Als dit je aanspreekt lees dan verder… Als junior designer ben je verantwoordelijk voor de producttekeningen en ontwikkel je all over dessins en prints, voor zowel damesmode als dames accessoires. Jij werkt aan innovatieve concepten en vertaalt deze naar typisch HEMA-producten. Over jouw overige taken en verantwoordelijkheden, praten we je in een gesprek graag verder bij.

Wat verwachten wij van jou?

Jij bent net afgestudeerd aan een kunst- of design academie (hbo) richting fashion design. Gevoel voor kleur, materiaal, dessin en de allerlaatste modetrends spreken voor zich. Je hebt maximaal 2 jaar ervaring in het ontwerpen van damesmode en/ of – accessoires. Adobe Illustrator en bij voorkeur ook Photoshop beheers je uitstekend. Verder ben je iemand met energie die meters kan maken. Samenwerken met verschillende disciplines en persoonlijkheden vind je leuk om te doen. Last but not least: je bent een prettige persoonlijkheid met een passie voor HEMA.

Wat hebben we je te bieden?

Bevlogenheid zit bij alle HEMA medewerkers: van filiaal tot hoofdkantoor, van bakker tot designer. Kleur geven aan wat je doet, plezier hebben in je werk en een bijdrage leveren aan een internationale organisatie, het leven van ruim 5 miljoen klanten leuker en makkelijker maken. En samen successen vieren. Dat is werken bij HEMA. Naast deze inspirerende werkomgeving en een uitdagende functie, bieden we je een interessant arbeidsvoorwaardenpakket. Met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Jouw werkweek bedraagt 35 uur.

Echt HEMA

Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. Met producten die opvallen door een goede kwaliteit, een goed ontwerp en een scherpe prijs. Er zijn ruim 700 HEMA winkels in 7 landen met circa 17.000 medewerkers in de winkels, de bakkerijen, het distributiecentrum en het support office die samen zorg dragen voor de verkoop van circa 32.000 producten en diensten. Echt HEMA. Bij HEMA zetten we onze klant op nummer 1. Maar daarnaast hebben we nog meer kernwaarden. Zo winnen we samen, houden we ons aan ‘afspraak is afspraak’, houden we het eenvoudig en leveren altijd kwaliteit. En uiteraard: elke cent telt.

Locatie

Ons hoofdkantoor straalt onze HEMA-formule uit: fris, optimistisch, toegankelijk en met de ons zo typerende eenvoud. Dat kantoor is bewust letterlijk gebouwd bovenop waar we het allemaal voor doen: een échte HEMA. Want ook hier staat de klant centraal. Ook onze interne klant. Dat doen we vanuit booming Amsterdam-Noord.
Enthousiast en reageren?

Hebben we je enthousiast gemaakt? En meen je in het plaatje te passen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Solliciteren kan alleen via onderstaande button en vergeet je portfolio niet toe te voegen of te mailen naar caroline.blok@hema.nl

 

 

PR bureau fs AGENCY zoekt voor haar Belgische beauty & skincare markt een stagiair(e) voor februari 2018. Het betreft een periode van zes maanden, voor vier dagen in de week. Klanten zijn: Tom Ford Beauty, Michael Kors Fragrances, La Mer, GLAMGLOW, Smashbox, DKNY Fragrances, Origins, OGX en Sleek MakeUP

We zoeken een stagiair(e) die van aanpakken weet, het leuk vindt om met beeld en tekst bezig te zijn en de pers te woord kan staan.

Taken zijn:

– Persberichten schrijven
– Pers-e-mailers maken
– Ondersteunen bij het organiseren van pers-events
– Maken van digital content
– Begeleiden van mailings

Eisen:

– Zelfstandige denker
– Goed met tekst
– Affiniteit met sociale media
– Vlotte persoonlijkheid
– Affiniteit met mode, beauty en lifestyle
– Niveau: HBO

Adres:

Brouwersgracht 288
1013 HG Amsterdam

Interesse? Mail naar quirine@fsagency.be

 

04-12-2017

Junior Fashion Designer

Functieomschrijving
In ons private label team zijn wij op zoek naar een Junior Designer die graag ons team komt versterken. Het private label team ontwikkelt voor zowel fashion als living onze wehkamp eigen merken. De Junior Designer die wij zoeken komt te werken in het fashion team. Hier ondersteun je de designers bij het ontwikkelen van de collecties. De merken die wij nu voeren zijn WHKMP’s Own, Beach Wave, WHKMP’s Great Looks. Wij ontwikkelen deze collecties speciaal voor onze doelgroep, de gezinnen van Nederland. Je bent met name bezig met het uitwerken van verschillende stijlen en het maken van technische tekeningen. Daarnaast maak je kleurvoorstellen en ben je bezig met het bijhouden van alle collectie overzichten en moodboards. Natuurlijk ben je op de hoogte van de laatste trends en vind je het ook leuk om hier onderzoek naar te doen.

Functie-eisen
Je hebt een relevante afgeronde MBO- of HBO- opleiding
Je hebt ervaring met het Creative Suite Pakket (Illustrator & Photoshop)
Je hebt ruime ervaring met Office
Je bent Flexibel, je hebt passie voor mode en weet trends te vertalen naar een sterke commerciële collectie
Je werkt secuur, zelfstandig en kan goed omgaan met diversiteit aan productgroepen en werkzaamheden
Je bent leergierig en houdt van aanpakken

Wil jij jouw talent met ons delen? Reageer dan direct en vul hieronder je sollicitatie in!

Solliciteer hier.

 

 

Sales Advisor, Amsterdam
full timers (35 hours/week) and part timers (from 8-30 hours/week).

Are you motivated by being part of establishing an exciting new brand with quality at its core and interested in working in Amsterdam? Are you known for always making people development and customer service your top priority? Then you could be the Sales Advisor we’re looking for.

about us
ARKET is a modern-day market that offers essential products for men, women, children and the home, ARKET stores also include a café based on the New Nordic Food Manifesto. ARKET’s mission is to democratise quality through widely accessible, well-made, durable products, designed to be used and loved for a long time.

the role
ARKET believes that the Sales Advisor role is all about customer service and providing our customers with an experience they won’t forget. You work actively to increase sales and contribute in creating the best possible customer experience for everyone visiting the store. You make sure we meet our customers’ expectations at all times while always supporting your team in the store. Your main responsibilities are:

To always put our customer first and give excellent customer service on size, fit, materials, garment care and styling options at the cash point, in the fitting rooms and on the floor
Keep updated on products, materials, sales activities and the story of our products to add something extra to the customer experience.

we are looking for
As a person, you have a positive attitude and you communicate with warmth and you dare to be personal and genuine. You always have our customer top of mind and ensure a high level of customer service by being available, attentive and responsive to the customer need.
You are efficient, team oriented and you have the will to drive sales in the store and take ownership of the stores profitability. We value strong multitasking capabilities and an outgoing personality

we offer
We offer a work environment where culture and values play a big part in everything we do. We have a flexible attitude and value an entrepreneurial spirit. We want every employee to take ownership of the brand’s success and believe that a fun working place generates great results.

APPLY HERE!

 

 

29-11-2017

online stagiair(e)
Op zoek naar een leerzame stage bij een fashion magazine? Lees dan snel verder!

L’OFFICIEL NL is per direct op zoek naar een full time online stagiair(e) voor een periode van 6 maanden (korter mogelijk in overleg).

Werkzaamheden:

Input leveren voor online content
Artikelen schrijven voor lofficiel.nl
Ondersteunen bij social media

Vereisten:

Je hebt een HBO- of WO-niveau,
En al wat ervaring in het maken van online content, bezit een vlotte pen en je weet wat er in de mode- en beautywereld speelt.
Je bent een harde werker, nauwkeurig en schrijft foutloos Nederlands.
In het bezit van een laptop.
Je bent per direct beschikbaar. Later beginnen mogelijk in overleg.

Wij bieden:
Een zeer leerzame, interessante en dynamische stageplek binnen ons kleine team in de wereld van mode en magazines. Plus een marktconforme stagevergoeding.

Iets voor jou?
Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar:
Sophie Rijkmans (s.rijkmans@jaloumediagroup.com) o.v.v. Online stage L’OFFICIEL NL.

 

Photostudio Stylist

Job description
We are looking for a stylist to join our E-commerce Studio team in Hoofddorp. As a stylist at Scotch & Soda you work closely together with our Studio Manager, our in-house photographers and the Marketing team in Amsterdam. You will be responsible for the full styling process; from model choice, hair & make-up coordination, preparing outfits to on set styling and image selection. You will be a leading factor in our Ecommerce appearance.

We are looking for a candidate who has a fashion/styling education and who is experienced on styling both flat and model shoots. You need at least 3 years of styling experience within fashion. You are fashionable, always on top of the fashion trends and you know how to apply the unique Scotch & Soda way of styling. You can handle high volumes of work in a quick and accurate way and not afraid to work with tight deadlines. You are able to work super organized and in a systematic way and you have basic excel knowledge. Next to your superb styling skills it is a plus if you have experience on retouching, Adobe Photoshop and Capture one. Last but not least; you are a strong communicator who is able to own projects and your influence reaches further then only your own work.

APPLY HERE!

 

DTP’er @ Filling Pieces

We zoeken…
een DTP’er met sterke affiniteit voor Fashion

Functieomschrijving
We are looking for a talented DTP’er who can collaborate with our Marketing & Art Direction department. In this role you will be responsible for several DTP activities.

Responsibilities:
Making all external marketing and advertisement digitally available
Creating visuals for several digital platforms
Working on the visualization of our news letter
Being up to date on all relevant media and innovation that could be beneficial to our brand

Functie-eisen
You have strong skills in visual presentations
You are flexible, accurate and you pay attention to detail
You are highly motivated, proactive, team player
You have a creative mind
You are energetic & enthusiastic

Essentials:
Working knowledge of Photoshop, Illustrator and InDesign
Available 20 – 24 hours per week
Knowledge of HTML, CSS, WordPress, After Effects, PremierePro is a plus
Minimum 2 years working experience in DTP
Experience in working with social media
Fluency in Dutch and English, with excellent verbal and written communication skills

Solliciteer Hier!

 

Stage Interior Design: Creatieve DTP’er, Service Office Amsterdam
Dienstverband Stage/afstuderen

Details functie:
IKEA is meer dan alleen betaalbaar design. IKEA is óók een team van enthousiaste mensen. Als stagiair(e) kan je ervaren hoe het is om bij een bedrijf als IKEA te werken. IKEA Nederland bestaat uit 12 vestigingen, een webwinkel en het Service Office. Op het Service Office, gevestigd in Amsterdam, vind je op landelijk niveau de afdeling Marketing, Sales, Communication & Interior Design, Customer Service, Logistiek, Human Resources, Finance en Food. Zij hebben een adviserende en ondersteunende rol naar onze vestigingen.

Wij zijn op dit moment op zoek naar een enthousiaste en pro-actieve stagiair(e) voor ons grafisch team op de afdeling Communication & Interior Design. Als stagiaire ben je een volwaardig onderdeel van het team en werk je mee met de verschillende taken en projecten van de afdeling. Op deze manier doe je brede kennis en ervaring op binnen het vakgebied en retail.

JE WERKZAAMHEDEN
Voor je werkzaamheden kan je denken aan:
– Zorgdragen voor een optimale klantervaring in alle aangeboden kanalen
– Het bewaken van de consistentie van onze uitingen binnen onze verschillende kanalen
– Opmaken van documenten tbv de winkels
– Meewerken en meedenken met diverse grafische projecten
– Andere voorkomende werkzaamheden binnen de afdeling communication & interior design
Tijdens deze stage ben je onderdeel van het team van ongeveer 14 collega’s. Samen werk je aan de groei in omzet en ons marktaandeel, door middel van het positioneren van het merk IKEA en het aantrekken en inspireren van bezoekers.
Natuurlijk krijg je ook de tijd en ruimte om te werken aan eventuele opdrachten en begeleiden wij jou hierbij.

JE KENNIS EN ERVARING
Als stagiair(e) bij IKEA moet je kunnen werken in een drukke en hectische omgeving, elke dag is anders. Je bent:
· student van een relevante grafische opleiding op MBO/HBO-niveau
· op zoek naar een meewerkstage (géén afstudeerstage) van Februari 2018 t/m eind Juni 2018;
· maximaal 1 uur reistijd kwijt van jouw huis tot Amsterdam Zuid-Oost;
· geïnteresseerd in de woninginrichting branche;
· communicatief vaardig en gaat makkelijk contact/relaties aan;
· nauwkeurig in je werk, hebt ervaring met ADOBE creative suit en goede kennis van Indesign
· goed in het behouden van overzicht en je raakt op drukke momenten niet in de stress;
· pro-actief en in staat om dingen snel op te pikken;
· vaardig in de Nederlandse en Engelse taal.

WAT WE JOU BIEDEN
Bij IKEA laat je zien waar je goed in bent. Binnen het IKEA concept is er ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. En als jij wilt leren en je wilt ontwikkelen, staan wij voor je klaar om je daarbij te helpen en ondersteunen. Afhankelijk van opleidingsniveau, stageduur en aantal uur stage per week krijg je een stagevergoeding volgens de IKEA CAO. De bruto stagevergoeding per maand bij een volledige stageweek is als student €340

INTERESSE?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? En wil je meegroeien met het succes van IKEA? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw reactie. Om een goede aansluiting met de vacature te bepalen, vragen we je een uitgebreide motivatie waarin je aangeeft wat je van IKEA verwacht, wat je zou willen leren en wat de eisen van school zijn (zoals de periode, het aantal uren/dagen en de eventuele opdracht). Zodoende kunnen wij beoordelen of we je een interessante stage kunnen aanbieden.

Solliciteer hier!

 

22-11-2017

Junior Fashion Designer H&M
LocationStockholm, SE

Job description
Are you a creative and professional Junior Fashion Designer who would love to work at H&M? We are continuously looking for new talent to join our Design Team!

As a Junior Fashion Designer you will be responsible for assisting a Fashion Designer. You will work in a team at one of our departments: womenswear, menswear or childrenswear. Together with the rest of the team, you will be involved in developing the collections sold worldwide in all the H&M markets.

The H&M Head Office is based in Stockholm, Sweden, where we design and develop our fashion collections for a wide variety of customers. H&M is a dynamic workplace where high pace and rapid changes are a natural part of our day. Good communication skills, a flexible attitude and capacity to adapt to changes are essential.

H&M Is Looking For a Junior Fashion Designer Who
Has a minimum of a BA qualification in Fashion Design
Is creative and visionary with a passion for fashion
Understands the H&M target customer
Has good skills in collection- and colour coordination as well as in visual communication
Has knowledge of pattern making, sewing and textile materials
Enjoys teamwork
Likes a fast paced work environment
Is driven and used to take own initiatives
Is fluent in English
Is willing to learn Swedish

What can H&M offer you?
You will have a chance to work in an exciting and positive environment where you can develop and grow as a designer. As a Junior Fashion Designer you will be involved in making an impact on the collections from the start. You will be part of an international and creative team!

Does this sound like your next challenge?
We are continuously looking for new design talent and look forward to receive your application consisting of your CV, cover letter and digital portfolio, already today!
Please note that only the complete applications will be considered.

APPLY: HERE

 

Design Assistant – Kids Tommy Hilfiger

Position Description
As a design assistent within the Kids – girls design team, you will work closely with the Sr. designers & rest of the designers. You will support the Kids – girls design team, under the guidance of the Sr. Designer. You will report to the Sr. Design Manager Kids.

Among other you will be responsible for:

Support the Kids – Girls Design Team in designing
Input sketches and trims into the PLM system, CAD, technical garment work sheets, technical information required for vendors
Participate in building color and concept
Trend research
Attend fittings Support the Kids Design Team
Participate in building color and concept
Working to the divisional calendar to meet all deadlines
Work closely with Merchandising and Product Development teams
Develop an understanding of design process and design skills to a commercial level
Supporting on preparing presentations

Position Requirements

– College degree in Fashion Design
– 1+ year of work experience (could be as an intern)
– Team player with a hands-on mentality
– Knows how to working under pressure and to deadlines
– Open-minded with a commercial and global design mindset
– A creative with an eye for detail
– Excellent knowledge of design programs such as Adobe creative suite, Photoshop & Illustrator
– Fluent in English both verbally and written
– Passion for details and preciseness
– Strong communication skills
– Team player with hands on mentality
– Good planning and organization skills
– Structured and focused mentality, but can still have fun!

Department Information

Tommy Hilfiger Kids offers global premium lifestyle collections with a true American spirit. Within the Tommy Hilfiger Kids division, the design team fulfills a creative role. Based in the Amsterdam European head office the team is split into 4 sub teams:

Design
Sourcing and Production
Buying and Planning
Merchandise and Sales

These 4 teams work together in an informal setting on creating collections which are timeless, preppy Americana with an unexpected twist. Tommy Hilfiger kids presents 4 collections per year; Spring, Summer/Pre Fall, Fall and Holiday/Pre Spring.

APPLY:HERE

 

20-11-2017

Vacature Graphic Designer

Aantal uur per week: 24u
Plaats: Insiders Studio – Amersfoort & Stek Amsterdam
Niveau: starter

FUNCTIE OMSCHRIJVING:
Ben jij een koning(in) in het vormgeven? Gaat je hart sneller kloppen van alles wat met mode en beauty te maken heeft? En draai jij je hand niet om voor Adobe Illustrator, Photoshop en InDesign? Dan is deze baan wat voor jou! Wij zoeken namelijk een veelzijdige Graphic Designer. Als Graphic Designer bij The Insiders beheer je de front-end van de website en ondersteun je het team bij het ontwikkelen van POSM en (new) Product Packaging. Kortom een heerlijk creatieve en veelzijdige functie.

WERKZAAMHEDEN:
Ter ondersteuning van het marketing en business development team werk je onder andere aan:
• Brandbooks
• POSM zoals bijv: brochures, posters, displays
• Front-end website
• Webbanners en Online Advertisement
• Vormgeving Product Packaging
• Vormgeving kits, GWP’s , en samples
• Opmaken van (online) Video Content
• Copywriting voor on en offline uitingen

PROFIEL:
• Afgeronde grafische of fotografie opleiding (MBO 4 of hoger)
• Koning(in) in het werken met Adobe Illustrator, Photoshop en Indesign.
• Kennis van E-Commerce programma’s zoals; Magento, Opencart, Joomla
• Je weet wat er speelt op het gebied van mode, beauty en haircare
• Vloeiend Engels in schrift en spraak zijn een must
• Mega creatief en oog voor detail.
• In staat om snel te leveren en onder druk te presteren, flexibele instelling en gewend om te werken met korte deadlines
• Goed in het vertalen van een creatief idee naar uiteindelijk concept.
• Communicatief vaardig en een echte teamplayer
• Je denkt in oplossingen in plaats van uitdagingen
• Bent mega gepassioneerd over je vak
• Conceptueel kunnen denken is een pré

INTERSESSE?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze vacature of stuur je motivatiebrief en curriculum vitae naar Natasja Arie via: natasja.arie@insidershair.com

OVER ONS
The Insiders is een professioneel haarmerk dat ontstaan is uit een unieke samenwerking van verschillende hair professionals, zoals salon hairdressers, catwalk stylisten, kleurspecialisten , healthy hair experts en award winning creatives. Hun gezamenlijke expertise, inside knowledge, hands-on ervaring en liefde voor het haar zijn in elk product verwerkt. Het resultaat: doeltreffende en easy to use producten die het makkelijk maken om – ook als je geen hair expert bent – een persoonlijke end look te creëren, waarmee je ook gedurende de dag kunt variëren. www.insidershair.com

 

 

Stagiair Concept
Locatie: Rotterdam

We zoeken…
per 1 februari 2018 een hilarische en/of geniale concepter (of team)

Functieomschrijving
Wij zijn Friends for Brands. Wij maken vrienden voor merken die er volgens ons toe doen. Merken waar je blij van wordt. Merken die het leven mooier maken. Het állerliefst van die merken die echt iets goeds doen voor de wereld. Want met vrienden kom je verder. En het is ons doel om producten en diensten waar wij in geloven groter te maken.

Aan alles wat we doen ligt een knetterscherp idee ten grondslag. Een creatief concept waar iedereen in gelooft en dat uitgerold wordt over alles wat we maken – van identiteit tot activatie. Als concept stagiair ga jij ook van die ideeën bedenken.

Functie-eisen
Wat we zoeken in jou:

Je hebt een brede algemene kennis en interesse
Je snapt snel wat de kern van een verhaal is
Je kan zelfstandig onderzoek doen naar doelgroepen & concurrentie
Je kan dit overbrengen met slimme, ontroerende of hilarische ideeën
Je kunt op z’n minst een beetje photoshoppen en keynoten
Je doet bij voorkeur een advertising opleiding

Wat we geven aan jou:
Samenwerken met 10 sú-per-leu-ke mensen (strategen, designers, concepters & ontwikkelaars)
Werken voor en presenteren aan real life klanten
Een werkplek in het Schieblock incl. dakterras pal boven Biergarten
Stagevergoeding
Biertjes (aan het eind van de dag)

Lijkt het je wat? Mail dan je portfolio en een friendly berichtje naar susanne@friendsagency.com

 

 

15-11-2017

Wij zijn per 15 Januari op zoek naar een
MARKETING & EVENTS INTERN – FT

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Weet jij van aanpakken, ben je creatief en ben je op zoek naar een stage in marketing, PR & events? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken een enthousiaste student die X BANK komt ondersteunen. In deze functie ondersteun je de Creative content Manager en de General Manager bij de organisatie van de verschillende uiteenlopende events en de dagelijkse werkzaamheden rondom marketing & PR.

PERSOONSPROFIEL
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste, leergierige en commerciële student. Je hebt affiniteit met retail, mode, design en social media, je bent nauwkeurig, hebt een proactieve werkhouding en je kunt goed samenwerken.

FUNCTIE EISEN
• HBO werk- en denkniveau en volgt bij voorkeur een marketing of mode gerelateerde opleiding;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Goede communicatieve en computervaardigheden (Adobe is een must);
• Social Media beheersing en interesse.
• Zelfstandig, pakt snel taken op en komt met eigen inbreng;
• Flexibel, hard werkend, initiatiefrijk en creatief;
• Minimaal 5 maanden beschikbaar;
• Geen 9 tot 5 mentaliteit (sommige events zijn in de avond);

X BANK biedt uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (marktconform) op basis van de Horeca CAO (AVR) w.o. trainings- en opleidingsprogramma, collectiviteitkorting bij een zorgverzekeraar, bedrijfsfitness en medewerkerkortingen in binnen – en buitenland, etc.

X BANK is onderdeel van Europe Hotels Private Collection (EHPC). Europe Hotels Private Collection (EHPC) is een onafhankelijke hotelmanagement-organisatie gevestigd in Amsterdam. EHPC beheert een collectie van individueel ontworpen hotels in Europa en creëert lifestyle hotel concepten en merken. SIR Hotels, Park hotel en Max Brown Hotels zijn door EHPC ontwikkelde boutique hotels. Ons team van gepassioneerde medewerkers wil niets liever dan originele initiatieven ontplooien en die vertalen naar een unieke gastenbeleving. Zo bieden we een breed assortiment aan waardevolle services, binnen alle onderdelen van het hotelwezen, die stuk voor stuk bijdragen aan nog betere prestaties. ehpc.com

X BANK is het epicentrum van Dutch design. De 700 m2 shopping experience in Amsterdam biedt een podium aan invloedrijke, veelbelovende en gevestigde designers van Nederlandse bodem. De winkel is gehuisvest in de monumentale Kas Bank op de Spuistraat, op loopafstand van de bruisende 9 Straatjes en de Dam. Het is een conceptstore, waar innovatie en creativiteit regeren, en waar maar liefst 180 Nederlandse labels verkrijgbaar zijn. Een brede mix aan producten en stijlen dus, in verschillende prijsklassen, aantrekkelijk voor zowel lokaal als internationaal publiek. Kortom: X BANK is een levendige winkel, tentoonstellingsruimte, galerie en ontmoetingsplaats voor alles en iedereen op het gebied van toonaangevende mode, design en kunst.

INTERESSE?
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief via careers@xbank.amsterdam. Voor meer
informatie bel 020-7107247.

 

 

Content Creative stage bij Negin Mirsalehi en Gisou

februari 2018

Omschrijving bedrijf
Met meer dan 4,3 miljoen volgers, is Negin Mirsalehi een van de grootste digitale influencers wereldwijd. @Negin_Mirsalehi is gegroeid tot een internationaal platform dat dagelijks miljoenen volgers inspireert. Samen met haar team ontwerpt, ontwikkelt en publiceert ze deze content via NeginMirsalehi.com en social media channels als Instagram, Snapchat, Youtube en Facebook. In November 2015 heeft Negin haar eigen haarverzorgingslijn gelanceerd genaamd Gisou, een luxueuze haarverzorgingslijn rijk aan natuurlijke ingrediënten afkomstig uit de Mirsalehi bijentuin. Gisou wordt momenteel wereldwijd verkocht via www.gisou.com.

Werkzaamheden
– Het verzamelen van aantrekkelijke en kwalitatieve visuele content van verschillende platformen en deze te vertalen tot creatieve concepten.
– Het assisteren bij content creatie, voor zowel Negin Mirsalehi als Gisou: helpen met het voorbereiden van shoots (het zoeken en vastleggen van locatie, het creëren van mood/storyboards en het verzamelen van attributen) en het assisteren tijdens de shoot.
– Het continu analyseren van aantrekkelijke trends en veranderingen op platformen zoals Instagram, Youtube, Facebook en Pinterest.
– Het ondersteunen bij het plaatsen van content op de social media kanalen als Instagram, Youtube, Facebook en Pinterest door middel van creatieve teksten op te stellen en aantrekkelijke feeds vorm te geven.

Functie eisen / profiel
– Je bent een Universitair/HBO student en zoekt een stage voor (bij voorkeur) minstens 5 maanden
– Je bent vaardig met Adobe CC en met name Photoshop en Indesign.
– Je bent een creatieve denker die innovatieve content ideeën/strategieën in praktijk kan brengen
– Je hebt een buitengewoon goed oog voor esthetiek
– Je bent op de hoogte van de huidige trends op Instagram, Youtube, Facebook en Pinterest binnen de fashion en beauty branche.
– Je hebt ervaring met het plaatsen van content op Instagram, Youtube, Facebook en Pinterest
– Je hebt een oog voor detail en werkt zeer georganiseerd en gestructureerd.
– Je bent vindingrijk, neemt initiatief en je kunt makkelijk zelfstandig werken.
– Je bent proactief, flexibel en neemt verantwoordelijkheid.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail met je CV, een korte motivatie en je vroegst mogelijke startdatum naar Anna Belle Clarenburg, All-round Creative at Negin Mirsalehi en Gisou via annabelle@neginmirsalehi.com

 

 

 

Wij zoeken..
iemand die zelfstandig (3-5 dagen per week) een communicatieplan kan vormgeven en dit plan ook gaat implementeren.

Conny Groenewegen is een 3D-textielontwerper, onderzoeker, modeontwerper, toegepast kunstenaar, docent en design en creatief consultant. Ze ontwikkelt gebreide stoffen die worden gebruikt in haar re-couture collectie voor Electric Co en diverse interieur toepassingen. Daarnaast doet ze onderzoek naar het gebruik van gebreide en geknoopte materialen in architectonische constructies. Conny geeft les in fashion design aan ArtEZ Arnhem en HKU Utrecht en ze is consultant voor ontwerp en creatief onderzoek bij EeStairs.

Omdat Conny bezig is met de potentie van materialen en de materialiteit van textiel zoeken we iemand met gevoel voor kwaliteit. Iemand die niet alleen in een (digitale) 2D wereld denkt maar ook buiten de grenzen van traditionele communicatiemiddelen, zich ook in een 3D wereld staande weet te houden. Een storyteller die de interne wereld van Conny Groenewegen kan vertalen naar de externe wereld, de wereld buiten Conny’s studio.

Wie ben jij:
– Onderzoekend en nieuwsgierig.
– Zelfstandig en flexibel.
– Geïnteresseerd in mode en duurzaamheid.

We verwachten van jou:
– Affiniteit met het schrijven van persberichten en nieuwsbrieven.
– Beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.
– Kennis van fotografie en social media.

Wat wij bieden:
– Heerlijke koffie en een fantastische lunch.
– Een klein dynamisch team met veel persoonlijke begeleiding.
– Onkosten vergoeding.

Ben jij de student die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV naar charlotte@connygroenewegen.nl
CHECK WEBSITE HIER

 

08-11-2017

Junior Stylist MS Mode
Location Amsterdam Area, Netherlands

Solliciteren: GA NAAR DE VACATURE

Job description
Ben jij een Junior Stylist met ervaring met bij voorkeur met blouse, licht geweven en/of artwork ervaring . Kun je conceptueel denken en je verplaatsen in onze doelgroep women met curves? Lees dan snel verder!

You radiate joy and passion

Jij ondersteunt bij het ontwerpen van de MS Mode collectie volgens het nieuwe MS Mode concept! Je weet wat vrouwen met curves graag willen dragen en geeft graag advies over o.a.; trends, prognoses, opbouw, samenstelling collectie en de technische uitwerking van modellen, passend binnen de geformuleerde strategie van MS mode. Het woord samen is key! Je bent onderdeel van het hele ontwerp proces:

Je ondersteunt en bent sparringpartner van de (Senior) Stylist (van 1 of meer groepen)
Je vertaalt, ontwerpt en tekent modellen, artworks, labels en dessins voor één of meer groepen, passend binnen de opdracht van de (Senior) Stylist en gericht op de te formuleren seizoenbeelden; Je maakt technische tekeningen, size specs, artworksheets etc. om te versturen naar de fabrikanten; Je verwerkt correcties in technische tekeningen naar aan leiding van wekelijkse doorpas sessies; Je volgt trend- en marktontwikkelingen (nationaal en internationaal) en bezoekt winkels 1 beurs per seizoen en als je wat verder bent ook fabrikanten; Je rapporteert aan de (Senior) Stylist en indirect aan de Buying/Styling Manager.

You have a positive can-do attitude

Jij bent een Junior Stylist met hbo werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur relevante ervaring opgedaan binnen een Retail omgeving. Je bruist van de energie, hebt oog voor kleur en design. Daarnaast kun je je goed verplaatsen in onze doelgroep, women met curves.

Enthousiaste en spontane persoonlijkheid
Je begrijpt de wants en needs van onze doelgroep
Hebt bij voorkeur blouse, licht geweven en artwork ervaring
Heb oog voor kleur
HBO denk- en werkniveau richting AMFI, Artemis of vergelijkbare opleiding
0-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een mode retailer
Teamplayer en sparringpartner
Creatieve input, veel energie en flexibiliteit
Aantoonbaar gevoel voor mode en op de hoogte van de laatste marktonwikkelingen
Goede beheersing van Engelse taal (schriftelijk en mondeling)
Kennis van en ervaring met Illustrator, Photoshop en Indesign

Our energy

Een aangename dynamische werksfeer, enthousiaste collega’s en mogelijkheden voor individuele ontwikkeling. Wij bieden een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we je een goede lunch, kun je gratis sporten in onze inpandige gym en kun je met je collega’s van MS Mode en/of andere labels, Coolcat, America Today en FRENDZ borrelen in onze bar “BarGezellig”.

Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer direct! Vragen? Bel of app +316 46007556

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

“IT’S NOT ABOUT THE SIZE YOU WEAR. BUT THE WAY YOU WEAR YOUR SIZE”

https://www.msmode.nl/

 

09-10-2017

 

Design Assistant
Tommy Hilfiger Amsterdam

Department Information
Tommy Hilfiger Kids offers global premium lifestyle collections with a true American spirit. Within the Tommy Hilfiger Kids division, the design team fulfills a creative role.

Based in the Amsterdam European head office the team is split into 4 sub teams:

Design
Sourcing and Production
Buying and Planning
Merchandise and Sales

These 4 teams work together in an informal setting on creating collections which are timeless, preppy Americana with an unexpected twist. Tommy Hilfiger kids presents 4 collections per year; Spring, Summer/Pre Fall, Fall and Holiday/Pre Spring.

Position Description
As a design assistent within the Kids – girls design team, you will work closely with the Sr. designers & rest of the designers. You will support the Kids – girls design team, under the guidance of the Sr. Designer. You will report to the Sr. Design Manager Kids.

Among other you will be responsible for:

Support the Kids – Girls Design Team in designing
Input sketches and trims into the PLM system, CAD, technical garment work sheets, technical information required for vendors
Participate in building color and concept
Trend research
Attend fittings Support the Kids Design Team
Participate in building color and concept
Working to the divisional calendar to meet all deadlines
Work closely with Merchandising and Product Development teams
Develop an understanding of design process and design skills to a commercial level
Supporting on preparing presentations

Desired Skills and Job Requirements

College degree in Fashion Design
1+ year of work experience (could be as an intern)
Excellent knowledge of design programs such as Adobe creative suite, Photoshop & Illustrator
Team player with a hands-on mentality
Knows how to working under pressure and to deadlines
Open-minded with a commercial and global design mindset
A creative with an eye for detail
Fluent in English both verbally and written
Passion for details and preciseness
Strong communication skills
Team player with hands on mentality
Good planning and organization skills
Structured and focused mentality, but can still have fun!
Must apply with an updated portfolio including illustrator sketches

Apply on the site

 

 

 

NR 310 is op zoek naar een student interieurstyling voor Loods 5.

Loods 5 is een shop-in-shop concept en wij hebben in alle 3 de vestigingen 1 of meerdere units.

Voor zowel Loods 5 Amersfoort en Loods 5 Zaandam zoeken wij personeel voor de zaterdag en/of zondag (11-17 uur).

De werkzaamheden bestaan uit styling / winkelinrichting en verkoopondersteuning. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en creatieve ideeën. Note: je werkt voor NR 310, niet voor Loods 5.

Vereisten

Affiniteit met interieurstyling, zelfstandig, goede communicatieve vaardigheden, verantwoordelijk, hands-on mentaliteit.

Solliciteren

Mail je CV + motivatie naar: nicole@nr310.nl

NR 310 is een bureau dat zich naast interieurstyling ook bezig houdt met verkoop van diverse woonaccessoires en (klein)meubels binnen Loods 5.

Merken: House Doctor | Snowdrops Copenhagen |  One World Interiors | Bodilson | De Weldaad | Broste Copenhagen | Het Lichtlab

 

 

02-10-2017

Mode en beauty stage bij de leukste redactie van Nederland!

 

 

Wat?
Adem jij mode, ben jij flexibel en weet jij van aanpakken? JAN Magazine is per februari op zoek naar een fulltime stagiaire om het mode & beauty team te versterken. Lees snel verder!

Waar?
De redactie van JAN Magazine is gelegen in hartje Amsterdam, pal naast de Westermarkt.

Werkzaamheden?
Je ondersteunt de moderedactie. Je werkt nauw samen met de andere modestagiaire en je assisteert waar nodig. De volgende werkzaamheden kan je verwachten:
– het bezoeken van modepresentaties en events
– het assisteren bij fotoshoots
– helpen bij het fotograferen van stills
– het maken van de moderubrieken
– het maken van online posts
– het bijhouden van kleding die binnenkomt en retour moet

Eisen?
– Je volgt een HBO-opleiding, bij voorkeur gericht op mode
– Je bent zelfstandig
– Je bent flexibel
– Je bent een harde werker
– Je toont initiatief
– Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
– Je hebt affiniteit met Mode/Beauty
– Je bent stressbestendig

Periode?
We zijn op zoek naar een stagiaire vanaf 1 februari voor een periode van 5 maanden of langer.
De startdatum kan altijd in overleg.

Interesse?
Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan als stagiaire bij JAN Magazine? Mail je cv en motivatiebrief naar marijn@jan-magazine.nl o.v.v. Mode Stagiaire JAN.

Website:
http://wwww.jan-magazine.nl

 

Verkoopmedewerker &klevering Zuid
Voor onze winkel &klevering Zuid zijn wij op zoek naar een leuke, spontane en gemotiveerde verkoopmedewerk(st)er voor de zaterdag en/of zondag. In de maanden november en december eventueel een extra dag.

Verkoopmedewerker &klevering Centraal
Voor onze winkel &klevering Centraal zijn wij op zoek naar een leuke, spontane en gemotiveerde oproepkracht voor de zaterdag en/of zondag. In de maanden november en december eventueel een extra dag.

Als enthousiaste verkoopmedewerk(st)er zorg je er voor dat klanten zich op hun gemak voelen in de winkel. Je informeert en adviseert klanten en zorgt voor een mooie uitstraling van de producten in de winkel. Daarnaast ben je proactief, zelfstandig en flexibel.
Heb je verkoopervaring, affiniteit en enige kennis van onze producten en beschikbaar in de weekenden, stuur je motivatie en CV naar info@klevering.nl

 

 

27-09-2017

 

 

HARDWORKING. FASHIONABLE. PASSIONATE
Ben jij op zoek naar een unieke werkervaring, bezit jij bovenstaande eigenschappen en heb je een voorliefde voor mode en communicatie? Ganbaroo betekent in het Japans ‘let’s go for it’ en is dé plek om ervaringen op te doen op het gebied van PR.

WAT WE DOEN
Ganbaroo PR PR is verantwoordelijk voor de PR, marketing en conceptontwikkeling van fashion, lifestyle en kunst gerelateerde merken. Ganbaroo PR PR specialiseert zich vooral op het gebied van hoog gepositioneerde producten en evenementen. Ons klantenportfolio bestaat uit een bijzondere mix van grote (internationale) merken zoals Fabienne Chapot, Vans, Samsøe & Samsøe, Petit Bateau, Denham the Jeanmaker en Love Stories, maar ook designer talenten zoals Dennis Diem. Op het gebied van lifestyle werken we onder andere voor het INK Hotel en SLA.

DE STAGE
Naast de ondersteuning van het team, onze klanten en hun producten word je ingezet op het gebied van PR en showroom werkzaamheden, waarbij je nauw samenwerkt met de showroom manager en o.a. verantwoordelijk bent voor de sample uitleen aan stylisten en de styling van de showroom. Maar we maken ook graag gebruik van je talenten bij de organisatie van perspresentaties, winkelopeningen en fashion shows.

WAT ZOEKEN WE?
Iemand met een goed gevoel voor mode, oog voor detail, een innovatieve en creatieve mindset en communicatieve vaardigheden.

Het gaat om een fulltime functie per direct voor een periode van 6 maanden. Denk je dat jij een goede aanvulling voor ons hardwerkende en gemotiveerde team bent? Stuur dan je motivatiebrief + foto + CV naar Marleen van de Wouw: marleen@gan-baroo.com.

 

 

 

Content Creator
INTERNSHIP · VIANEN

Winkelstraat.nl?
Nét voorbij Utrecht, in Vianen, vind je het Winkelstraat.nl Team bestaande uit iets meer dan 30 modeliefhebbers en e-commerce specialisten. De beste high-end mode boutiques in Nederland en België sturen ons dagelijks hun meest onderscheidende items. Onze fotografen en stylisten zorgen er volgens voor dat deze items zo netjes mogelijk op de foto komen. Nog geen dag later staan alle gefotografeerde items online op Winkelstraat.nl en kun jij lekker shoppen.

Ah, ja. En mijn functie dan?
Als stagiair(e) Content Creator werk je nauw samen met zowel de Business Development Managers als met de Fotostudio- en Styling Manager. Je verdiept je je in de allermooiste luxe, designer labels en je schrijft hier de beste (product)teksten over. Je leert niet alleen commercieel- maar ook “Search Engine-friendly” schrijven.
Je bent hartstikke talentvol.

En verder…

Onze ideale stagiair beschikt in ieder geval over sterke communicatieve skills, een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen, en: • heeft een sterke affiniteit met fashion • een talent voor het schrijven van teksten • heeft gevoel voor verantwoordelijkheid • is een team-player maar werkt ook makkelijk zelfstandig • beheerst de Nederlandse- en Engelse taal goed

mailto: carlijn@winkelstraat.nl

 

 

18-09-2017

Sales staff with design background
Vitra Company Location Amsterdam, NL

Job description
Sales staff with design background

Do you want to be part of an exciting retail project in Amsterdam that will push the boundaries?

Are you fascinated by Design and looking for an exciting job opportunity?
You are authentic, outspoken and comfortable in a selling situation?

You are fluent in English and Dutch?

You are available full-time or part-time between October 2017 and January 2018?

If this is you, let us know!

To become part of this project, answer the following three questions and send us your CV until September 30 to vacature.nl@vitra.com.

What does good Design and authenticity mean to you?
Where have you proven that you can captivate people?
What is your recipe to be a good host?

 

 

Graphic Designer OppoSuits

Company Location Amsterdam Area, Netherlands

Job description
Je bent een jong en getalenteerde creatieveling met 1-3 jaar ervaring in grafisch ontwerpen en werkt graag hard om nieuwe dingen te leren. Je neemt jezelf niet al te serieus en durft met geweldige ideeën te komen, ook wanneer het je niet gevraagd wordt. Je hebt een opleiding gedaan in multimedia en/of grafisch ontwerpen. De omgang met mensen is voor jou makkelijk, je bent niet bang om unieke concepten naar voren te brengen en hebt een duidelijke focus op deadlines. Je bent creatief, gemotiveerd en vind het niet erg om langer te werken gedurende de drukke perioden.

Om de snelle, internationale groei van OppoSuits te ondersteunen zoeken wij per direct een Graphic Designer. Hij of zij gaat de Lead Graphic Designer ondersteunen met het ontwikkelen van producten voor zowel drukwerk als digitale platformen.

Klinkt leuk, maar wie zijn jullie eigenlijk?

Wij zijn OppoSuits. We maken opvallende pakken met bijzondere prints, voor mannen, vrouwen en kinderen. Zo opvallend, dat celebrities als Tom Hanks, Jimmy Kimmel en Armin van Buuren in onze pakken gespot zijn. Onze producten worden inmiddels verkocht in tientallen landen. Via onze eigen webshop, maar ook via lokale feestwinkels en bekende retailers als Macy’s, Selfridges en de Bijenkorf. Daarnaast werken we regelmatig samen met bekende merken als Pac-Man, Marvel en Star Wars, om de tofste designs te kunnen creëren.

We zijn een jong en dynamisch bedrijf, dus wees niet bang dat alles al vastligt in standaardprocessen en verouderde regeltjes. Sterker nog: je zult terechtkomen in een team waar initiatief nemen, creativiteit en verantwoordelijkheid de norm zijn.

Locatie

Je komt ons versterken op het hoofdkantoor. Momenteel zijn we gevestigd in Roelofarendsveen, vlakbij Schiphol Airport, maar aangezien we uit ons jasje (ha-ha) groeien, verhuist ons hoofdkantoor begin 2018 naar Amsterdam. Ons (toekomstige) kantoor is allesbehalve saai en stoffig, dus je bent verzekerd van een stimulerende werkplek.

Wat je gaat doen

Je werkt nauw samen met ons creatieve team en naast onze lead-designer om producten te ontwikkelen volgens de richtlijnen van OppoSuits. Deze producten bestaan uit verschillende beelden voor digitale platformen zoals social media, email en Google-advertenties. Daarnaast zullen er ook producten gemaakt moeten worden voor drukwerk, zoals flyers, boekjes en andere leuke uitingen. Het bewerken van foto’s is ook onderdeel van de job, het is een groot pluspunt als je kennis hebt van curves, adjustment layers en andere interessante Photoshop termen.

 

Wat wij van jou verwachten:

Ervaring met Adobe Creative Suite (Photoshop, InDesign, Illustrator);
Creatief, in staat om professionele en opvallende visuele designs te maken;
Sterke schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden met personen van ieder functieniveau (intern en extern), ook in digitale en social mediaomgevingen.
Je kunt werken onder druk en bent het halen van deadlines gewend;
Zelf-motiverend, dynamisch en in staat om zeer zelfstandig te werken;
Je weet van aanpakken en hebt de passie om te leren en ontwikkelen.

Wat wij te bieden hebben:

Salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
Werken in een jong team van gedreven creatievelingen met veel humor;
Verschillende leuke uitjes en de beste vrijdagmiddagborrel van Roelofarendsveen;
25 betaalde vakantiedagen per jaar;
Pensioensopbouw;
Mogelijkheid tot lunchen met oa. salades, tosti’s én vruchtenhagel;
Een MacBook, zodat je niet de hele dag achter je bureau hoeft te zitten;
De kans om mee te groeien terwijl wij onze organisatie verder internationaliseren.
Zie je het wel zitten?

Neem dan snel contact met ons op door een email te sturen naar jobs@opposuits.com met daarin een korte motivatie, jouw CV en portfolio! Wie weet tot snel.

 

13-09-2017

 

Junior SketchUp Designer
Eydenberg Retail Projects

Job description
Wij zijn opzoek naar een enthiousiaste, creatieve en daadkrachtige SketchUp designer die het leuk vindt om ons team te komen versterken!

Voorbeeld werkzaamheden:
– (3D) intekenen van winkel / SiS layouts met bestaande concepten.
– Het meedenken/werken bij het ontwerpen en uitwerken van nieuwe concepten (zowel complete winkels, SiS, marketing campagnes als activaties)
– Het zoeken van passende materialen/kleuren/samples
– Het maken van presentaties
– Het nauw samenwerken met de projectmanagers en technische tekenaars

Natuurlijk bieden we je een leuke werkomgeving, kansen om door te leren/te groeien en de mogelijkheid om je steentje bij te dragen aan al onze mooie projecten :-).

GO TO JOB

 

07-08-2017

SPICE PR
STAGE SPICE PR: ALLROUND PR STAGIAIR(E) & SHOWROOM STAGIAIR(E) VANAF SEPTEMBER 2017

Omschrijving bedrijf

Spice PR is in 2002 opgericht. Inmiddels is het uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende PR-bureaus in het fashion & lifestyle segment. Het bureau heeft ongeveer 50 klanten in zowel de mode als lifestyle branche; van luxe tot commercieel en van high fashion tot edgy. In het kantoor op de Bloemgracht in Amsterdam bevindt zich tevens ook de ruime showroom waar de merken getoond worden. Wij werken o.a voor merken als Nike, VOGUE, De Bijenkorf, ASOS, Iris van Herpen, Charlotte Tilbury, Swarovski en Conservatorium.

WEBSITE
INSTAGRAM SPICEPR

Functieomschrijving allround PR Stage:

 • Perscontacten onderhouden met zowel journalisten als influencers
 • Ondersteunen bij events
 • Nieuws pluggen bij media
 • PR plannen maken
 • Perspresentaties organiseren
 • Persberichten schrijven
 • Mediaresultaten verwerken en analyseren
 • Nieuwe media mogelijkheden uitzoeken en toepassen

Functieomschrijving showroom stage:

Als showroom stagiaire ben je continu in contact met stylisten, influencers en VIP’s en bezig met het scoren van publicaties. Je bent verantwoordelijk voor ongeveer dertig modemerken die de allernieuwste collecties uitlenen aan diverse media; van VOGUE tot Grazia. Je regelt al het reilen en zeilen in de showroom, ontvangt pers en klanten en zorgt dat iedereen zo goed mogelijk geholpen wordt. Naast de uitleen aan allerlei stylisten, ontvang je geregeld bekende Nederlanders in de showroom om te kleden voor alle grote premières en awardshows.

Profiel werknemer

 • Je bent bezig met een opleiding op HBO of WO niveau voor de pr stage & MBO niveau voor showroom stage
 • Je werkt goed in teamverband en bent initiatiefrijk
 • Je bent creatief
 • 100 % inzet
 • Je hebt een liefde voor mode
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je kunt goed tegen een hoge werkdruk en stressvolle situaties met vele deadlines en creatieve mensen die allemaal tegelijkertijd om je aandacht vragen
 • Omdat je ook te maken hebt met onze bezoekende stylisten ben je verzorgd, sociaal vaardig en ben je altijd enthousiast
 • Je bent vanaf september 2017 beschikbaar voor minimaal 5 maanden

Vereiste ervaring

N.v.t.

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Amsterdam

Wat bieden wij

Wil jij stage lopen bij een van de meest toonaangevende Mode & Lifestyle PR-bureaus in Amsterdam? Spice PR zoekt stagiaires die ervaring willen opdoen en zichzelf ontwikkelen in de pr-sector en een grote affiniteit hebben met fashion en lifestyle.

Solliciteer nu

Stuur je motivatie en CV naar lize@spicepr.nl t.a.v. Lize Booij

 

31-07-2017

FREELANCE MODESTYLIST GEZOCHT – ZALON BY ZALANDO NEDERLAND

JOB CATEGORY: Content Creation & Styling
LOCATION: Netherlands
CONTRACT: Freelance
COMPANY: Zalando Fashion Entrepreneurs GmbH

Al sinds het prille begin in 2008 probeert Zalando de modewereld continu met een frisse blik te benaderen en zijn we altijd op zoek naar mensen die dat ook doen.
Bij die frisse blik horen nieuwe ideeën en één van die ideeën was Zalon; een personal shopping service voor mannelijke en vrouwelijke klanten van Zalando. Het concept van een modestylist die voor een klant online een geheel persoonlijke outfit verzorgt, bleek in Duitsland, en even later ook in Zwitserland en Oostenrijk een doorslaand succes. In 2016 en 2017 werd Zalon verder uitgebreid naar Nederland en België.

Het geheim van dit succes zit hem in de inzet, creativiteit en professionaliteit waarmee onze stylisten al bijna 3 jaar klanten weten te verrassen. Kennis van trends, maar ook kennis van mensen zijn hier cruciaal. Beschik jij over beiden en lijkt het jou leuk om als online stylist te werken? Dan ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren bij Zalon by Zalando.

DE UITDAGING
Je zoekt online als stylist outfits voor klanten uit. Er wordt daarbij van jou verwacht dat je goed je klanten weet aan te voelen en dat je jouw modekennis hier laat gelden
Je bent minstens 10 uur per week beschikbaar
Je werkt met veel verschillende klanten: van mode-experts, tot mode-leken
Je werkt waar je wilt en je hebt telefonisch en/of online contact met je klanten
Je inspireert, je verrijkt en je kan mensen van allerlei pluimage happy maken met je creaties

WAT HEB JE IN JE MARS?
Je bent thuis in de modewereld en je bent daarnaast commercieel ingesteld
Idealiter ben je opgeleid aan een mode-instelling, dit kan je aantonen met een diploma. Ook heb je ervaring in verkoop, bijvoorbeeld in de retailsector
Je hebt een aantoonbare interesse in fashion en je zoekt online actief naar inspiratie. Zo volg je bijvoorbeeld trendsetters op Instagram en ken je een breed scala modeblogs en fashion-websites.

Je eigen kanaal spreekt tot de aanbeveling
Een gezonde dosis empathisch vermogen. Niet iedereen heeft dezelfde smaak en je bent je daarvan bewust. Je kan goed naar mensen luisteren zodat je ze ook echt verder kan helpen
Je staat als zelfstandig ondernemer geregistreerd, of je bent hiermee bezig (en je kan een Kamer van Koophandel-nummer overleggen)
Je kan werken vanaf je eigen computer en hebt toegang tot een snelle, betrouwbare internetverbinding

Je spreekt en schrijft vlekkeloos Nederlands. Een goed mondje Engels is een voordeel. Omdat de selectiecommissie in Berlijn geen Nederlands spreekt, is een Engelstalige sollicitatie

noodzakelijk
Je weet ons met een overtuigende Look of the Day van jezelf (foto) over de streep te trekken!

WAT BIEDEN WE?
Style waar je wilt, wanneer je wilt en hoe je wilt. Je deelt zelf in hoe je jouw werkzaamheden als freelance stylist met andere bezigheden combineert
Een ruime vergoeding naar prestatie. Hoe meer je verkoopt, des te hoger je vergoeding
Ontmoetingen met andere stylisten en experts uit de mode-industrie
Een breed scala klanten en een groot modeconcern als aanvulling voor op je portfolio
Als je wilt kan je per direct beginnen

WANT TO JOIN US?
Of wil je eerst nog wat meer weten? Hier https://www.zalon.nl/stylist/join lees je alles over het vak van freelance stylist bij Zalon. Is alles duidelijk en heb je interesse? Stuur ons dan je sollicitatie in het Engels. We kijken ernaar uit!

Need further information? Please do not hesitate to contact Diana (in English) via diana.wenzel@zalando.de

Ga HIER naar de vacature

 

COMMUNICATIE & MARKETING STAGIAIRE

Als stagiaire Communicatie & Marketing bij Your Lifestyle Press ondersteun je de PR-specialist bij het gehele proces van PR. Van het creatief meedenken voor PR-acties tot het spotten van (online) plaatsingen. Ben je creatief, flexibel en heb je goede communicatie vaardigheden? Dan is deze stage helemaal jouw ding!

Omschrijving bedrijf
Your Lifestyle Press is hét PR bureau gespecialiseerd in het creëren van een groot mediabereik voor mode- en lifestylemerken. Samen met een klein team verplaatsen wij ons in de wereld van onze klanten om hen op de beste en creatieve manier te bedienen.

Periode?
Per september 2017 voor 5 à 6 maanden.

Stageomschrijving
Als stagiaire Communicatie & Marketing van Your Lifestyle Press ondersteun je de PR-specialist o.a. met het creatief bedenken van nieuwe PR-acties en houd je publicaties bij. Je neemt vlot initiatief en bent zowel creatief als commercieel. Daarnaast ga je als stagiaire meewerken en bijdragen aan de branding van Your Lifestyle Press.

Wat bieden wij?
– De mogelijkheid om stage te lopen bij één van de meest groeiende en ambitieuze PR-bureaus van Nederland;
– Een mooie instapstage binnen de lifestylebranche;
– Een leuke groep collega’s met een grenzeloze gezamenlijke ambitie;
– Een bureauplek in een kantoorpand aan de Zaan met een gezellige brasserie beneden voor de vrijmibo’s;
– Stagevergoeding.

Werkzaamheden
Perslijsten maken voor vaste klanten;
Social Media bijwerken en monitoren;
Plaatsingen spotten online;
Publicaties per klant bijhouden;
Trendwatchen op relevante onderwerpen;
Creatief meedenken met nieuwe PR-acties;
Persoverzichten maken;
Perscontacten samenstellen voor het versturen van uitnodigingen van persevenementen;
Pakketjes klaarmaken voor verzending;
Zoeken en verwerken van grotere klanten.

Wat vragen wij van jou?
Je volgt een media, marketing, communicatie of commerciële opleiding op minimaal hbo-niveau;
Je bent op de hoogte van de laatste fashion, lifestyle, beauty en social trends;
Je bent op de hoogte van Nederlandse (online) magazines, blogs, vlogs en influencers;
Je kunt nauwkeurig werken en bent ambitieus;
Je bent creatief, flexibel en stressbestendig;
Je bent communicatief sterk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Interesse? Laat het ons weten! Stuur je motivatie samen met je CV
naar tanja@lifestylemediagroup.nl.

 

 

STAGE: DESIGN & MARKETING 2 THE MOON ’N BACK

Wij willen graag ons team versterken en zijn op zoek naar jou!

Het sieradenmerk 2 THE MOON ’N BACK bestaat sinds een halfjaar en we zijn alleen maar aan het groeien! Op dit moment hebben wij 7 verkooppunten, een webshop en zijn wij aangesloten bij het fashion platform Frendz.

Werkzaamheden:

 • Up to date houden van 2 THE MOON ’N BACK media kanalen
 • Up to date houden van onze webshop en Frendz account
 • Het schrijven en versturen van e-mails
 • Het contact onderhouden met onze klanten
 • Online marketing acties bedenken/ontwerpen en uitvoeren
 • Meedenken over nieuwe collecties

Eisen:

 • Je doet een communicatie/marketing, fashion of grafische MBO niveau 4 of HBO opleiding
 • Je bent een pro in Photoshop en InDesign
 • Je bent enthousiast, creatief en flexibel
 • Je bent zelfstandig en initiatiefrijk
 • Je hebt affiniteit met mode en sieraden

Wij bieden een uitdagende meewerkstage van 4/5 dagen (in overleg) per week. De stage begint vanaf september voor een periode van minimaal 3 maanden of langer. Wij zijn gevestigd in Amsterdam.

Heb je interesse in deze veelzijdige, leerzame en uitdagende stage binnen een klein, maar snelgroeiend bedrijf? Stuur dan je motivatie met CV en pasfoto naar bychabel@hotmail.com.

 

 

10-07-2017

 

Marita van Beek: marita.vanBeek@knitsonly.nl

Check our site!

 

 

29-06-2017

 

INTERIOR STYLING INTERNSHIP

Spaces is a fast growing Amsterdam based company with locations in The Netherlands, UK, USA and Australia and we are about to expand to other countries. We offer offices, memberships and meeting rooms to a wide variety of companies and entrepreneurs. Our locations are professional and inspiring environments where people can work, meet with clients, network during our events, enjoy a really good cup of coffee or a healthy lunch. We provide a wide variety of services so people can focus on getting down to business.

Are you looking for an interior styling internship at a professional dynamic business environment? Do you have feeling for trends and lifestyle?

We are looking for an enthusiastic and hands on student to assist our Concept Manager. Together you will make sure that interior styling at all our locations are according the guidelines. It’s possible to do research next to your activities.

YOUR JOB:
Make sure styling and interior quality of our locations in The Netherlands are always according our standards;
Assist the Concept Manager with several interior and styling projects;
Sort new accessories and place orders at our suppliers;
Create a roombook with photos and guidelines for our operational teams;
Assist with drafting and maintaining styling guidelines for international projects;
Inventory management;
Arrange storage of furniture and accessories;
Regular visits to our locations in The Netherlands;
Advise our catering partner about presentation and look and feel;
Trendwatching and research how we can implement these in our concept;
Event styling.

WE ASK:
MBO or HBO student interior styling/design or visual merchandising;
Excellent communication skills;
Flexible and creative personality;
Interest in art and design;
Feeling with contemporary design.

WE OFFER:
An entrepreneurial, dynamic work culture and an innovative concept;
Excellent compensation;
3-5 days a week;
Research projects;
Real good coffee;
Based in Amsterdam, but possibility to work from other locations occasionally.

APPLY NOW