Stages

Ben jij opzoek naar een leuke stage of vacature naast je opleiding ? Scrol dan door op deze pagina!

alle stages worden regelmatig gecontroleerd op beschikbaarheid!

SVP school melden zodra stage / vacature is ingevuld.

VACATURE STYLIST
MODELS AT WORK ZOEKT PER DIRECT FULLTIME STYLIST MET TALENT VOOR PLANNING & ORGANISATIE

Al 20 jaar jaar matchen wij onze modellen met fijne merken en mooie events. Daarnaast adviseren en ondersteunen wij onze klanten graag op creatief gebied; van styling tot kostuum design, van act & performance tot brand activation. De cultuur binnen Models at Work is informeel en relaxed, onze drive om de allerbeste modellen met hoogwaardige styling te leveren ongekend. Om ons hechte team te versterken zijn wij per direct op zoek naar een STYLIST met talent voor styling en organisatie.

 

DE FUNCTIE

Als STYLIST ben je eindverantwoordelijk voor het succes van onze styling afdeling. Binnen deze functie is het belangrijk dat je zowel creatief als organisatorisch sterk bent. Stylingvoorstellen maken, kleding inkopen en retouren, bij opstart op locatie aanwezig zijn voor de afstyling van de modellen, het briefen van en contact onderhouden met onze freelance kostuumdesigners, het briefen van onze visagistes, zorgen dat sets in de juiste maten tijdig ingepakt worden voor onze modellen, zorgen dat alles compleet retour komt en weer reinigen, het hoort allemaal bij je takenpakket. Daarnaast krijg je ook ruimte om mee te denken over de creatieve invulling van diverse acts. Kortom, een veelzijdige baan waarbinnen je veel talenten kan aanspreken en ontwikkelen!

 

JOUW PROFIEL

Je hebt een goed ontwikkelde smaak en bent op de hoogte van de laatste trends. Je weet als geen ander hoe je de merkidentiteit van onze klanten moet vertalen naar een opvallende maar ook betaalbare en werkbare look. Je bent creatief, niet alleen op gebied van styling maar ook in het bedenken van oplossingen. Plannen, overzicht houden en organiseren zit in je bloed en je bent een echte aanpakker. Je neemt initiatief, kan zelfstandig werken, verliest niet snel het overzicht, bent oplossingsgericht en vindt het leuk om in een team te werken. Een goede werksfeer vind je belangrijk en je gaat lekker op een hoge werkdruk en wat hectiek. Verder ben je positief en heb je bovenal enorm veel zin om jouw stempel te drukken op het succes van Models at Work.

 

Daarnaast voldoe je aan de volgende criteria:

>> Minimaal 2 jaar werkervaring

>> Je hebt een relevante opleiding gevolgd

>> Je hebt affiniteit met styling & mode

>> Flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit)

>> Kennis van Keynote, Indesign en/of Photoshop is een pré

>> In bezit van rijbewijs B is een pré

>> Woonachtig in Amsterdam is een pré

 

WIJ BIEDEN

Een marktconform salaris, een fantastische werkplek in de A’DAM Toren, onze ‘office cheerleader’ Johnny de Bulldog en een hecht team vol leuke collega’s met een voorliefde voor lekker eten, de beste vrijdagmiddagborrels (met veel snacks dus) en veel leuke events en feestjes van onszelf en onze fijne klanten.

Ben jij diegene waar we straks niet meer zonder kunnen? Stuur dan je CV met foto, portfolio en motivatiebrief zo snel mogelijk naar: jobs@modelsatwork.com

 

VACATURE: STYLING STAGIAIR
MODELS AT WORK ZOEKT STYLING STAGIAIR MET TALENT VOOR PLANNING & ORGANISATIE

Al bijna 20 jaar jaar matchen wij onze modellen met fijne merken en mooie events. Daarnaast adviseren en ondersteunen wij onze klanten graag op creatief gebied; van styling tot kostuum design, van act & performance tot brand activation. De cultuur binnen Models at Work is informeel en relaxed, onze drive om de allerbeste modellen met hoogwaardige styling te leveren ongekend. Om ons hechte team te versterken zijn wij per direct op zoek naar een STYLING STAGIAIR met talent voor styling en organisatie.

 

DE FUNCTIE

Als STYLING STAGIAIR ben je de rechterhand van onze hoofdstylist, samen zijn jullie verantwoordelijk voor het succes van al onze stylingopdrachten. Binnen deze stage krijg je een breed takenpakket waarvoor je zowel creatief als organisatorisch sterk moet zijn. Kleding inkopen en retouren, stylingvoorstellen maken, zorgen dat sets in de juiste maten tijdig klaarhangen voor onze modellen, maten van modellen opmeten, doorpas sessies organiseren en bij opstart op locatie aanwezig zijn voor de styling; het hoort allemaal bij je takenpakket. Kortom, een veelzijdige stage waarbinnen je veel kan leren!

 

JOUW PROFIEL:

Je hebt een goed ontwikkelde smaak en een goed gevoel voor styling gericht op onze branche. Ook ben je creatief, goed in organiseren en een echte aanpakker. Je neemt graag initiatief, zit niet graag stil, verliest niet snel het overzicht, bent oplossingsgericht en vindt het leuk om in een team te werken. Een goede werksfeer vind je belangrijk en je gaat lekker op een hoge werkdruk en wat hectiek. Verder ben je positief en heb je bovenal enorm veel zin om veel te leren en je steentje bij te dragen aan het succes van Models at Work.

 

Daarnaast voldoe je aan de volgende criteria:

>> Je volgt een relevante opleiding

>> Affiniteit met styling & mode

>> Flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit)

>> Kennis van Keynote, Indesign en/of Photoshop is een pré

>> In bezit van rijbewijs B is een pré

>> Woonachtig in Amsterdam is een pré

 

WIJ BIEDEN:

Stagevergoeding, een fantastische werkplek in de A’DAM Toren, een hecht team vol leuke collega’s met een voorliefde voor lekker eten, de beste vrijdagmiddagborrels (met veel snacks dus) en veel leuke events en feestjes van onszelf en onze fijne klanten.

Ben jij diegene waar we straks niet meer zonder kunnen? Stuur dan je CV met motivatiebrief + foto zo snel mogelijk naar: Anne.schaper@modelsatwork.com

 

 

Visual Merchandiser
Bij de klanten van Cotap, Nederland € 2.600 – € 3.500 per maand

Functieomschrijving
De organisatie Cotap


Als full-service vloerengroothandel zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe vloerencollecties en concepten die moeten bijdragen aan het verhogen van het rendement voor onze klanten. We inventariseren continu de behoefte van onze klanten en consumentbehoeftes en vertalen dat naar unieke vloerconcepten. Om onze leidende rol bij het digitaliseren van het Nederlandse vloerenlandschap te behouden, bouwen we volop aan onze eigen merken die we online ondersteunen.


Met onze merken Ambiant en Floorlife zijn wij al jaren een innovatieve en betrouwbare full-service
vloerengroothandel die, via gespecialiseerde dealers, de consumentenmarkt bedient. Ook bedrijven en projectinrichters werken al jaren lang met de kwalitatieve vloeren van Cotap. Om onze volledige collectie in de winkels van onze klanten een nog betere propositie te geven zoeken we een:

 

Visual Merchandiser (geheel Nederland)

Als Visual merchandiser ben je verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van onze grote klanten omtrent de wijze waarop onze winkelpresentaties met onze bekende vloerenmerken (Ambiant, Floorlife en VT Wonen) worden ingevuld. Met als doel de klant de beste (merk)beleving te laten ervaren.


Door het actief bezoeken van verschillende woninginrichtingwinkels, bestaande en nieuwe klanten, zorg je voor intakes en maak je samen met de klant een passend winkel presentatieplan, bijvoorbeeld rekening houdend met de juiste routing. Het is essentieel dat je in staat bent om onze nieuwe winkelpresentatie concepten en interieuradviezen om te zetten naar een prominente plek op de winkelvloer met uiteraard een optimale winkelpresentatie van onze (vloer)producten. En je weet dat gehele proces van advies tot aan plaatsing optimaal te begeleiden. Na de implementatie blijf je de klant ondersteunen en zorg je dat het winkelconcept up to date blijft.


Voor sommige klanten is specifiek maatwerk nodig. Voor jou geen probleem. Vanuit het servicekantoor hebben we diverse varianten ontwikkeld, die jij kunt gebruiken om lokaal maatwerk te verzorgen. Je kijkt met een creatieve blik hierna en draagt oplossingen aan om zo onze klant én zijn klant alsnog te voorzien van de beste merkbeleving van onze (vloeren)producten.


Voor optimale uitvoering wordt verwacht dat je actief meedenkt in aanpassingen en oplossingen en krijg je de beschikking over allerlei ondersteunende middelen zoals de juiste displays, materiaal, digitale middelen, etc. Dit alles doe in je nauwe samenwerking met je collega accountmanager en de afdeling Marketing & Communicatie.

Vereisten
Ervaring

Je hebt commerciële ervaring in de Retailbranche.
Ervaring als (visual) merchandiser, etaleur of winkelstylist.
Minimaal MBO-4 niveau – opleiding Interieur Stylist een pre
Je bent bereid om te reizen en bent veel onderweg.
Eens in de 2 weken ben je een gehele dag op het kantoor in Hasselt voor afstemming met je collega’s van Marketing & Communicatie.
Competenties:

Projectmatig kunnen werken
Klantvriendelijk, klantgericht en representatief
Technisch inzicht
Zelfstandig kunnen werken
Enthousiast en energiek
Communicatief sterk, zowel in woord als in geschrift
Je bent voor minimaal 30 uur per week beschikbaar en woonachtig in de regio Midden Nederland. In deze functie werk je nauw samen met afdeling Stalen en Marketing & Communicatie. Je rapporteert in je rol aan de Coördinator Stalen.


Wat mag je van ons verwachten:

Jaarcontract met zicht op een vast contract bij wederzijds enthousiasme
Salaris tussen de € 2.600,- en € 3.500,- bruto per maand o.b.v. fulltime
Als Visual merchandiser krijg je de kans om onze mooie en uitgebreide woonconcepten succesvol op de markt te brengen bij onze nieuwe en bestaande relaties.
Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
Een dynamische functie in een financieel gezond en groeiend familiebedrijf.
Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden.
Een laptop en een mobiele telefoon
De juiste mobiliteit wordt goed gefaciliteerd.
Uitstekende mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
Werken binnen een dynamisch team met enthousiaste collega’s.
Ben jij het talent dat wij zoeken? Solliciteer dan direct!

Stuur je cv en motivatiebrief via onderstaande link.

LINK

Voor vragen kun je contact opnemen met Sjack Meijwaard, via telefoonnummer 06-52578733

 

 

Graphic Design Stagiair(e)
Bedrijfsinformatie
Voor ons marketingteam zijn wij vanaf april/mei 2024 op zoek naar een Graphic Design Stagiair(e) met een passie voor sieraden! Vedder & Vedder is een Amsterdams sieraden label dat is opgericht in 2016 door de tweelingzussen Anne & Esther Vedder. Onze passie voor gepersonaliseerde sieraden staat centraal in alles wat we doen. Alle sieraden van Vedder & Vedder hebben een persoonlijke boodschap en worden met de hand gemaakt in het Vedder & Vedder atelier in Amsterdam, waar tevens het HQ gevestigd is.

Jouw rol
Als Graphic Design Stagiair(e) ben je medeverantwoordelijk voor alle communicatie, ontwerpen en de
huisstijlbewaking van Vedder & Vedder. Je werkt mee aan alle grafische uitingen o.a. IG stories, banners, POS-materiaal, social ads en nieuwsbrieven. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te denken over de grafische concepten rondom lanceringen en weet jij dus als eerste welke producten in onze nieuwe collectie komen! Kortom, we bieden een afwisselende, creatieve en uitdagende stageomgeving bij een sterk groeiend bedrijf waar je elke dag wat zult leren. Je komt binnen een gezellig en jong (vrouwen) team te werken van ongeveer 50 collega’s, waarin je de ruimte en vrijheid krijgt voor je eigen creatieve ontwikkeling. Ben jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder en reageer!

Jouw taken
• Ontwerpen van nieuwsbrieven en Social ads
• Ontwerpen van IG stories
• Ontwerpen van banners voor website
• Ontwerpen van POS-materiaal
• Huisstijlbewaking
• Meedenken bij het ontwikkelen van nieuwe concepten voor lanceringen
• Foto’s bewerken
• Copywriting

Kwalificaties
• HBO student bij voorkeur van creatieve/grafische opleiding
• Je bent zeer creatief, gestructureerd en neemt initiatief
• Uitstekende skills in Adobe Photoshop
• Basis skills in Illustrator en InDesign is een pre
• Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
• Beschikbaar voor een meewerkstage (momenteel begeleiden wij geen afstudeerstages)
• Stageduur van minimaal 16 weken
• Vanaf april/mei 2024
• Persoonlijke interesse in beauty, fashion en sieraden is een plus
• Je staat er voor open gefilmd te worden m.b.t. social media kanalen

Wat wij bieden
• Een jong en snelgroeiende organisatie met een gezellige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke groei
• Een uitdagende baan met diversiteit en verantwoordelijkheden
• Ruimte om je creativiteit kwijt te kunnen
• Een leuke werkplek in Amsterdam-Oost
• Stagevergoeding
• Begeleiding van twee marketingmedewerkers
• Een leuke korting op onze V&V sieraden
• Gezamenlijke lunch vanuit V&V
• Leuke evenementen met het hechte V&V team

Denk je dat je een goede aanvulling kunt zijn binnen ons team? Twijfel niet en mail jouw CV en motivatiebrief naar recruitment@vedder-vedder.com en wie weet word jij onze nieuwe stagiair(e)!

 

Content Creator Stagiair(e)
Bedrijfsinformatie
Voor ons marketingteam zijn wij vanaf juni/ juli 2024 op zoek naar een Content Creator Stagiair(e) met een passie voor sieraden! Vedder & Vedder is een Amsterdams sieraden label dat is opgericht in 2016 door de tweelingzussen Anne & Esther Vedder. Onze passie voor gepersonaliseerde sieraden staat centraal in alles wat we doen. Alle sieraden van Vedder & Vedder hebben een persoonlijke boodschap en worden met de hand gemaakt in het Vedder & Vedder atelier in Amsterdam, waar tevens het HQ gevestigd is.

Jouw rol
Als Content Creator Stagiair(e) ben je medeverantwoordelijk voor het bedenken en creëren van content op onze social media, inspirerende TikTok filmpjes en het filmen en editen van video’s. Kortom, we bieden een afwisselende, creatieve en uitdagende stageomgeving bij een sterk groeiend bedrijf waar je elke dag wat zult leren. Je komt binnen een gezellig en jong (vrouwen) team te werken van ongeveer 50 collega’s, waarin je de ruimte en vrijheid krijgt voor je eigen creatieve ontwikkeling. Ben jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder en reageer!

Jouw taken
• Content bedenken en ontwikkelen
• Beheer van het TikTok account @vedder.vedder
• Op dagelijkse basis filmpjes bedenken, filmen, editen & plaatsen
• Het vergroten van het bereik van onze socialmediakanalen

Kwalificaties
• Student aan een creatieve HBO-studie
• Je bent goed in fotografie (ervaring met het spelen van licht)
• Je weet precies wat er speelt binnen social media en bent op de hoogte van trends op TikTok
• Ervaring met editen van video’s & het adobe pakket
• Ervaring met Adobe Photoshop en InDesign
• Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
• Beschikbaar voor een meewerkstage (momenteel begeleiden wij geen afstudeerstages)
• Stageduur van minimaal 16 weken
• Vanaf juni/ juli 2024
• Persoonlijke interesse in beauty, fashion en sieraden is een plus

Wat wij bieden
• Een jong en snelgroeiende organisatie met een gezellige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke groei
• Een uitdagende baan met diversiteit
• Ruimte om je creativiteit kwijt te kunnen
• Een leuke werkplek in Amsterdam-Oost
• Stagevergoeding
• Een leuke korting op onze V&V sieraden
• Gezamenlijke lunch vanuit V&V
• Leuke evenementen met het hechte V&V team

Wil jij graag ervaring opdoen binnen het Vedder & Vedder team? Twijfel niet en mail jouw CV en motivatiebrief naar recruitment@vedder-vedder.com en wie weet word jij onze nieuwe stagiair(e)!

 

Vacature Allround Creative & Marketing Stagiair(e)Bedrijfsinformatie
Voor ons marketingteam zijn wij vanaf april/ mei 2024 op zoek naar een Allround Creative & Marketing
Stagiair(e) met een passie voor sieraden! Vedder & Vedder is een Amsterdams sieraden label dat is opgericht in 2016 door de tweelingzussen Anne & Esther Vedder. Onze passie voor gepersonaliseerde sieraden staat centraal in alles wat we doen. Alle sieraden van Vedder & Vedder hebben een persoonlijke boodschap en worden met de hand gemaakt in het Vedder & Vedder atelier in Amsterdam-Oost, waar het HQ gevestigd is.

Jouw rol
Om de snelle groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een Allround Creative & Marketing Stagiair(e) die onderdeel wil zijn van een dynamisch en gemotiveerd team van ongeveer 50 collega’s op ons kantoor in Amsterdam. Jij zult je in het team bezighouden met activiteiten zoals het optimaliseren van de webshop, het bedenken en creëren van content op onze social media, het schrijven van posts en nog veel meer! Kortom, we bieden een afwisselende, creatieve en uitdagende stageomgeving bij een sterk groeiend bedrijf waar je elke dag wat zult leren.

Jouw taken
• Je onderhoudt en optimaliseert de website
• Het onderhouden van de socialmediakanalen
• Je zal nieuwsbrieven opstellen en deze posten op socials
• Helpt bij het creëren van brand awareness
• Ondersteuning in administratieve taken

Kwalificaties
• Je bent zelfstandig met een proactieve houding
• Je bent creatief, grafisch en resultaatgericht
• Woonachtig in of rondom Amsterdam
• Je bent goed in het oppakken en verder uitwerken van projecten
• Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
• Beschikbaar voor een meewerkstage (momenteel begeleiden wij geen afstudeerstages)
• Je bent stressbestendig en kan omgaan met deadlines
• Ervaring met Adobe Photoshop en InDesign
• Stageduur van minimaal 16 weken
• Vanaf april/ mei 2024

Wat wij bieden
• Een jong en snelgroeiende organisatie met een gezellige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke groei
• Een uitdagende baan met diversiteit
• Ruimte om je creativiteit kwijt te kunnen
• Een leuke werkplek in Amsterdam-Oost
• Stagevergoeding
• Een leuke korting op onze V&V sieraden
• Gezamenlijke lunch vanuit V&V
• Leuke evenementen met het hechte V&V team

Denk je dat je een goede aanvulling kunt zijn binnen ons team? Twijfel niet en mail jouw CV en motivatiebrief naar recruitment@vedder-vedder.com en wie weet word jij onze nieuwe stagiair(e)!

 

Social Media Stagiair(e)
Bedrijfsinformatie
Voor ons marketingteam zijn wij vanaf juni 2024 op zoek naar een Social Media Stagiair(e) met een passie voor sieraden! Vedder & Vedder is een Amsterdams sieraden label dat is opgericht in 2016 door de tweelingzussen Anne & Esther Vedder. Onze passie voor gepersonaliseerde sieraden staat centraal in alles wat we doen. Alle sieraden van Vedder & Vedder hebben een persoonlijke boodschap en worden met de hand gemaakt in het Vedder & Vedder atelier in Amsterdam-Oost, waar tevens het HQ gevestigd is.

Jouw rol
Als Social Media Stagiair(e) ondersteun je het marketingteam bij de diverse werkzaamheden met betrekking tot onze socialmediakanalen zoals Facebook en Instagram. Het doel is dat je met deze werkzaamheden de branding en engagement optimaliseert. Kortom, we bieden een afwisselende, creatieve en uitdagende stageomgeving bij een sterk groeiend bedrijf waar je elke dag wat zult leren. Je komt binnen een gezellig en jong team te werken van zo’n 50 collega’s, waarin je de ruimte en vrijheid krijgt voor je eigen creatieve ontwikkeling. Ben jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder en reageer!

Jouw taken
• Beheren en uitvoeren van social media-activiteiten op @vedder.vedder @annevedder & @esther.vedder
• Samenwerkingen aangaan met influencers
• Het bedenken van inhakers
• Vooruitplannen van content in de social media kalender
• Leuke en creatieve captions schrijven
• Contact met klanten via social Media

Kwalificaties
• HBO student
• Creatief in het bedenken van copy (captions en teksten)
• Je weet precies wat er speelt binnen social media en de wereld van influencers
• Hands on mentaliteit
• Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
• Beschikbaar voor meewerkstage vanaf februari 2024
• Beschikbaar voor een meewerkstage (momenteel begeleiden wij geen afstudeerstages)
• Stageduur van minimaal 16 weken
• Vanaf juni 2024

Wat wij bieden
• Een jong en snelgroeiende organisatie met een gezellige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke groei
• Een uitdagende baan met diversiteit
• Ruimte om je creativiteit kwijt te kunnen
• Een leuke werkplek in Amsterdam-Oost
• Stagevergoeding
• Een leuke korting op onze V&V sieraden
• Gezamenlijke lunch vanuit V&V
• Leuke evenementen met het hechte V&V team

Wil jij graag ervaring opdoen binnen het Vedder & Vedder team? Twijfel niet en mail jouw CV en motivatiebrief naar recruitment@vedder-vedder.com en wie weet word jij onze nieuwe stagiair(e)!

 

 

Vacature Via zoekt een Content en Social Stagiair(e)
We willen voor de verandering eens beginnen met wat we je te bieden hebben! Voelt dat goed? Lees dan verder!

Een heerlijke werkplek in onze brandstore in Amsterdam.
Een informele en gezellige werksfeer.
We hebben tijd en aandacht voor jou! We willen immers dat je met plezier naar je werk gaat, leert, groeit en scoort op een manier waar je zelf ook blij van wordt.
Tegelijkertijd bieden we je veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief.
Een klein team van open minded collega’s, dat elkaar alles gunt, elkaar helpt, en tussen het werk door aandacht- en interesse heeft voor elkaar op elk vlak.
Een gigantisch leuk en groot netwerk. Zowel qua klanten, als qua friends & fam.
Een plek waar je misschien wel kan leren/erachter komen wat je eigenlijk wil worden. Er is genoeg ruimte voor professionele groei.
Interesse in kunst, cultuur, mode, muziek, design.

We got you!
Ah, je bent er nog! Vanaf hier is het onder andere natuurlijk goed om te weten wat wij eigenlijk doen (en waar we je voor nodig hebben):

Easy: wij regelen de leukste vacatures en de beste mensen. Relaxed, simpel en altijd op een manier die bij onze klanten en following past. Vacature uitzetten voor een nieuwe collega die zo snel mogelijk aan de slag kan? Regelen we voor je. Op zoek naar je nieuwe droombaan? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. You name it, wij regelen het.

Waarom we de beste zijn? Omdat we snappen hoe het werkt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de creatieve industrie weten we hoe lastig het is om goede werknemers én goede werkgevers te vinden. En ook dat je de beste mensen en vacatures – uiteindelijk – altijd via via vindt. We zetten daarom niet alleen onze site en social media kanalen met groot online bereik in, maar ook onze eigen database en ons netwerk. Zo vinden we altijd wat je zoekt. Want de beste mensen en de leukste vacatures vind je via Via, dus via ons.

ABOUT THE JOB

Bij Vacature Via ben je vrij om jezelf creatief te ontplooien en we staan ook meer dan open voor jouw input. Sterker nog; we willen gráág dat je je laat horen, met toffe ideeën komt en zelf initiatief toont.

Je bent je samen met onze content afdeling het meesterbrein achter de marketing en content creatie voor alle plannen van 2024. Denk aan de uitrol van onze campagnes, uitingen creëren voor upcoming events én werken aan het doorontwikkelen van onze social kanalen.
Je gaat intensief aan de slag met content voor onze sociale kanalen, zoals Instagram, LinkedIn en TikTok.
Je ondersteunt ons content team met het opzetten van nieuwe content rubrieken voor onze social media kanalen en onze blog. Denk aan research doen, klanten of kandidaten benaderen en contact opvolgen, inhoud verzamelen en artwork ontwerpen.
Je denkt mee over nieuwe concepten en/of events voor in onze brandstore.
Je biedt ondersteuning aan de rest van het team door middel van lichte administratieve werkzaamheden en overige ad hoc taken.

Je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor een prettige, productieve en geordende werkomgeving zodat iedereen het beste tot z’n recht komt. Denk aan het verzorgen van de lunch, ervoor zorgen dat het kantoor ten alle tijden representatief eruit ziet en het ondersteunen van overige office werkzaamheden.

Dit is wie je bent
We zoeken een stagiair(e) die van aanpakken weet, niet bang is de handen uit de mouwen te steken, het leuk vindt om met tekst bezig te zijn en om creatief mee te denken bij het bedenken van content voor de website en socials.

Daarnaast:

Je kan werken met programma’s zoals Adobe Creative Cloud en Sketch.
Je schrijft graag content en bent op de hoogte van alles wat er op internet te vinden is.
Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse grammatica.
Je weet als geen ander hoe je de juiste content creëert en inzet. Ervaring hiermee is een pré.
Je hebt een goed gevoel voor beeld en kennis van social media.
Je bent zelfstandig, leergierig en je bent niet bang om input te geven.
Je bent flexibel en stressbestendig.
Je bent een teamplayer, creatieve geest met een proactieve instelling.
Je bent organisatorisch sterk en je schrikt niet van strakke deadlines.
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; you get the job done.
Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.
Je bent beschikbaar voor een periode van tenminste 5 maanden.
Ook als je niet volledig aan alle gevraagd functie-eisen of ervaring voldoet, moedigen we je aan om toch te solliciteren. Wees natuurlijk wel reëel, en inspireer ons via je motivatiebrief.

Dit is wat je krijgt
Los van wat je bovenin allemaal hebt kunnen lezen, bieden we je absoluut een van de meest uitdagende en gezellige stages binnen dit vakgebied. Daarbij bieden we je natuurlijk ook een marktconform salaris, passend bij deze leuke stage!

Vanuit Amsterdam werken jij en je collega’s aan toffe projecten voor het leukste publiek en de tofste klanten. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich vanaf het begin welkom voelt. Voor ons is het namelijk niet meer dan logisch om goed voor elkaar te zorgen, daar zijn wij dagelijks scherp op.

Vragen? Bel ons via 020-8950466.

Zie stage: https://www.vacaturevia.nl/vacature/content-en-social-stagiair

 

 

Stage Development & Production
We zijn op zoek naar een enthousiaste en hardwerkende modestudent die de afdeling Development & Production in de periode van januari/februari 2024 t/m juli 2024 kan ondersteunen.

Het merk JOSH V van modeontwerper & ondernemer Josh Veldhuizen staat bekend om haar stijlvolle en elegante collecties die het hart sneller doen kloppen.

JOSH V creëert zeer toegankelijke, luxueuze, confectiecollecties die deel uitmaken van de garderobe van elke zelfbewuste vrouw.

In deze allround stage ondersteun je de Product Managers bij alle mogelijke werkzaamheden, waaronder het controleren van binnengekomen proto’s en samples op basis van kwaliteit, pasvorm en details, sample inbound en exbound, het versturen van pakketten, etc. Je wordt onderdeel van een ambitieus team, bestaande uit vijf Designers en zes Product Managers, waardoor je niet alleen veel kunt leren, maar ook een grote toegevoegde waarde kunt leveren.

Profiel en functie-eisen:

Je bent een hbo modestudent in de richting van Product Development

Je bent enthousiast en leergierig

Je bent flexibel en hardwerkend

Je denkt graag in oplossingen

Je hebt een hands on mentaliteit

Kennis van Excel

Kennis van illustrator is een pre

Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Beschikbaar voor minimaal 5 maanden (liefst 6 maanden)

Start in januari of februari 2024

Ben je geïnteresseerd in een leuke en leerzame stage?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: nathaly@joshv.com

 

 

Flow Works is een bedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties van woningbouw in Amsterdam en directe omgeving. Voor de realisatie van onze diensten/de renovatie, bieden wij onze opdrachtgevers de mogelijkheid om het project te realiseren vanaf het eerst schetsontwerp tot de oplevering van de gerenoveerde woning. Om dit te realiseren bieden wij onze klanten de mogelijkheid het volledige tekenproces samen met ons te doorlopen, van de eerste schetsfase (SO) tot de meer technische fase van tekenen zoals het elektraplan, lichtplan en technische installaties (DO). Daarnaast werken we samen met de klant de materialisatie van het project uit, het ontwerp en de selectie van sanitair materieel of de uitwerking van meubelmaatwerk (TO). Het meest interessante aan werken bij Flow Works is dat de student een direct contact ervaart tussen het ontwerp van een project en op hetzelfde moment het bezoeken van lopende bouwprojecten in verschillende fases. We geloven sterk dat deze connectie de student op een aanzienlijke manier kan helpen om technische vaardigheden voor tekenwerk te verbeteren.

Wij als Flow Works kunnen bieden:
– Realisatie van volledige woningbouwprojecten: van de eerste schetsfase (SO) tot de meer technische        fase (DO/TO).
– Direct contact tussen het ontwerp van een project en projecten in aanbouw.
– Creatieve vrijheid om nieuwe ideeën voor te stellen.
– Contact met de opdrachtgever.
– Opvolging en begeleiding van de student.

Wij als Flow Works zijn op zoek naar:
– Stagiaire (m/v).
– Fulltime stage.
– (basis) Technische kennis in de bouw.
– Kennis om te werken met Vectorworks.

Ben je na het lezen van onze vacature geïnteresseerd en wil je langskomen voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam? Stuur dan je motivatiebrief, portfolio en CV naar info@flow.nu en hopelijk ontmoeten we elkaar snel!

Flow Works BV
Amstelveenseweg 132hs, 1075 XL Amsterdam

 

 

Internship Creative Marketing & Digital Content
Marketing · Amsterdam, Noord-Holland

The Next Closet is looking for a Creative Marketing & Digital Content intern! Do you have a big passion for concepting & creating in a digital pre-loved and curated environment within e-commerce? This is your match made in second-hand designer heaven!

The Next Closet is an online platform for pre-loved premium and luxury designer fashion for women, men and kids. A curated place where people can buy and sell clothing that deserves a next closet.

It is our mission to promote and support a behavioural change in the way people buy and wear their clothes. We are a response to fashion’s major impact of over- production, constant newness and under-utilization.

Your Tasks:

Research and aware of the latest trends
-Creating marketing concepts together with the Creative Marketing Manager in a commercial, yet surprising approach
-Assisting on executing the marketing concepts through graphic designs/animations, shoots, events and social content
-Social content creation: TikTok’s & Instagram reels
-Maintaining all social channels and therefore on top of mind when it comes to trends for both Instagram and TikTok
-Overall allround assisting the team where needed

What are we looking for?

A fashion and pre-loved designer loving intern that knows all about the latest trends and brings the coolest ideas to the table!
Experience within graphic design and creating social content
Sufficient in Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro and Figma
Copywriting skills in both English and Dutch
HBO/WO level, preferably from AMFI / Artemis / Akademie Vogue / ArtEZ / WDKA / Fontys Hogeschool voor de Kunsten
Not a 9-5 mentality this means availability with cool events that can occur in the weekends or shoots that could take longer than expected. Never a dull moment in fashion!
Creative team player & thinker

Intern Period:

January/February 2024 – exact start time to be discussed
Fulltime: 5 days a week.

What do we offer?

A creative varied and dynamic internship at a growing pre-loved fashion start-up within a digital environment. Lots of own responsibility. Career growth opportunities within The Next Closet
An office in the city-centre of Amsterdam with an amazing team! Experience within the e-commerce fashion market and development in a peer-to-peer (social) pre-loved and curated platform

Excited much? We can’t wait to hear from you!

solliciteer hier

 

STAGE: DESIGN FULLTIME N-BRANDS
Het bedrijf N-BRANDS behoort tot de snelst groeiende Nederlandse fashion brands met internationale allure. Met een hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam in het museumkwartier, showrooms verspreid over Europa en Azië, 14 eigen N-Brands Stores, medium tot high-end boutiques en tevens shop-in-shops in de meest toonaangevende warenhuizen. Lijkt het jou leuk om hier deel van te zijn en ons Design team te versterken? Dan is onderstaande vacature misschien wel iets voor jou!

Werkzaamheden:
• Ondersteunen van het opvolgen van de design afdeling van NIKKIE en NIK&NIK,
FIFTH HOUSE 6 collecties per jaar; je zult vanuit het NIK&NIK design team werkzaam
zijn
• Ondersteunen van het design team in het design proces;
• Uitwerken van technische tekeningen in Illustrator;
• Controleren van lapdips;
• Uitwerken van proto comments;
• Opmaken van salesboeken.
• Voorbereiden van fotoshoots en showrooms.

Functieeisen:
• Derde- of vierdejaars student aan een relevante HBO opleiding 
• Uitstekende kennis van Microsoft Excel;
• Uitstekende kennis van Adobe Illustrator;
• Flexibel en aanpassingsvermogen zijn een vereiste;
• Technisch inzicht met betrekking tot textiel kennis, maatvoering en patronen;
• Zelfstandig, maar teamplayer;
• Nauwkeurigheid zowel op het gebied van ontwerpen als product-technisch;
• Representatief en modebewust met een eigen identiteit;
• Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Kom jij ons team versterken?
Verstuur je solliciatie brief en CV naar elise.pin@nbrands.com o.v.v
Design Stagiaire

 

STAGE: PRODUCTIE FULLTIME N-BRANDS
Het bedrijf N-BRANDS behoort tot de snelst groeiende Nederlandse fashion brands met internationale allure. Met een hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam in het museumkwartier, showrooms verspreid over Europa en Azië, 14 eigen N-Brands Stores, medium tot high-end boutiques en tevens shop-in-shops in de meest toonaangevende warenhuizen. Lijkt het jou leuk om hier deel van te zijn en ons Productie team te versterken? Dan is onderstaande vacature misschien wel iets voor jou!

Werkzaamheden:
• Ondersteunen van het opvolgen van de productie van NIKKIE en NIK&NIK, FIFTH
HOUSE 6 collecties per jaar.
• Ondersteunen van de fit en kwaliteit van de producten en het nameten van productie
samples.
• Uitwerken van SMS/PPS en Shipment sample comments.
• Controleren van lapdips, bulk fabrics en carelabels.
• Opvragen van test reports.
• Contact onderhouden met leveranciers.
• Controleren van QC reports.

Functie-eisen:
• Derde- of vierdejaars student aan een relevante HBO opleiding.
• Uitstekende kennis van Microsoft Excel.
• Flexibel en aanpassingsvermogen zijn een vereiste.
• Technisch inzicht met betrekking tot textiel kennis, maatvoering en patronen.
• Zelfstandig, maar teamplayer.
• Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Kom jij ons team versterken?
Verstuur je solliciatie brief en CV naar yadi.van.loosdrecht@nbrands.com o.v.v
Productie Stagiaire

 

Stage Graphic Design
Diemenmere 1, Diemen, Noord-Holland, Nederland

Functieomschrijving
Wist je dat MS mode de nummer één is in curvy fashion? Dat wij een merk zijn waar body positivity centraal staat? Dat wij keihard werken aan het restylen en vernieuwen van onze winkels en branding? MS Mode is een ‘brand with an attitude’ en we hebben ambitieuze plannen. Daarom zijn we op zoek naar een ambitieuze stagaire op onze Design afdeling.

Als internationaal modemerk hebben we meer dan 220 winkels in Europa. MS Mode stores zijn te vinden in wereldsteden als Amsterdam, Barcelona, Madrid, Brussel en Parijs. MS Mode is onderdeel van Cool Investments. We delen ons hoofdkantoor in Diemen met ons zusje America Today.

Ben jij een creatieve student richting Graphic- of Multimedia Design met een oog voor detail Ben je resultaatgericht, kun je conceptueel denken en je goed verplaatsen in onze doelgroep: curvy ladies? Dan zal de Graphic Design stage echt iets voor jou zijn! 

Bij MS Mode is geen dag hetzelfde! Tijdens deze stage ga je de Graphic Designers ondersteunen met het vertalen van verschillende grote campagnes. Hierdoor zijn je taken divers en afwisselt. Je zal gaan werken vanuit het brandconcept van MS Mode, deze is vastgesteld maar wij zijn ook benieuwd naar jouw creativiteit hiermee. Daarnaast ben je ook bij de brainstormsessies voor het ontwikkelen van concepten. Zodat je het gehele proces meekrijgt.

Wat ga je oa doen:
•    Het opmaken van content voor zowel offline als online uitingen. Denk content voor op Facebook, Instagram, Instastories, Nieuwsbrieven, Webshop banners en winkel signing;
•    Het vertalen van concepten voor- en het opmaken van de nieuwsbrieven;
•    Het vormgeven van online communicatiemiddelen zoals: advertenties, banners, promotiemateriaal en omslagfoto’s.

Vereisten
Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste en proactieve student! Je bent hands-on, flexibel, resultaatgericht en communicatief sterk. Ook bruis je van de nieuwe ideeën en kun je andere hiermee enthousiasmeren.

•    Je volgt een MBO- of HBO opleiding richting Graphic Design of Multimedia Design;
•    Je bent creatief in het opmaken van zowel online als offline content;
•    Je bent bekend met InDesign, Photoshop en Illustrator; 
•    De Nederlandse taal beheers jij goed, zowel in woord als geschrift; 
•    Je bent 32 tot 38 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

✪ Hybride en dynamische werkomgeving in ons HQ in Diemen.
✪ Stagevergoeding
✪ Een kantine waar je dagelijks voor een kleine bijdrage van een heerlijke onbeperkte lunch kunt genieten, en zelfs voor het ontbijt.
✪ Een laptop
✪ Gratis gebruik van onze eigen HQ gym.
✪ Gezellige feestjes en borrels in onze eigen “Bar Gezellig”.
✪ Personeelskorting op de collecties van MS Mode en America Today. Ook hebben we regelmatig crew dagen waarbij je nog meer korting krijgt!

Solliciteer hier

Ontwerptalent gezocht!
Ben jij op zoek naar een internationale designbaan in een gepassioneerde, open organisatie waar volop ruimte is voor je eigen ambities en ontwikkeling? Lees dan verder!

(Junior) Designer (fulltime) in Zaltbommel

Jij:
• Hebt een passie voor mooi interieurdesign en voor textiel, mooie stoffen, materialen en patronen
• Hebt een sterk ontwikkeld gevoel voor kleur en design
• Wil je creativiteit graag inzetten binnen een commerciële omgeving
• Werkt graag dagelijks in Illustrator en Photoshop, beide programma’s beheers je uitstekend
• Naast creatief ontwerper ben je ook een sterke planner en houd je makkelijk het overzicht over een project
• Bent een ambitieuze creatieveling met een bijpassende opleiding aan een kunst- of stylingacademie
• Engels en Nederlands spreek en schrijf je vloeiend
• In verband met onze internationale projecten ben je geen 9-5 type

Wij:
– Zijn ICE, een internationaal familiebedrijf waar hard gewerkt wordt.
– Leveren unieke handgemaakte tapijten vanuit onze kantoren in Nederland, Dubai, New York en Parijs aan vijfsterrenhotels, residentiele projecten, jachten en paleizen.
– Hebben een passie voor mooie producten voor in het interieur.
– Houden van reizen en zijn geïnteresseerd in andere culturen.
– Werken al generaties lang met onze producenten in India, China en Nepal, en zij voelen inmiddels aan als familie.
– Willen goed doen voor de maatschappij en doen dat middels Care & Fair en het KWF: Social responsibility
– Zijn serieus met ons werk bezig, maar vinden plezier hebben ook heel belangrijk.
– Hebben de ambitie de beste te zijn van de wereld binnen ons vakgebied.
– Dromen groot, maar vinden persoonlijke service een basisvoorwaarde.
– Zijn trots op wat we doen en laten dit graag zien op onze website www.rugs.nl

Dit ga je doen:
Je hebt dagelijks contact met de top van interior designers, werkzaam bij internationale designkantoren. Je bespreekt de wensen van de klant intern met betrekking tot de patronen en kleuren voor de tapijten. Deels betreft dit werken volgens duidelijke wensen en instructies, deels laat de klant je vrij in de ontwikkeling van nieuwe designs. Vanuit jouw creatieve oogpunt vertaal je deze wensen van onze klant naar een concept, waarna je dit door middel van heldere instructies door buitenlandse designteams en freelance designers laat uitwerken. Je bent het creatieve brein achter de designs voor de tapijten en de schakel naar interior designers. Je bewaakt hierbij de technische haalbaarheid van de uiteindelijke productie. Na goedkeuring van het design, laat je een kwaliteitsstaal maken ter beoordeling van de klant. Ondertussen bewaak je nauwkeurig de prioriteiten van je lopende projecten en zorg je voor een adequate terugkoppeling naar de klant. Dit doe je onder dagelijkse begeleiding van je teamleider, die jou opleidt tot een multi-talent en jouw ontwikkeling daarbij nauwlettend in de gaten houdt.

Dit kan je van ons verwachten:
Een prettige werksfeer binnen een groeiende, ambitieuze organisatie. Je treft een jong, dynamisch en passievol team dat een vrijdagmiddagborrel niet schuwt. Een passend salaris dat meegroeit met ervaring en leeftijd is part of the deal, net als gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een 13e maand, een pensioenvoorziening, uitgebreide reiskostenvergoeding, vergoeding overuren en de mogelijkheid tot deels thuiswerken inclusief optionele voorziening zit-sta bureau thuis. Ook krijg je onbeperkt toegang tot ASR Vitality en het OpenUp platform.

We werken op een centrale locatie, op loopafstand van het NS-treinstation Zaltbommel.
Klinkt dit goed? Laat je enthousiasme zien en stuur je motivatie en cv naar Karin Smulders, HR Manager – karin@rugs.nl

Internship Creative Marketing & (Digital) Content
Marketing · Amsterdam, Noord-Holland
The Next Closet | www.thenextcloset.com | @thenextcloset

” The circular platform that connects the world’s closets. ”

Internship Creative Marketing & (Digital) Content

The Next Closet is looking for a Creative Marketing & Digital Content intern! Do you have a big passion for concepting & creating in a digital pre-loved and curated environment within e-commerce? This is your match made in second-hand designer heaven!

The Next Closet’s mission is to change the textile industry by inspiring people to invest in quality and reuse what they already have. The textile industry is the second most polluting industry in the world. Therefore our goal is to make second-hand your number one choice. Because why new when there are already so many beautiful items out there?

Your Tasks:

Research of the latest trends
Creating marketing concepts together with the Marketing Manager in an artistic yet commercial approach
Copywriting of press releases, TNC web articles, newsletter short stories and social media captions
Assisting on executing the marketing concepts through graphic designs/animations, shoots, events and socials.
Maintaining the social channels and therefore on top of mind when it comes to trends for both Instagram and TikTok. A Tik Tok lover would be a big pre!
Social content creation
Shooting and editing product web images
Overall allround assisting the team where needed

What are we looking for?

A fashion and second-hand designer loving intern that knows all about the latest trends and brings the coolest ideas to the table!
Experience within creative marketing and digital content (this includes graphic design as well)
Sufficient in Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator and Premiere Pro
Copywriting skills in both English and Dutch
HBO/WO level, preferably from AMFI / Artemis / Akademie Vogue / ArtEZ / WDKA
Not a 9-5 mentality this means availability with cool events that can occur in the weekends or shoots that could take longer than expected. Never a dull moment in fashion!
Creative team player & thinker

Intern Period: ASAP! We can discuss this further on!

What do we offer?

A creative varied and dynamic internship at a growing second-hand fashion start-up within a digital environment.
Lots of own responsibility
Career growth opportunities within The Next Closet
An office in the city-centre of Amsterdam with an amazing team!
Plus a free membership @Fosbury & Sons
Experience within the e-commerce fashion market and development in a peer-to-peer (social) pre-loved and curated platform
4 days a week – €300

Excited much? We can’t wait to hear from you!

Fleur Borst: fleurborst@thenextcloset.com

STAGE MARKETING, CONTENT EN PR
Ben jij de sociale vlinder die we zoeken?

BEEX Branding is een snelgroeiende full-service creative agency gespecialiseerd in design, content creatie, social media en PR. We werken op nationaal en internationaal niveau voor grote en kleine merken in de fashion, food & lifestyle branche.

Over de functie:
Droom jij ervan om na je studie aan de slag te gaan voor fashion, food- & lifestyle brands waar jij warm van wordt? En wil jij jezelf graag ontwikkelen binnen de creatieve branche? BEEX biedt jou een uitdagende stage waarbij je alles van het vak alvast kunt leren. Wij werken met een groep creatievelingen in een geweldig kantoor in de Houthavens. Als stagiair bij BEEX kom je terecht in een omgeving vol jonge ondernemers en diverse merken. De ideale kans om een kijkje te nemen bij wat je nu écht leuk vindt en jouw netwerk te verbreden.

Je zult onderdeel van ons Creative Team zijn en actief meewerken aan alle leuke projecten binnen Beex waarbij je zowel je creatieve ideeën als je verpletterende design skills goed kan gebruiken voor verschillende merken. Je zult uiteraard ook een eigen project onder je hoede krijgen.

Neem een kijkje op onze Instagram (@beexbranding) om te zien waar we allemaal mee bezig zijn.

Wat je zoal gaat doen:
· Meedenken en opzetten van marketing- & influencerstrategieën, zowel online & offline.
· Organiseren van photoshoots voor de mooiste fashion- en lifestyle brands,
· Social Media accounts beheren + het maken van passende en mooie content voor deze accounts.
· (Potentiele) klanten analyseren en hierbij helpen met het opzetten van een nieuw marketingplan
· Contact leggen met magazines en influencers voor partnerships
· Het schrijven van blogs en andere copy opdrachten
· Er is veel ruimte voor jouw eigen creatieve ideeën binnen onze projecten + heel veel meer!

Wie wij zoeken:
· Hbo-studie richting Media/Marketing/Communicatie
· Je hebt affiniteit met fashion, (healthy) food & lifestyle
· Je hebt kennis van Photoshop, Indesign & Illustrator
· Je bent op de hoogte van de social media trends
· Je bent communicatief sterk
· Je stroomt over van gekke en creatieve ideeën

Aanbod:
· Een stage van 5 of 6 maanden vanaf september ‘23
· Een heerlijke, verse en gezonde lunch
· Een stagevergoeding van €250
· Een heerlijk plekje op ons gezellige kantoor in de Houthavens met optie tot soms thuiswerken.
· Een warm welkom in een team van 8-10 dames

Interesse?
Ben jij de gezellige en creatieve aanpakker die ons team komt versterken? Stuur dan jouw ervaring en ambities op naar hello@beexbranding.com

STAGE BRANDING & DESIGN
Word jij onze nieuwe creatieve rechterhand?

BEEX Branding is een snelgroeiende full-service creative agency gespecialiseerd in design, content creatie, social media en PR. We werken op nationaal en internationaal niveau voor grote en kleine merken in de fashion, food & lifestyle branche.

Over de functie:
Droom jij ervan om na je studie aan de slag te gaan voor fashion, food- & lifestyle brands waar jij warm van wordt? En wil jij jezelf graag ontwikkelen binnen de creatieve branche? BEEX biedt jou een uitdagende stage waarbij je alles van het vak alvast kunt leren. Wij werken met een groep creatievelingen in een geweldig kantoor in de Houthavens. Als stagiair bij BEEX kom je terecht in een omgeving vol jonge ondernemers en diverse merken. De ideale kans om een kijkje te nemen bij wat je nu écht leuk vindt en jouw netwerk te verbreden.

Je zult onderdeel van ons Creative Team zijn en actief meewerken aan alle leuke projecten binnen Beex waarbij je zowel je creatieve ideeën als je verpletterende design skills goed kan gebruiken voor verschillende merken. Je zult uiteraard ook een eigen project onder je hoede krijgen.

Neem een kijkje op onze Instagram (@beexbranding) om te zien waar we allemaal mee bezig zijn.

Een kleine greep uit de taken:
· Ondersteuning in branding & design activiteiten
· Vormgeven van (social media) huisstijlen
· Content creëren voor social media
· Photoshoots voor verschillende merken organiseren
· Promotiemateriaal en communicatiemiddelen ontwerpen
· Concurrentieonderzoek uitvoeren
· En nog veel meer!

Functie eisen:
· Hbo-studie richting Branding/Media/Design/Marketing
· Je hebt affiniteit met fashion, (healthy) food & lifestyle
· Je kan werken met Adobe Photoshop, Indesign & Illustrator
· Je bent op de hoogte van de social media trends
· Je denkt en werkt graag beeldend
· Je stroomt over van gekke en creatieve ideeën en staat te springen om deze te verwezenlijken.

Aanbod:
· Een stageperiode van een 5 of 6 maanden vanaf september ‘23
· Een heerlijk plekje op ons gezellige kantoor in de Houthavens met optie tot soms thuiswerken.
· Een heerlijke, verse en gezonde lunch
· Een warm welkom in een team van 8-10 dames
· Een stagevergoeding van €250

Interesse?
Ben jij de creatieve aanpakker die ons team komt versterken? Stuur dan jouw ervaring en ambities op naar hello@beexbranding.com

Dream job alert bij Store of Daydreams!

Vacature: Kinder- en babykamer stylist en adviseur
Store of Daydreams is een high-end kinderkledingwinkel gevestigd in Laren. Wij bieden een luxueuze shopping-ervaring voor ouders die op zoek zijn naar exclusieve zorgvuldig geselecteerde kleding voor hun kinderen. Daarnaast is een er brede collectie van meubel en lifestyle producten waardoor store of Daydreams een “one stop shop” is voor alle shoppingbehoefte voor de leeftijdsdoelgroep van 0 tot 16 jaar zowel of als offline.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde kinder- en babykamer stylist adviseur die ons team wil versterken. Als stylist ben je verantwoordelijk voor het geven van styling- en interieuradvies op maat aan onze klanten voor kinder- en babykamers. Je hebt kennis van de nieuwste trends op het gebied van kinder- en babykamer inrichting en weet deze kennis toe te passen in je advies. Je bent creatief en kan goed inspelen op de verschillende wensen vanuit onze klanten. Je werkt vanuit ons nieuwe kinderwarenhuis in Laren waar je ook op de winkelvloer te vinden zal zijn om onze producten te verkopen. Het is een afwisselende functie waarin je al je sales en creatieve skills zal inzetten. Als interieur stylist ben je verantwoordelijk voor de inkoop van meubels en lifestyle en zal je ook (inter)nationale beurzen en merken bezoeken.

Je taken en verantwoordelijkheden:
• Geven van advies aan klanten over kinder- en babykamer inrichting.
• Uitwerken van schetsen en -tekeningen van de adviezen.
• Werken met programma’s zoals Sketch-up of Vectorworks is een pre.
• Het maken van digitale moodboards met behulp van Indesign/Photoshop.
• Adviseren van klanten over materialen, stoffen en behang.
• Samenwerken met het team in de winkel.
• Inkopen van meubels en lifestyle producten voor in de winkel
• Bewaken van de Visual merchandise in de winkel

Jouw profiel:
• Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van interieurdesign of meubelontwerp, bijvoorbeeld Hout en Meubilerings college, Nimeto of Jan de Bouvrie, Vogue Akademie of Artemis.
• Je hebt ervaring met het uit de hand schetsen van interieurplannen.
• Je hebt kennis van de nieuwste trends op het gebied van kinder- en babykamer inrichting.
• Je hebt ervaring met programma’s zoals Sketch-up of Vectorworks. (Dit is een pre)
• Je hebt kennis van Indesign/Photoshop.
• Je hebt vakkennis over materialen en stoffen.
• Je kan goed plannen.
• Je bent commercieel ingesteld met een gevoel voor sales.
• Je bent fulltime beschikbaar. (Zaterdag is een vaste dag)

Wij bieden:
• Een uitdagende fulltime functie in Laren met veel ontwikkelingsmogelijkheden.
• Werken in een groeiend bedrijf met grote ambities online en offline.
• Werken in een super gemotiveerd, dynamisch en enthousiast team.
• Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.
• Scholing en opleiding.
• Reizen naar binnen- en buitenlandse beurzen.
• Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de kinder- en babykamer adviseur die wij zoeken en voldoe jij aan het profiel? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar personeel@storeofdaydreams.com. Wij kijken uit naar jouw reactie.

STAGE: DESIGN FULLTIME N-BRANDS

Het bedrijf N-BRANDS behoort tot de snelst groeiende Nederlandse fashion brands met internationale allure. Met een hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam in het museumkwartier, showrooms verspreid over Europa en Azië, 14 eigen N-Brands Stores, medium tot high-end boutiques en tevens shop-in-shops in de meest toonaangevende warenhuizen. Lijkt het jou leuk om hier deel van te zijn en ons Design team te versterken? Dan is onderstaande vacature misschien wel iets voor jou!

Werkzaamheden:
• Ondersteunen van het opvolgen van de design afdeling van NIKKIE en NIK&NIK, FIFTH HOUSE 6 collecties per jaar; je zult vanuit het NIK&NIK design team werkzaam zijn
• Ondersteunen van het design team in het design proces;
• Uitwerken van technische tekeningen in Illustrator;
• Controleren van lapdips;
• Uitwerken van proto comments;
• Opmaken van salesboeken.
• Voorbereiden van fotoshoots en showrooms.

Functieeisen:
• Derde- of vierdejaars student aan een relevante HBO opleiding (bijv. VOGUE, AMFI, Artez, HKU);
• Uitstekende kennis van Microsoft Excel;
• Uitstekende kennis van Adobe Illustrator;
• Flexibel en aanpassingsvermogen zijn een vereiste;
• Technisch inzicht met betrekking tot textiel kennis, maatvoering en patronen;
• Zelfstandig, maar teamplayer;
• Nauwkeurigheid zowel op het gebied van ontwerpen als product-technisch;
• Representatief en modebewust met een eigen identiteit;
• Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Kom jij ons team versterken?
Verstuur je solliciatie brief en CV naar elise.pin@nbrands.com o.v.v Design Stagiaire

STAGE: PRODUCTIE FULLTIME N-BRANDS

Het bedrijf N-BRANDS behoort tot de snelst groeiende Nederlandse fashion brands met internationale allure. Met een hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam in het museumkwartier, showrooms verspreid over Europa en Azië, 14 eigen N-Brands Stores, medium tot high-end boutiques en tevens shop-in-shops in de meest toonaangevende warenhuizen. Lijkt het jou leuk om hier deel van te zijn en ons Productie team te versterken? Dan is onderstaande vacature misschien wel iets voor jou!

Werkzaamheden:
• Ondersteunen van het opvolgen van de productie van NIKKIE en NIK&NIK, FIFTH HOUSE 6 collecties per jaar.
• Ondersteunen van de fit en kwaliteit van de producten en het nameten van productie samples.
• Uitwerken van SMS/PPS en Shipment sample comments.
• Controleren van lapdips, bulk fabrics en carelabels.
• Opvragen van test reports.
• Contact onderhouden met leveranciers.
• Controleren van QC reports.

Functieeisen:
• Derde- of vierdejaars student aan een relevante HBO opleiding (bijv. VOGUE, AMFI, TMO, Saxion)
• Uitstekende kennis van Microsoft Excel.
• Flexibel en aanpassingsvermogen zijn een vereiste.
• Technisch inzicht met betrekking tot textiel kennis, maatvoering en patronen.
• Zelfstandig, maar teamplayer.
• Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Kom jij ons team versterken?
Verstuur je solliciatie brief en CV naar yadi.van.loosdrecht@nbrands.com o.v.v Productie Stagiaire

Stagiair(e) Wardrobe Stylist

Voor onze afdeling Styling zijn we per februari 2023 op zoek naar een Stagiair[e] Wardrobe Stylist

Wat ga je doen?

De Wardrobe Stylist bij Lukkien is verantwoordelijk voor de kleding van de modellen tijdens shoots. Met de kennis van de nieuwste trends en met het oog op de look and feel van de klant presenteer jij jouw keuzes voor de shoot in een digitaal moodboard. Na goedkeuring van de klant, ga je aan de slag om de outfits te regelen. Je hebt hiervoor beschikking tot de inhouse wardrobe van Lukkien, maar de kleding wordt ook regelmatig (online) geshopt. Tijdens de shoot zorg je ervoor dat de outfits gegoten zitten bij het model. Is de broek iets te lang, of de blouse iets te groot, jij kent alle tips and tricks om dit netjes weg te werken. Daarnaast zorg jij met je oog voor detail ervoor dat de kleding van het model niet gekreukeld in beeld komt.

Wat voor stagiair(e) zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die écht onderdeel wil uitmaken van het team. Je hebt zin om veel te leren, betrokken te worden bij de dagelijkse gang van zaken en je bent gemotiveerd om een stapje extra te zetten. Daarnaast heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan en voel je je verantwoordelijk voor je werk en het resultaat. Heb je ervaring in het maken van moodboards in indesign en/of photoshop? Dat is een grote pré!

Wie ben je?

• Je volgt een relevante opleiding richting Fashion
• Je bent minimaal 20 weken, 4 dagen per week beschikbaar vanaf januari/februari 2023;
• Je woont in de omgeving Ede.

Wat bieden wij jou?
• Een stage bij een groeiend cross mediaal bedrijf;
• Een inspirerende werkomgeving met veel verschillende disciplines onder één dak;
• Grote, aansprekende klanten om voor te werken;
• Informele werksfeer;
• Lekker en gezond eten in ons restaurant;
• Sporten in de Lukkien Gym;

Waar ga je werken?

Over Lukkien
Met 20.000 m2 aan eigen studio en workspace is Lukkien de grootste particuliere set-up van Europa. Wat ons uniek maakt? Onze in-house specialisten en faciliteiten! Dagelijks werken we met 200 mensen, verspreid over de afdelingen Digital, Photography & Graphic Design, Audiovisual & CGI, aan crossmediale producties. Van web- en app projecten tot content productie in de breedste zin van het woord en voor een keur aan nationale en internationale merken in alle vormen en maten.

Afdeling Photography & Graphic Design
De afdeling Photography & Graphic Design ontwikkelt en produceert de meest spectaculaire uitingen voor grote A-merken. Wat 45 jaar geleden begon als een kleine fotografiestudio is nu uitgegroeid tot een studiocomplex van ruim 20.000 m2 waar we het ondenkbare mogelijk maken. Naast studioproducties zijn wij ook veel op locatie in binnen- en buitenland. Doordat we het gehele proces voor de klant verzorgen, hebben we alle mogelijke specialisten in huis zoals o.a. art directors, decorbouwers, stylisten, fotografen, graphic designers en projectmanagers.

Solliciteren of meer weten?
Herken jij je in dit profiel en word je er enthousiast van? Solliciteer dan direct met jouw CV en een motivatiebrief via c.mol@lukkien.com of sollicitatie@lukkien.com
Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Conny Mol via tel. +31 (0)318 69 80 00.

vacature winkelstylist(e)

Twintigduizend vierkante meter winkelvloer. Dat is nogal een mondvol. En een uitdaging, want elke vierkante meter moet er fantastisch uitzien. Daar ben jij voor. Samen met ons huidige stylistenteam ben jij verantwoordelijk voor alles dat er mooi uitziet: magazines, evenementen, fotoshoots, presentaties, noem maar op. Zie jij dat wel zitten?

Dit is wie je bent
– je bent altijd op de hoogte van de laatste trends
– je zit bomvol creatieve ideeën om Nijhof nog mooier te maken
– een beetje klussen kun jij wel
– je bent flexibel en zit vol energie
– de nieuwste trends vertaal jij moeiteloos door naar een setting
– extreem fan van interieur en deze passie straal je uit
– je kent de winkel en onze merken helemaal uit je hoofd
– je hebt een relevante opleiding gevolgd en afgerond

Dit kom je bij ons doen
Elke vierkante meter van onze winkel moet er tiptop uitzien. Als winkelstylist(e) draag jij hier samen met je team de verantwoordelijkheid voor. Daarnaast ben je onmisbaar bij de creatie van ons magazine, hier ondersteun je de fotograaf en kom je samen tot een spectaculair resultaat. Ook leuk: hebben we een evenement? Dan speel jij daar een actieve rol in.

In onze winkel vinden bezoekers verschillende inspirerende presentaties. Aan jou de eer om deze in te richten. Uiteraard is het hierbij van belang dat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en mode op interieurgebied (en daarbuiten). Zo kun jij jezelf elke keer weer overtreffen. Geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Succes!

Dit krijg je er gratis bij
– een warm bad van meer dan 150 nieuwe collega’s
– arbeidsvoorwaarden waar je wat mee kan
– een superteam binnen een familiebedrijf
– een passend salaris en vakantiedagen
– vele inspirerende en veelzijdige werkdagen
– een enthousiaste personeelsvereniging
– korting op duizenden bijzondere bouw- en woonproducten
– de gezelligste kantine van Baarn

In het kort
afdeling: styling
dienstverband: parttime – 20 tot 24 uur
opleiding: Vogue, Nimeto of iets soortgelijks
meer informatie: Hilda van de Groep – 035 5486 169

sollicitatie@nijhofbaarn.nl

 

Wij zoeken een Content en Social Stagiair(e)

 

Omschrijving bedrijf

We willen voor de verandering eens beginnen met wat we je te bieden hebben! Voelt dat goed? Lees dan verder!

 • Een heerlijke werkplek in onze brandstore in Amsterdam.
 • Een informele en gezellige werksfeer.
 • We hebben tijd en aandacht voor jou! We willen immers dat je met plezier naar je werk gaat, leert, groeit en scoort op een manier waar je zelf ook blij van wordt.
 • Tegelijkertijd bieden we je veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief.
 • Een klein team van open minded collega’s, dat elkaar alles gunt, elkaar helpt, en tussen het werk door aandacht- en interesse heeft voor elkaar op elk vlak.
 • Een gigantisch leuk en groot netwerk. Zowel qua klanten, als qua friends & fam.
 • Een plek waar je misschien wel kan leren/erachter komen wat je eigenlijk wil worden. Er is genoeg ruimte voor professionele groei.
 • Interesse in kunst, cultuur, mode, muziek, design.
 • We got you!

Ah, je bent er nog! Vanaf hier is het onder andere natuurlijk goed om te weten wat wij eigenlijk doen (en waar we je voor nodig hebben):

Easy: wij regelen de leukste vacatures en de beste mensen. Relaxed, simpel en altijd op een manier die bij onze klanten en following past. Vacature uitzetten voor een nieuwe collega die zo snel mogelijk aan de slag kan? Regelen we voor je. Op zoek naar je nieuwe droombaan? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. You name it, wij regelen het.

Waarom we de beste zijn? Omdat we snappen hoe het werkt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de creatieve industrie weten we hoe lastig het is om goede werknemers én goede werkgevers te vinden. En ook dat je de beste mensen en vacatures – uiteindelijk – altijd via via vindt. We zetten daarom niet alleen onze site en social media kanalen met groot online bereik in, maar ook onze eigen database en ons netwerk. Zo vinden we altijd wat je zoekt. Want de beste mensen en de leukste vacatures vind je via Via, dus via ons.

Functieomschrijving & werkzaamheden

Bij Vacature Via ben je vrij om jezelf creatief te ontplooien en we staan ook meer dan open voor jouw input. Sterker nog; we willen gráág dat je je laat horen, met toffe ideeën komt en zelf initiatief toont.

 • Je bent je samen met onze content afdeling het meesterbrein achter de marketing en content creatie voor alle nieuwe plannen van 2023. Denk aan de uitrol van onze Read The Signs campagne, uitingen creëren voor upcoming events, een marketing plan bedenken voor de recruitment afdeling én werken aan de release van onze nieuwe website.
 • Je gaat intensief aan de slag met content voor onze sociale kanalen, zoals Instagram, LinkedIn en TikTok.
 • Je ondersteunt ons content team met het opzetten van nieuwe content rubrieken voor onze social media kanalen en onze blog. Denk aan research doen, klanten of kandidaten benaderen en contact opvolgen, inhoud verzamelen en artwork ontwerpen.
 • Je denkt mee over nieuwe concepten en/of events voor in onze brandstore.
 • Je biedt ondersteuning aan de rest van het team door middel van lichte administratieve werkzaamheden en overige ad hoc taken.

Je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor een prettige, productieve en geordende werkomgeving zodat iedereen het beste tot z’n recht komt. Denk aan het verzorgen van de lunch, ervoor zorgen dat het kantoor ten alle tijden representatief eruit ziet en het ondersteunen van overige office werkzaamheden.

Profiel werknemer

We zoeken een Stagiair(e) die van aanpakken weet, niet bang is de handen uit de mouwen te steken, het leuk vindt om met tekst bezig te zijn en om creatief mee te denken bij het bedenken van content voor de website en socials.

Daarnaast:

 • Je volgt een HBO-studie of hoger.
 • Je kan werken met programma’s zoals Adobe Creative Cloud en Sketch
 • Je schrijft graag content en bent op de hoogte van alles wat er op internet te vinden is.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse grammatica.
 • Je weet als geen ander hoe je de juiste content creëert en inzet. Ervaring hiermee is een pré.
 • Je hebt een goed gevoel voor beeld en kennis van social media.
 • Je bent zelfstandig, leergierig en je bent niet bang om input te geven.
 • Je bent flexibel en stressbestendig.
 • Je bent een teamplayer, creatieve geest met een proactieve instelling.
 • Je bent organisatorisch sterk en je schrikt niet van strakke deadlines.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; you get the job done.
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.
 • Je bent beschikbaar voor een periode van tenminste 5 maanden.

Ook als je niet volledig aan alle gevraagd functie-eisen of ervaring voldoet, moedigen we je aan om toch te solliciteren. Wees natuurlijk wel reëel, en inspireer ons via je motivatiebrief.

Wat bieden wij

Los van wat je bovenin allemaal hebt kunnen lezen, bieden we je absoluut een van de meest uitdagende en gezellige stages binnen dit vakgebied. Daarbij bieden we je natuurlijk ook een marktconform salaris, passend bij deze leuke stage!

Vanuit Amsterdam werken jij en je collega’s aan toffe projecten voor het leukste publiek en de tofste klanten. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich vanaf het begin welkom voelt. Voor ons is het namelijk niet meer dan logisch om goed voor elkaar te zorgen, daar zijn wij dagelijks scherp op.

 

Vereiste ervaring

Starter

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Amsterdam

 

Fashion

Vacature Stagiaire Allround Productfotograaf

Wij zijn op zoek naar een Allround assistent product fotograaf om onze collecties te stylen, fotograferen en ervoor te zorgen dat onze kwaliteit online gewaarborgd wordt. We zoeken iemand die er energie van krijgt als een van jouw foto’s tot een hogere conversie leidt. We zijn een team dat passie, openheid en gedrevenheid hoog in het vaandel heeft staan. Heb jij een passie voor fashion en fotografie? Lees dan snel verder en solliciteer!

JHP Fashion / Next Issue
JHP Fashion groeit hard, ons hoofdkantoor en magazijn zijn gevestigd aan de Eendrachtstraat in Wormer. Naast onze webshop hebben wij drie filialen waarvan twee aan de Nieuwendijk in Amsterdam en een in het centrum van Amstelveen. Wij bieden hoog segment kledingmerken aan zoals Parajumpers, Dsquared2, Black Bananas, Josh V, Philipp Plein, Airforce en nog veel meer! We hebben meer dan 90+ merken in ons assortiment. Het team bestaat uit 20-30 jonge creatieve mensen die ervan houden om samen te werken, van elkaar te leren en elkaar aan te vullen. Ook gaan wij gezelligheid en een borrel zeker niet uit de weg! Gelukkig is ons hoofdkantoor daar perfect op ingericht en kan je ook nog eens gratis sporten in onze sportschool.

Wat ga je doen
– Het fotograferen van onze collecties op onze modellen.
– Het perfect in beeld brengen van onze accessoires.
– Je bewerkt jouw foto’s in Lightroom tot het perfecte plaatje.
– Je denkt mee bij het inkopen van nieuwe collectie.
– Je ondersteunt bij het creëren van social media content.
– Het bijhouden van je eigen archief op onze server.
– Het beheren van je eigen fotostudio inclusief alle apparatuur.

Wat vragen wij van jou
– MBO werk- en denkniveau.
– Je hebt gevoel voor styling en vormgeving.
– Je bent vaardig met een computer.
– Kennis van Adobe Lightroom is een pré.
– Je kan goed met een camera overweg en schiet je foto’s nooit op de automatische stand.
– Je hebt oog voor detail en gaat nauwkeurig te werk.
– Je hebt geen kleurenblindheid ;).
– Van werken in een jong en gedreven team krijg jij energie.
– Je woont in de buurt van Wormer/Amsterdam/Zaanstad.

Wat bieden wij
– Een eigen fotostudio die je helemaal zelf mag beheren.
– Je kunt sporten in onze eigen JHP Gym.
– Een team met topcollega’s.
– Een marktconform salaris.
– En natuurlijk de leukste borrels.
Ben jij de topfotograaf die wij zoeken? Solliciteer dan direct!
Soort dienstverband:

Rooster:
• Dagdienst
• Drie/vier dagen in de week – overleg mogelijk
Interesse? Stuur je portfolio + motivatie door naar fleur@jhpfashion.nl

https://www.jhpfashion.nl/

MARKETING / SOCIAL MEDIA INTERNSHIP

AANTAL UUR: 32-40 uur (minimaal 5 maanden)
AFDELING: Sales & Marketing
LOCATIE: Bloemgracht 166, Amsterdam

Maed for mini is a Rotterdam born, Amsterdam based Dutch sustainable kids brand for 0-10 years founded by Maerle Mulder & Edward Ouwerkerk. Proud parents of two. With of the use of mature colors, soft quality materials and original designs, we hope to create clothing that attracts parents (like us) and that kids love to wear. We advocate supporting local businesses and talent and recognize our responsibilities towards the environment, our employees and the people who make our products, so we will always work hard to be an even more sustainable company.

FUNCTIEOMSCHRIJVING & WERKZAAMHEDEN
Je ondersteunt bij het selecteren van online content voor onze website en social media
Opzetten en plannen van shoots
Je helpt met het onderhouden van onze websites en social mediakanalen
Dagelijkse ondersteuning van onze Brand Manager

GEWENSTE VAARDIGHEDEN
Iedere dag is anders dus je bent avontuurlijk ingesteld en hebt een flexibele werkhouding
HBO/WO denkniveau
Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift
Je bent op de hoogte van de laatste social media tools en trends
Je hebt affiniteit met (kinder) mode
Je kunt goed overweg met Photoshop en/of InDesign
Ervaring met het schieten en schrijven van content voor social media is zeker een plus

WAT BIEDEN WIJ
Een zeer afwisselende stage in een mooi grachten pand in hartje Jordaan
Veel ervaring opdoen binnen een klein en gedreven informeel team
Veel ruimte voor eigen (creatieve) inbreng en zelfontplooiing
Stagevergoeding

Bij goed functioneren tijdens de stageperiode behoort een vaste functie binnen ons team zeker tot de mogelijkheden
Denk je dat deze stage goed bij jou past? Mail dan je motivatiebrief en CV naar hello@maedformini.com

 

INTERN – PHOTOGRAPHY

We are looking for an intern Photographer to join our E-commerce Studio team in Hoofddorp as of 1st February 2023. As an intern at Scotch & Soda you work closely together with our Photographers, our Stylists and the Marketing team in Amsterdam. You will be doing everything that is involved in a photoshoot; photographing, building and fine-tuning sets, image selection, maintaining and organizing equipment etc.

We are looking for a candidate who is studying photography with a passion for fashion and/or portrait photography. You have already experience with photo shoots and some expertise with studio lighting, metering & exposure, composition, and white balance. You have proper retouching skills and knowledge of Capture One. You are a team player, flexible, reliable, enthusiastic and pro-active. You have attention to detail and are highly organized. You will collaborate with great inspirational people who understand their passion!

Job requirements
We are looking for a candidate who is studying photography with a passion for fashion and/or portrait photography
You already have experience with photo shoots some expertise with studio lighting, metering & exposure, composition, and white balance
You have proper retouching skills and knowledge of Capture One. You are a team player, flexible, reliable, enthusiastic and pro-active
You pay attention to detail and are highly organized
You are available from 1st February 2023 for at least 5 months for 4 or 5 days a week
You are located around Amsterdam and you are enrolled as a student for the entire duration of the internship

What do we have in stock for you?
Employee discount on our webshop
Free lunch for the days you’re at the office plus all day coffee, drinks and snacks
A monthly internship allowance of EUR 450,- gross based on fulltime
Option to join our Onefit subscription

ABOUT SCOTCH & SODA
Born in Amsterdam, Scotch & Soda celebrates the free spirit of its birth city. Endlessly optimistic, we champion individuality, authenticity and the power of self-expression to create the unique – an attitude reflected in our designs. The Scotch & Soda collections include menswear, womenswear, kidswear, denim, eyewear, fragrances, and accessories, occupying a unique space in today’s fashion landscape. Globally we’re expanding, with stores in major cities in Europe, North America, Asia, the Middle East, Africa and Australia and we’d love for you to be part of the journey.

APPLY

INTERN – CONTENT AND CREATIVE PRODUCTION

We are looking for an Intern to join our Creative Services team in our beautiful office in Amsterdam supporting all brand visual output starting from 1st February 2023. You’ll be reporting into and be mentored by our Collections Coordinator, Creative Producer, and Brand Content Manager, and learn about all aspects of content production from A-Z and support the entire process. From the brief to the pre-production, to the shoot to the hand-over to the marketing team. You will learn about the importance of content within a Marketing department and help on the productional side of the actual shoots.

What will you be doing?
Assist in facilitation during shoots and events for the (external) crew
Help manage and oversee the catering of production (catering proposals, contact person, place orders etc.)
Research support regarding all production related content
Props sourcing and shopping, Arrange and shop all needed production supplies
Support and manage the shoot logistics, prepare packing lists, arrange pick-ups, packing of the props & collection, wrap-up, help with moving equipment on set.
Help prepare all functional rooms for the shoot such as the styling rooms, hair & make-up rooms etc. making sure all needed office supplies are there, everything is clean and prepped for the team(s).
Preparing and helping with the travel arrangements for the crew such as taxi, hotel and flight bookings, create clear travel overviews.
General prep & on-set support of the Styling team i.e. steaming the collection, dressing of models, arrange the fitting.
Collection coordination; responsible for the marketing collections to be complete, checked and on location on time incl. licensee products.
Support on asset management, content presentations management and coordination and Marketing calendar set-up and follow-up
Responsible for the buying/credit lists of the looks used during the shoot

Job Requirements

Currently enrolled at a creative study related to content production or similar
Keynote and presentation skills and skilled with Excel
Hands-on mentality and organizational talent
Flexible, enthusiastic and able to function effectively in a fast-paced environment
Solution driven with a creative eye and industry knowledge
Brand(ing) and Content interest
Teamplayer with the ability to work independently
Driver’s license
Fulltime available starting from 1st February 2023 for a period of minimum 5 months.
Preferably located in the Amsterdam area and enrolled as a student for the entire duration of the internship

What do we have in stock for you?
Employee discount on our webshop
Free lunch for the days you’re at the office plus all day coffee, drinks and snacks
A monthly internship allowance of EUR 450,- gross based on fulltime
Option to join our Onefit subscription

ABOUT SCOTCH & SODA
Born in Amsterdam, Scotch & Soda celebrates the free spirit of its birth city. Endlessly optimistic, we champion individuality, authenticity and the power of self-expression to create the unique – an attitude reflected in our designs. The Scotch & Soda collections include menswear, womenswear, kidswear, denim, eyewear, fragrances, and accessories, occupying a unique space in today’s fashion landscape. Globally we’re expanding, with stores in major cities in Europe, North America, Asia, the Middle East, Africa and Australia and we’d love for you to be part of the journey.

APPLY

Stage Graphic Design
Ben jij een creatieve student richting Graphic- of Multimedia Design met een oog voor detail Ben je resultaatgericht, kun je conceptueel denken en je goed verplaatsen in onze doelgroep: curvy ladies? Dan zal de Graphic Design stage echt iets voor jou zijn!

Jouw grootste uitdaging!
Bij MS Mode is geen dag hetzelfde! Tijdens deze stage ga je de Graphic Designers ondersteunen met het vertalen van verschillende grote campagnes. Hierdoor zijn je taken divers en afwisselt. Je zal gaan werken vanuit het brandconcept van MS Mode, deze is vastgesteld maar wij zijn ook benieuwd naar jouw creativiteit hiermee. Daarnaast ben je ook bij de brainstormsessies voor het ontwikkelen van concepten. Zodat je het gehele proces meekrijgt.

Wat ga je oa doen:
• Het opmaken van content voor zowel offline als online uitingen. Denk content voor op Facebook, Instagram, Instastories, Nieuwsbrieven, Webshop banners en winkel signing;
• Het vertalen van concepten voor- en het opmaken van de nieuwsbrieven;
• Het vormgeven van online communicatiemiddelen zoals: advertenties, banners, promotiemateriaal en omslagfoto’s.

Jij brengt dit met je mee!
Jij bent een enthousiaste en proactieve student! Je bent hands-on, flexibel, resultaatgericht en communicatief sterk. Ook bruis je van de nieuwe ideeën en kun je andere hiermee enthousiasmeren.
• Je volgt een MBO- of HBO opleiding richting Graphic Design of Multimedia Design;
• Je bent creatief in het opmaken van zowel online als offline content;
• Je bent bekend met InDesign, Photoshop en Illustrator;
• De Nederlandse taal beheers jij goed, zowel in woord als geschrift;
• Je bent 32 tot 38 uur per week beschikbaar.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wat krijg je?
✪ Stagevergoeding ✪ Een internationale en dynamische werksfeer met enthousiaste collega’s ✪ Mogelijkheden om je individueel te ontwikkelen ✪ Een healthy lunch ✪ Gratis sporten in onze inpandige gym ✪ De mogelijkheid om te borrelen met je collega’s van MS Mode en America Today in onze eigen bar “Gezellig”✪

solliciteer direct

Stage Social Media

Van je hobby je werk maken is mogelijk! Volg jij influencers op de voet? Word je door jouw vrienden dé social media expert genoemd? Vind je het leuk om content te schrijven en creatief bezig te zijn? Dan is deze stage iets voor jou!

Jouw grootste uitdaging!
Je bent als Social Media & influencer marketing stagiair(e) onderdeel van ons team en kunt écht iets voor het merk betekenen. Je mag bijvoorbeeld leuke content maken voor social media, contact onderhouden met onze influencers én Instagram afscrollen voor nieuwe samenwerkingen. Bovendien werk je voor een internationale organisatie en je hebt dus contact met influencers door heel Europa! Wat je ook leert van deze stage is het maken van planningen, het behalen van deadlines en structuur aanbrengen in je werk.

Wat ga je onder andere doen:
• Content creëren (beeld + copy) voor alle internationale social media kanalen (7 landen), content inplannen en kanalen up-to-date houden (Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube);
• Bedenken en opzetten van creatieve concepten en deze uitwerken (bv. posts, blogs, video’s en flatlays creëren);
• Contact met influencers onderhouden én toffe influencers zoeken voor nieuwe samenwerkingen. Kerntaken: supporten bij internationale influencer campagnes, outfit selecties, influencer mailbox bijhouden, content van influencers verzamelen, etc;
• Bedenken van speciale acties en het opzetten van nieuwe kanalen (uitwerken concept, look & feel, rekening houdend met doelgroep);
• Interactie aangaan met onze fans op social media; Ondersteunen bij productfotografie, behind the scenes foto’s/filmpjes maken bij fotoshoots.

Jij brengt dit met je mee!
Als enthousiaste stagiair/collega ben jij communicatief sterk! Daarnaast ben je creatief (ook met je teksten), hands-on, flexibel, accuraat, bruisend en vol nieuwe ideeën. Jij bent een student die bovendien;

• Een MBO opleiding volgt in de richting Marketing of Communicatie,
• Kennis van Photoshop en InDesign is een pre;
• De Nederlandse en Engelse taal beheerst in woord en geschrift (beheersing van de Duitse, Franse en Spaanse taal is een pre)

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure

Wat krijg je?
✪ Stagevergoeding ✪ Een internationale en dynamische werksfeer met enthousiaste collega’s ✪ Mogelijkheden om je individueel te ontwikkelen ✪ Een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden ✪ Een healthy lunch ✪ Gratis sporten in onze inpandige gym ✪

solliciteer direct

SPICE IS LOOKING FOR YOU – Pr Intern –

SPICE PR is always looking for new talent. Three times a year we offer 5 interns the chance to learn the job. Currently, we are looking for someone who is available from February 2023 – July 2023 (other may be discussed). As an intern, you will be one of the team members and work as an assistant to one of our senior PR managers to achieve the goals for our clients. Some of our team started as interns, so this internship is highly recommended if you are pursuing a career in communications. Besides the classic PR work, you will learn a lot
about event production and management, marketing, and influencer engagement.

Job description all-round PR internship:
• Maintaining press contacts with both journalists and influencers
• Supporting events
• Placing news with the media
• Influencer engagement (selection, gifting, daily contact)
• Create PR plans
• Organizing press and influencer presentations
• Writing press releases
• Processing and analyzing media results
• Research and apply new media opportunities

Profile employee
• You are working on education on HBO or WO level
• You work well in a team and you are enterprising
• You are creative
• 100% commitment
• You have a love for fashion
• You do not have a 9 to 5 mentality
• You can handle a high workload and stressful situations with many deadlines and creative people who all simultaneously for your attention
• Because you also have to deal with our visiting stylists and influencers you are well-groomed, socially skilled, and always enthusiastic
• Preferably knowledge of Photoshop, Indesign, and affinity with image/photography

Do you want to do an internship at one of the leading Fashion, Beauty & Lifestyle PR agencies in Amsterdam? SPICE PR is looking for interns who want to gain experience and develop themselves and have a great affinity with fashion, beauty, and lifestyle. You can apply by sending your CV and motivation letter to info@spicepr.nl.
Speak to you soon,

Love team SPICE
WWW.SPICEPR.NL
@SPICEPR

Stage

Ben jij altijd op de hoogte van de laatste social media trends? Ben jij goed met indesign, het maken van leuke stories en handig met een fotocamera? Als content creator bij Oh My Guts, ben jij er voor verantwoordelijk dat onze klanten honger krijgen als ze jouw werk zien. Verder maak je in onze start-up deel uit van en super enthousiast en gedreven team, waar jij echt het verschil kan maken.

Jouw takenpakket
– Het creëren van dagelijkse social media content
– Dagelijks inplannen en uitwerken van social strategie
– Het maken van wekelijkse nieuwsbrieven in indesign
– De wekelijkse food fotografie
– Het opzetten van het TikTok kanaal
– Het schrijven van blogs
– Nieuwe online advertenties bedenken en maken
– Het maken van flyers, boekjes en andere passende uitingen

Oke… oke… Maar er is vast meer:
Wij bieden een stage vergoeding van €175. Daarnaast ben je bij omg altijd voorzien van een gezonde lunch op werk en moet ook geregeld geproefd en getest worden. Dus houden van lekker en gezond eten is een must bij ons in het team. Omdat wij werken met enkel jonge en leergierige mensen, zul je merken dat er ruimte is bij ons om je te ontwikkelen en je kennis te delen.

Trek gekregen in een nieuwe uitdaging met lekker eten?
Stuur je cv + motivatie (verplicht) naar bente@ohmyguts.nl

Vacature Stagiair

Inside Options is een ontwerpstudio voor inspirerende schoolgebouwen. We werken voor klanten die een inspirerende en uitdagende leeromgeving belangrijk vinden. En veel waarde hechten aan een aantrekkelijk schoolgebouw dat de identiteit van hun school benadrukt. Een plek waar leerlingen zich thuis voelen. We werken graag met de opdrachtgever de leerkrachten én leerlingen samen.

Als Stagiair Interieur Ontwerp & Styling draai jij volledig mee in het team van Inside Options en ben jij in staat om vanuit een creatieve, vrije geest interieurontwerpen te ontwikkelen. Je bent enthousiast, gedreven, je hebt een brede interesse en wilt graag het vak leren. Je beschikt over voldoende ruimtelijk inzicht en inlevingsvermogen in je opdrachtgever/gebruiker. Tijdens je stage verricht je verschillende werkzaamheden. Je sluit aan bij overleggen met opdrachtgevers, leveranciers en gebruikers, je assisteert bij het totale ontwerpproces van diverse projecten en draagt bij aan het voorbereiden van 2D en 3D tekenwerk, sfeerimpressies, moodboards, kleur/materiaalschema’s en presentaties. Ook ben je regelmatig op locatie om de projecten in te richten en te stylen. Meubelkennis en op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van interieur is een pre.

Wij bieden je een afwisselende en inspirerende stageperiode waarin je kansen krijgt om alle kanten van het vak te leren. We vragen je om enkele maanden bij ons te blijven en bieden een passende stagevergoeding.

Ben je enthousiast geworden?
Stuur dan je cv met korte motivatie naar desiree@inside-options.nl

Jouw kennis & vaardigheden
• Je bent bezig met HBO interieur design leerjaar 3/4
• Werken met SketchUp is een must
• Bij voorkeur ervaring SketchUp Layout, Adobe Photoshop en InDesign
• Je kunt goed zelfstandig werken
• Je houdt ervan om het initiatief te nemen
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden
• Je hebt een scherp oog voor detail en een creatieve geest
• Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en bent in staat om aan meerdere projecten tegelijk je bijdrage te leveren
• Je bent enkele maanden 3 of meer dagen beschikbaar
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Je bent in de gelegenheid om vanuit onze studio in Heemstede te werken en vanaf locatie

www.inside-options.nl

Vacature: Brink & Campman zoekt allround dtp’er
Vloerkledenproducent Brink & Campman zoekt een dtp’er / grafisch vormgever voor 24-32 uur per week. Allround, want de werkzaamheden zijn divers!
Brink & Campman (B&C) produceert al sinds 1897 kwalitatief hoogwaardige vloerkleden. De combinatie van 125 jaar ervaring, vakmanschap en voortdurende productieontwikkelingen maakt dat Brink & Campman een begrip is in binnen- en buitenland. Naast onze eigen vloerkledenlijn werken wij samen met gerenommeerde namen uit de internationale mode- en interieurwereld, zoals Ted Baker, Wedgwood en Morris & Co. Alle vloerkleden ontstaan in onze eigen designstudio. B&C is gevestigd in Lichtenvoorde.
Wij zoeken voor onze designstudio een creatief allround dtp’er / vormgever voor 24-32 uur per week

Je skills
HBO werk- & denkniveau met een opleiding richting grafisch ontwerp
Liefst al enkele jaren werkervaring op dit gebied
Actuele kennis van o.a. InDesign, Photoshop & Illustrator
Goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal
Ervaring met online marketing is een pré

Dit ga je doen
De werkzaamheden binnen onze designstudio zijn erg uiteenlopend: van DTP-werkzaamheden zoals het vormgeven en drukklaar maken van catalogi en brochures, fotobewerking, het digitaal uittekenen van dessins en het bijhouden van onze website en socialmedia kanalen.
Kortom, een erg veelzijdige functie waarin je veel zelfstandigheid krijgt!

Wat verwachten we van jou?
Een hands on mentaliteit
Zelfstandigheid
Je bent leergierig en enthousiast
Affiniteit met interieur en textiel is een pré

Enthousiast geworden?
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Mail je CV, motivatiebrief én digitaal portfolio vóór 1 oktober aan Feija Klinkhamer: fklinkhamer@brinkandcampman.com.

Over Brink & Campman
Brink & Campman maakt al 125 jaar vloerkleden. Vloerkleden die zijn ontstaan uit een combinatie van creativiteit, ambacht en duurzaamheid. Onze liefde voor mooie garens en de eindeloze mogelijkheden hiermee motiveren ons keer op keer om de meest unieke en vernieuwende vloerkleden te ontwerpen en te maken.
Het grootste deel van onze vloerkleden wordt geproduceerd in onze fabriek in Lichtenvoorde. Daar hebben we perfect zicht op de verschillende processen die zo belangrijk zijn om het kwalitatief hoogwaardige resultaat te waarborgen dat we altijd voor ogen hebben.

ALLROUND INTERIOR DESIGN STAGE

About us
We are Investerior – an interior design company based in Amsterdam specialized in hospitality design, commercial design and also entering the field of residential projects. You may know us from like Chin Chin Club, Mesiba and Paindemie.

We are on a mission to create striking and timeless spaces. Spaces that are funky, elegant and soulful, with a unique and personal character.

About the internship
We are looking for a creative multi-hyphenate with a passion for interior design and experience with social content.
During your internship you will be responsible for creating our new social media strategy and managing our social accounts (instagram/Pinterest). We would love someone that know how to create cool content of the design process and can manage photoshoots for the finished projects. Next to content creation, you will also be part of the a-z design process of our projects. From assisting in the creative concept, to sourcing unique products and helping with the final styling. We would love someone that can help us in the full creative process.

So join our team if you want to;
– assist in the a-z design process
– create social content
– create visual presentations

desired skills set we are looking for;
– Indesign / Photoshop (must)
– Keynote / Powerpoint (must)
– 2D & 3D modeling (pre)
– Good level of English (speaking and writing). Our team is Dutch, but clients often English.
– Availability for a minimum of 4 months and 4 days per week

We offer:
– Learning position in a growing business with growth opportunities
– A spot in our cozy office on the canals of Amsterdam (option to work part of your time from home)
– A monthly compensation of 400 euro

Interested?
Send your resume and portfolio to info@investerior.nl

Investerior
Keizersgracht 116A
1015 CW Amsterdam
+31622029950

Internship – Styling

Job description
Are you always aware of the latest trends? Do you know how to style the perfect outfits? Do you also work systematically, but are you also flexible and work great under pressure? Then we’re looking for you! LOAVIES is looking for a Fashion Styling Intern to work in our Studio team for at least 3 days a week.

As our new Fashion Styling intern…

As a Fashion Styling intern, you support our stylist and together with her you are responsible for the overall styling of the outfits on our website and our campaigns. You collaborate closely with our buying team to prepare outfits based on commercial goals. In the studio, you will assist our stylist with a variety of tasks – from taking care of organizing props to helping to maintain a clean studio.

LOAVIES is one of the fastest-growing brands in Benelux, and you’ll work with an international team of over 100 colleagues. For this internship, we are looking for a go-getter and creative talent!

What are you going to do?

Coordinate samples from our buying team, making sure they are processed in the Studio and available for photo shoots each week

Assist with preparing items for photoshoots each week: steaming clothing, organizing the closet, preparing accessories

Checking and reporting the stock of samples and outfits before photo shoots

Preparing a “shoot plan” to document everything that is photographed during a shoot

Eventually, when you understand the LOAVIES style, you will have the opportunity to assist our stylist with creating outfits

Help with the styling during shoots: making sure garments are worn properly, making sure we have accessories, etc.

Order and/or pick up props for shoots and other items needed, as required

Perfect for you if:

You have a creative mind and can handle working in a fast-paced environment

You know and follow a large group of influencers and have a passion for fashion and trends

You are organized and comfortable using computers (Macbook) and have basic skills with Gmail and Google Sheets

You are accurate, organized, and know how to plan your time

Requirements
About you

You follow HBO education and you are in the second or third year of your study;
You master the Dutch and English language, both verbally and in writing (required);
You are resourceful, flexible, and take initiative;
You work well independently, but you are also a strong team player;
You have a great sense of responsibility;
You are available on Wednesdays and Thursdays (mandatory days);
Driver’s License B is a strong plus.

What do we offer you
👗 An internship at one of the fastest growing online fashion brands;
🎓 The opportunity to develop yourself in an informal, dynamic work environment;

🛍 Discount on all of our styles;

🤑 An internship allowance of €300 per month;

🏋️‍♀️ The possibility to participate in our bootcamp three times a week for free;

🥂 Awesome office parties and Friday afternoon drinks;

🥑 A fully catered healthy lunch every day, but Friday is snack day;

🐶 Daily cuddling with Billie and Guusje, our office dogs.

Interested?

Are you interested in a challenging internship? Let us know via the application button, please do not forget to mention in your letter which study you are following and what your assignment would be. If you do not mention this, we will unfortunately not be able to process your application. After we have received your complete application, we will discuss the options internally and provide you with feedback.

https://careers.loavies.com/l/en/o/internship-styling/c/new

STAGE MARKETING & COMMUNICATIE

Wil jij jouw kennis inzetten & werkervaring opdoen op het gebied van marketing en communicatie bij een unieke one-stop-shop die staat voor duurzaamheid, design en ambacht in Amsterdam? Wij hebben een waanzinnig leerzame marketing stageplek voor een tweede- of derdejaars HBO stagiaire voor onze externe communicatie. Heb je een vloeiende pen, ben je een social media diertje en werk jij graag met Photoshop, Illustrator of Indesign om de meest originele uitingen te ontwerpen? Geef jij om lokale ambachten en fairtrade en wil jij ook je steentje bijdrage aan een betere wereld? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

OVER HET FAIRE OOSTEN

Bij Het Faire Oosten vind je een unieke mix aan duurzame en innovatieve producten. Alles is met aandacht geselecteerd en samengesteld. Producten van ver (fairtrade), aangevuld met lokale producten. Zo hebben wij het grootste aanbod in fair fashion van Amsterdam en omstreken, en vind je in ons duurzaam warenhuis verder accessoires, boeken en spellen, interieur, beautyproducten en producten voor kinderen en baby’s.

WERKZAAMHEDEN

 • Content creëren voor onze social mediakanalen en deze beheren (Facebook en Instagram
 • Offline uitingen maken voor in de winkel • Website content aanvullen en up-to-date houden
 • Nieuwsbrief opmaken en versturen
 • Ondersteunen bij allerlei ad hoc activiteiten, zoals maken van uitingen voor events en mede-organiseren van instore events
 • Samenwerkingen met derden initiëren voor publiciteit en creativiteit

WIE BEN JIJ?

 • Prikkelend, enthousiasmerend en in correct Nederlands kunnen schrijven (storytelling)
 • Ervaring met het maken van aantrekkelijk beeldmateriaal in Photoshop, Indesign en/of Illustrator
 • Ervaring in WordPress en MailChimp is een pré
 • HBO werk en denkniveau richting Communicatie, Marketing, Digitale Media en Multimedia-design
 • Hoge mate van zelfstandigheid en tegelijkertijd een echte teamplayer
 • Aanpakker, probleemoplossend vermogen, rap kunnen schakelen en prioriteiten bepalen
 • Affiniteit met duurzaamheid breed en duurzaam consumeren

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een plek binnen een groeiend, uniek duurzaam retailconcept
 • Een uitdagende functie, waarin geen dag hetzelfde is
 • Ruimte voor eigen initiatief en inzicht
 • De mogelijkheid om van stage naar een betaalde functie te groeien
 • Startdatum en stageduur is in overleg, liefst van september tot februari of februari tot juli/augustus
 • Een fijne vergoeding, maar geen reiskostenvergoeding en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

ENTHOUSIAST?

Leuk! We kijken uit naar je motivatie en CV met contactgegevens. Deze mail je naar communicatie@hetfaireoosten.nl . Wie weet zien we je snel in Amsterdam-Oost!

Stage Allround Content Creator

Ben jij een pro in het maken van Instagram stories? Houd jij ervan om inspirerende en pakkende teksten te schrijven? En wil jij deel uitmaken van ons gezellige contentteam? Voor ons snel groeiende online team zijn we op zoek naar een content stagiair. Je zal werken vanuit onze kantoorruimte in Bloemendaal, een plek vol inspiratie en ruimte voor werkplezier en succes.

Ons verhaal
“Homestock is de winkel waar je precies vindt wat je zoekt en ook precies dát waarvan je niet wist dat je het zocht totdat je het vond.”

Homestock biedt een verzameling van industrieel vintage, nieuwe meubels en verrassende accessoires. Geen aparte hokjes dus met producten van één soort, maar juist inspirerende hoekjes met bont gecombineerde interieurs. Daarmee geeft een bezoek een shot aan nieuwe ideeën, haalbaar voor grote en kleine budgetten. Een plek waar je graag even komt struinen naar iets leuks. Of je nu voor je eerste uitzet een nieuwe bank nodig hebt, een leuk cadeau wilt scoren voor je beste vriend of je (nieuwe) huis gaat restylen.

Functieomschrijving
In mei 2016 openden wij onze webshop. Een stap in een voor ons nog onbekende wereld met alleen fysieke winkels. Op onze webshop gaat het, naast het verkopen van onze producten, voornamelijk om de klantbeleving. Samen met onze sociale media is de webshop het online visitekaartje van Homestock. We zijn continue bezig om onze online platformen verder te ontwikkelen en naar een hoger niveau te tillen. Om ons hierbij te ondersteunen, zoeken wij een stagiair op de online afdeling om de webshop- en grafisch medewerkers te ondersteunen.

Wat ga je doen?
Creëren en plaatsen van content voor onze social media kanalen
Creëren van content voor de webshop in zowel tekst en beeld
Grafisch vormgeven van communicatie en marketing uitingen
Assistentie bij fotoshoots
Wat verwachten wij van jou?
Affiniteit met interieur
Communicatief sterk en servicegericht
Georganiseerd en kan goed overzicht houden
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
Ervaring met Adobe Creative Cloud
Hbo-student in de richting van marketing & communicatie
Minimaal 4 dagen per week beschikbaar
Periode is bespreekbaar

Ben jij wie we zoeken?
Mail dan je motivatie en CV naar ikwilwerken@homestock.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

JUNIOR MULTIMEDIA VORMGEVER GEZOCHT!

Studio van Loon is hét full service reclamebureau voor online & offline marketing in Hoofddorp. We werken voor MKB bedrijven uit alle branches, maar veelal voor dames en/of heren modewinkeliers in het midden- en hogersegment door heel Nederland. We doen er alles aan om op een onderscheidende en creatieve manier aan hun succes te werken. Studio van Loon is een ondernemend reclamebureau zonder de poeha en prijzen van sommige traditionele bureaus. We worden enorm gelukkig van mooie projecten die we van A tot Z kunnen uitvoeren. We denken strategisch mee, ontwerpen, plannen en voeren uit.

Creatief, effectief en volgens afspraak!

Wat heb jij te bieden:
– Een aansprekend online & offline portfolio;
– Affiniteit met dames- en herenmode;
– Absolute liefde en interesse in grafisch design en concept;
– Een goed gevoel voor typografie, kleur en online & offline opmaak;
– Het vermogen hebt je in te leven in de verschillende klanten en haar doelgroep(en) en van daaruit met passende en creatieve designs komt;
– Het Adobe Creative Suite kent voor jou weinig geheimen;
– Je kunt overweg met CMS-systemen;
– Maken van nieuwsbrieven, enige ervaring met MailChimp is een pré;
– Bedenken & creëren van content voor social kanalen van ons en onze klanten;
– Pakkende (korte) teksten kunt schrijven.
– Je bent enthousiast en leergierig met nieuwe frisse ideeën.

Wat hebben wij te bieden:
– Een eigen werkplek met een MAC bij een full-service reclamebureau;
– Voldoende ruimte voor zelfontplooiing;
– Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Leuke en uitdagende (online en offline) projecten binnen een enthousiast team.

Overige opmerkingen:
– Uitzicht op een vast dienstverband;
– Je komt uit de regio Hoofddorp.

Interesse?
Stuur dan je sollicitatie voorzien van foto en digitaal portfolio, t.a.v. Bernd Groen, naar: bernd@studiovanloon.com

Marketing & Communicatie Stagiair

Ben jij ambitieus, sociaal en ben jij op zoek naar een uitdagende marketing stage in de mode industrie? Dan dagen we jou uit om bij Michael & Giso aan de slag te gaan als
marketing communicatie stagiair. Tijdens deze stage til jij jouw marketing skills naar een hoger level terwijl jij je tegelijkertijd ontwikkelt in de modebranche. Lees dus snel
verder!

Kleren maken de man. Bij Michael & Giso geloven we dat maatwerk de basis vormt van demoderne herengarderobe. Met een obsessie voor traditionele ambacht, unieke materialen en eigenzinnige designs ontwerpen wij bespoke wardrobe essentials, geïnspireerd op de identiteit van ieder individu. Hierin staat de relatie met de klant centraal. Slow Tailoring geeft ons volledige controle over het ontwerp en de pasvorm zonder concessies te hoeven doen op kwaliteit of duurzaamheid. Hiermee bieden wij een eerlijk, zero-waste alternatief op confectiekleding en zijn we toonaangevend binnen de Nederlandse mode industrie. Wij zijn een jong en creatief team, met een passie voor mode. Van prachtige campagne shoots tot het lanceren van een exclusief magazine; we zijn continu in beweging met nieuwe ideeën. Met de opening van een nieuwe boutique in Antwerpen op de planning groeien we uit tot een internationaal merk.

Functieomschrijving
Als marketing communicatie stagiair bij Michael & Giso zul jij je grenzen verleggen en je intensief verdiepen in de wereld van online en offline communicatie. Samen met jou kijken we naar je kwaliteiten en natuurlijk je ontwikkelingspunten in dit vakgebied. Jouw takenpakket is dus voor een groot gedeelte afhankelijk van jouw expertise en ontwikkelingsbehoefte. Denk hierbij aan het creëren van social media communicatie uitingen, met als doel om de naamsbekendheid van ons merk te vergroten. Ook kun jij je richten op het optimaliseren van de website; van het design tot onze SEO strategie. Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van onze online performance. Daarnaast kun jij je steentje bijdragen aan het ontwikkelen van onze offline marketing producten, zoals het wedding magazine en onze style journal. Je zult bovendien worden ondergedompeld in de wereld van bespoke maatwerk!

De ideale kandidaat
● Minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor een periode van ongeveer 5 maanden
● Beschikbaar vanaf september 2022
● HBO opleiding
● Affiniteit met mode en gevoel voor stijl
● Punctueel, assertief en gestructureerd
● Sociaal, enthousiast en communicatief sterk
● Ambitieus, leergierig en houd van een grote uitdaging
● Ondernemend ingesteld met een out-of-the-box mentaliteit

Werken bij Michael & Giso
● Meebouwen aan een snelgroeiend modemerk
● Veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om zelf projecten op te pakken
● Kans om je professionele netwerk uit te breiden
● Stagevergoeding in overleg
● Doorgroeimogelijkheden met kans op een vaste baan
● Gezellige werksfeer in een jong en ambitieus team
● Trainingen en de mogelijkheid om ‘de kneepjes van het het vak’ te leren
● Leuke borrels, evenementen en teamactiviteiten

Interesse?
Ben jij minimaal 4 dagen in de week beschikbaar en wil jij de kans krijgen mee te werken aan de marketing van een snelgroeiend modemerk? Stuur dan je CV en motivatie naar suzanne@michael-giso.com. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Internship  for graphical and videography students at AAA Beauty Cosmetics BV

Job description
We are looking for a graphic designer or videographic students who will come and strengthen our team and take the position of content creator.

What are you going to do with us?
You will be creating a lot of food recipe videos and food photography to support our social media marketing (instagram page & facebook) pages of our food brand. Furthermore, you will create a lot of graphic designs for our social media pages.

What are we looking for?
1. Skill set for food photography, and cooking/recipe videos (likes to use transition shots and B-rolls)
2. Training in post-production and editing (in adobe or final cut pro)
3. Can work independently
4. A perfectionist (eye for detail, the smallest details count the most!)
5. Can work in a team and take directions
6. Can communicate well and keep everyone updated with progress

Requirements
– Experience and formal training / education in photography / videography
– Post production editing skills
– Fully trained in Adobe software
– Good command of English language
– Interest in cooking and food (not a pre) but will make the internship a lot more exciting for you.

What do we provide
1. Close knit marketing team under the supervision and guidance of an experienced manager
2. Unlimited softdrinks, coffee, water, tea
3. Fun working area, with pool table and
4. Informal working setting
5. Access to a semi-profession photostudio
6. Fun office space with ample room located in Hoofddorp

Period of Internship
– 3-6 months (can be extended longer) in discussion.
– Hours to work: 32 hours / week
– Internship compensation of €300 / month

We would love to receive your application or if you have any other questions. Send us your information on info@aaacosmetics.nl

AAA Beauty Cosmetics BV
Hoofddorp
Wijkermeerstraat 15, 2131 HB.

Reconsider Studio is looking for interns!

Reconsider Studio is a clothing brand existing of carefully curated and upcycled garments by Veerle and Britt. Every piece we create is a special individual and made out of already existing clothing. We dedicate ourselves to produce as sustainable as possible and to give every piece of clothing a new and longer life.

We’d like to begin our RECONSIDER journey towards a future generation of sustainable fashion creators.

Will U join us?

Social media Intern:

Manage all social media planning and posts.
Content creation for all social media platforms.
Community management: respond to email, DM’s, comments, engage with audience.
Influencer relations.
Suggest new ideas, strategies and tactics.

Qualifications:
Experience in Photoshop, Illustrator etc.
Flexible and strong learner, able to adapt in studio needs.

Atelier Intern

-assist in the sewing process
-suggest/brainstorm in new design ideas and sustainability
-assist in purchasing new inventory
-run daily atelier studio errands

Qualifications
-must have experience in sewing
-general knowledge of garment construction and fabric content
-flexible and strong learner, able to adapt in studio needs

Interested? Email us to reconsiderstudio@gmail.com

X Veerle and Britt

Fashion Styling Internship

Omschrijving
Are you always aware of the latest trends? Do you know how to style the perfect outfits? Do you also work systematically, but are you also flexible and work great under pressure? Then we’re looking for you! LOAVIES is looking for a Fashion Styling Intern to work in our Studio team for at least 3 days a week.
As our new Fashion Styling intern…
As a Fashion Styling intern, you support our stylist and together with her you are responsible for the overall styling of the outfits on our website and our campaigns. You collaborate closely with our buying team to prepare outfits based on commercial goals. In the studio, you will assist our stylist with a variety of tasks – from taking care of organizing props to helping to maintain a clean studio.

LOAVIES is one of the fastest-growing brands in Benelux, and you’ll work with an international team of over 100 colleagues. For this internship we are looking for a go-getter and creative talent!

Responsibilities:
• Coordinate samples from our buying team, making sure they are processed in the Studio and available for photo shoots each week
• Assist with preparing items for photoshoots each week: steaming clothing, organizing the closet, preparing accessories
• Checking and reporting the stock of samples and outfits before photo shoots
• Preparing a “shoot plan” to document everything that is photographed during a shoot
• Eventually, when you understand the LOAVIES style, you will have the opportunity to assist our stylist with creating outfits
• Help with the styling during shoots: making sure garments are worn properly, making sure we have accessories, etc.
• Order and/or pick up props for shoots and other items needed, as required
Perfect for you if:
• You have a creative mind and can handle working in a fast-paced environment
• You know and follow a large group of influencers and have a passion for fashion and trends
• You are organized and comfortable using computers (Macbook) and basic skills with Gmail and Google Sheets
• You are accurate, organized, and know how to plan your time

Vereisten
• You follow HBO education and you are in your second or third year of your study;
• You master the Dutch and English language, both verbally and in writing (required);
• You are resourceful, flexible and take initiative;
• You work well independently, but you are also a strong team player;
• You have a great sense of responsibility;
• You are available on Wednesdays and Thursdays (mandatory days);
• Driver’s License B is a strong plus.

What do we offer?
An internship at one of the fastest growing online fashion brands;
The opportunity to develop yourself in an informal, dynamic work environment;
A fully catered lunch at the office every day;
Regular working hours between 8 a.m. and 6 p.m.; sometimes external shoots last longer
Minimum 3 days a week (24 hours) commitment or full-time internship for 38 hours a week at our HQ in Zwolle;
An internship allowance of €300 per month.

Interested?
Are you interested in a challenging internship? Let us know via the application button, please do not forget to mention in your letter which department you are interested in, which study you are following and what your assignment would be. If you do not mention this, we will unfortunately not be able to process your application. After we have received your complete application, we will discuss the options internally and provide you with feedback.

https://careers.loavies.com/o/fashion-styling-internship-zwolle/c/new

Influencer Marketeer

Omschrijving
Wil jij werken voor en bij een van de snelst groeiende fashion brands van Nederland? Ben je verslaafd aan Social Media en zit je het liefst de hele dag op Instagram, TikTok en YouTube om bij influencers de laatste modetrends te spotten? Kun je daarnaast goed werken met targets en heb je een uitstekende kennis van de Engelse taal? Dan ga jij blij worden van deze baan!

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een Influencer Marketeer die kennis heeft van social influencers en de laatste modetrends. Je werkzaamheden bestaan grotendeels uit het benaderen van social influencers om vervolgens succesvolle samenwerkingen op te zetten. Je maakt deel uit van ons Influencer Marketing Team en geeft vorm aan onze missie om in heel Europa young fashion minded babes te inspireren om zich van binnen en buiten zelfverzekerd te voelen vanuit een Influencer Marketing stuurpunt. Je zult rapporteren aan de Team Lead Influencer Marketing. Dagelijks ben je bezig met het zoeken van relevante influencers en voer je influencer marketing campagnes uit waarbij je de belangen van LOAVIES waarborgt. Daarnaast analyseer je de influencer marketing campagne resultaten en haal je hier learnings uit. Zo zorg je ervoor dat campagnes geoptimaliseerd worden en onze influencer marketing community blijft groeien!

Jouw verantwoordelijkheden
• Beheren van contacten en en het opbouwen van persoonlijke relaties met influencers;
• Campagnes monitoren en influencer samenwerkingen beheren;
• Het opvolgen van projecten: deadlines halen, alle benodigdheden ontvangen en, optimaliseren;
• Zorgen voor de opvolging van de resultaten van een bepaalde campagne, deze rapporteren aan de Team Lead Influencer marketing, door middel van een analyse, optimalisatievoorstel en end-of-campaign rapport.
Vereisten
Wie ben jij?
Je zit elke dag bovenop de nieuwste trends op het gebied van sociale media en influencers en checkt dit in zowel binnenland als buitenland. Alles wat je hier ziet, kun je naadloos toepassen in jouw werk als influencer marketeer. Je bent proactief en als het op werk aankomt, ben je erg flexibel. Daarnaast heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en voel je je comfortabel om wekelijks contact te leggen en te hebben met Influencers en Agencies.

Dit kun jij ook allemaal afvinken
• HBO of WO diploma, bij voorkeur met een focus op marketing, influencer marketing of social media;
• Nederlands is je moedertaal, Engels spreek en schrijf jij op professioneel niveau;
• Jij begrijpt hoe de verschillende social media kanalen werken en hoe je deze optimaal kunt inzetten;
• 2+ jaar ervaring met influencer marketing in een digitale retail business, kennis van de e-commerce fashion sector is een pré;
• Uitstekende vaardigheden op het gebied van projectmanagement, met veel oog voor details. Jij wilt en gaat altijd voor het hoogst haalbare!

Wat mag jij van ons verwachten?
• Een toffe werklocatie op ons hoofdkantoor in Zwolle, omringd door gezellige, talentvolle collega’s;
• Een goed salaris;
• Personeelskorting op al onze items;
• 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, van ons krijg je je verjaardag al extra vrije dag;
• Reiskostenvergoeding;
• De mogelijkheid om drie keer per week gratis deel te nemen aan onze bootcamp;
• Elke dag een volledig verzorgde gezonde lunch, maar vrijdag is wel snackdag 😉
• Dagelijks knuffelen met Billie en Guusje, onze office dogs;
• Vrijdagmiddagborrels en leuke bedrijfsuitjes.
Ready to fire up your career @ LOAVIES and be part of our adventure? Laat je creativiteit de vrije loop en verras ons! Een CV, motivatiebrief, een video of iets totaal anders, what works best for you! We kijken uit naar je reactie! P.s. check ook je spam, soms komt onze mail daar terecht.

https://careers.loavies.com/o/influencer-marketeer/c/new

Lof agenturen en Aímée the Label zoeken een stagiair(e)

Slingerbos 28
5688GH Oirschot

Om het agentuur te versterken en Aímée the Label te ondersteunen zoeken we hulp. Lof Agenturen is een dynamisch modeagentuur dat in staat voor de verdeling van high end women brands.  Je helpt mee met de dagelijkse taken binnen het agentuur.

Voor Aímée the Label werk je mee aan de ontwikkeling, productie en verkoop.

Je verzamelt klant- en product informatie, vraagt stoffen aan, bereidt het productietraject voor. Doet acquisitie, onderhoudt klantencontact en voert aftersales uit, behandelt klachten, Je helpt met het maken van beeldmateriaal (voorbereiden en uitvoering fashion shoots) , creëert en plant content voor social media.  Houdt de website en webshop up-to-date, ook voorraadbeheer behoort tot je dagelijkse werkzaamheden.

We bieden een unieke en uitdagende stageplaats waarin je met vele aspecten van ons vak te maken krijgt. Omdat we in een klein team werken is er alle aandacht en zien we je als een echte teamspeler.

Je hebt oog voor detail, houdt van een grapje en bent creatief. Je durft je mening te geven en je houdt ervan om mooie dingen te creëeren.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met suzanne@lofagenturen.nl
De stage-periode passen we aan de wensen van je school.

We vergoeden de eventuele reiskosten.

COSTUME DEPT FOR FILM & TV

Voor een tv serie, die zich afspeelt in de jaren 90, zijn wij op zoek naar een leergierige stagiaire die ons kleding team komt versterken.

Wat ga je o.a. allemaal doen?
• assisteren van de eerste kleedster op de set en buiten de set
• meedraaien op het kostuumatelier
• de figuratie aankleden en zorgen dat het er allemaal goed uitziet op de set

Wie ben jij?
• enthousiast, nieuwsgierig, initiatiefrijk en die van aanpakken weet
• heeft affiniteit met kleding en televisie
• is creatief, zelfstandig, oog voor detail en kan goed improviseren
• heeft een zeer flexibele instelling qua werktijden
• is woonachtig in (de regio van) Amsterdam
• bezit rijbewijs is een pre (en auto)

Wij bieden een uitdagende en leerzame stage met een heel leuk kleding team en een stagevergoeding van 750,00 per maand

Periode
Draaiperiode is van 29 november 2021 t/m 1 maart 2022

Heb je interesse stuur een mailtje om een afspraak te maken.
mariaklaassen@gmail.com

(CLICK OP DE AFBEELDING OM GOED TE LEZEN)

Oro Vintage Jewellery

SOCIAL MEDIA & MARKETINGCOMMUNICATIE STAGIAIR MET DESIGN SKILLS

Wij zijn op zoek naar een proactieve, energieke en leergierige stagiair die graag creatief te werk gaat. Je bent een ondernemende aan pakker en weet feilloos de weg op social media. Je hebt een passie voor het visueel maken van een merkbeleving en werkt zo mee aan het vertellen van het oprechte verhaal van Oro Vintage Jewellery, waar duurzaamheid centraal staat.
Daarnaast vind je het leuk om strategisch mee te denken en het ontwikkelen van offline en online marketingstrategieën en bijbehorende uitingen (banners, advertenties), het schrijven van nieuwsbrieven en het optimaliseren van (SEO) online content. Je zorgt er graag voor dat onze onlinekanalen druk worden bezocht en er interactie plaatsvindt met onze doelgroep en (potentiële) klanten.

Oro Vintage Jewellery is een start-up opgericht door drie zussen en verkoopt zowel vintage als nieuwe sieraden. Zij geloven erin dat het recyclen van vintage sieraden een duurzame manier is om schoonheid te behouden en hebben daarnaast een voorliefde voor het ontwerpen van nieuwe stukken. De verkoop verloopt voornamelijk online via de webshop en af en toe offline vanuit de showroom.

Taken:
• Ontwikkelen van content (foto, film, SEO tekst) voor verschillende marketingkanalen
• Ondersteuning op het gebied van graphic en visual design
• Strategische social media content kalanders opstellen + uitvoeren
• Strategisch meedenken over diverse online- en offline marketingstrategieën
• Support in dagelijkse operatie
• Support in creatieve en operationele ad-hoc projecten
• Je bedenkt, implementeert en analyseert marketingexperimenten

Wat krijg je:
• Werken in hartje Amsterdam op een inspirerende plek
• Stagevergoeding
• Korting op onze sieraden
• Een informele werksfeer waarbij je echt onderdeel wordt van een klein, creatief en betrokken team

Profiel:
• Klantgericht, creatief en ondernemend met een passie voor juwelen en duurzaamheid
• Je bent secuur en hebt oog voor detail
• Je kan goed met digitale tools en systemen werken (Google Analytics)
• Volgt een HBO- of WO-opleiding binnen Marketing, Communicatie, Media of Grafisch Design
• Adobe Photoshop en InDesign skills is een vereiste
• Je hebt ervaring met content ontwikkeling en social media
• Startdatum in overleg
• Vloeiend Engels in woord en schrift
• Shopify kennis is een pre

Stuur je cv (+ eventueel portfolio) en motivatie naar info@orovintagejewellery.com.

stagaire film

INTERNSHIPS / STAGES!
Are you looking for an internship with the most fun creative agency in Amsterdam?
We have all different kind of jobs in all different kind of departments;
from video production to creative concepting, from set operations to studio design.

***

Read what we have in store and show us your interest!
Creatives, Designers, Editors, Video Producers,
Data Intelligence, Copywriters and an Office Manager.

FULL-TIME · AMSTERDAM

Are you our next wildcard? Send in your application and tell us what you’re looking for, ‘cuz maybe we’re match!

Who are we?

The beating heart of Boomerang Agency is its people: the suite of designers, creatives, strategists, producers and managers who are passionate about people, communication and culture. Collectively we’re driven, talented, quirky, bold, playful and when put together in an office, we can get pretty ‘effing loud. No matter if we’re loud or quiet, we suspect we’re having more fun than most.

As an agency, we make memorable and playful content, from social media to TV commercials. We are obsessed with actualities and the daily news stream on the internet plays a big part in that. We have a can-do attitude and we believe teamwork always brings you more.

We’re street-smart and social by nature. We know more than just what people like; we know how they talk, why they laugh and how they connect. From creatives and producers, to filmmakers, copywriters, sound designers and influencers – we have all the in-house tools to help brands be more human by sparking authentic conversations between companies and people.

Who are we looking for?

You are available full-time from September 2021 for at least 5 months. You’re a college or university student. You are in your third or fourth year of your study. Of course you are eager to learn, you are enthusiastic, independent and proactive. We have many departments that want your new energy and help:

Creation;
Office Management / Facility Management;
Video Production;
Design;
Edit;
Copywriting;
Data Intelligence.
So, don’t hesitate if you match any of these departments and keep on reading!

What do we have to offer?

An excellent internship fee of € 500 per month. Not enough? Okay, you get a lot of extras: a desk with matching chair and obviously the best colleagues in the world! A great job in a vibrant workspace and more clichés. Our Amsterdam Noord office is bursting with life and creative energy on a daily basis, and somehow, we always manage to skip through the madhouse with a smile on our faces. Working at Boomerang is a party, and we’ll bring the glitter. If it’s your birthday, that is. Interested? Apply through the button below. Then we’d love to hear about you!

Apply now: boomerang

Vacature: Personal shopper.
zsm.
In dienstverband (fulltime of parttime) of op freelance-basis

Over de functie
Dit is de perfecte baan voor iemand die een commerciële functie zoekt in de mode. Als personal shopper (of fashion stylist) ben je 50% van je tijd bezig met klantcontact en 50% met styling. Je beheert je eigen portfolio van klanten met wie je via bellen, Whatsappen en e-mailen contact houdt over mogelijke kledingwensen. Je werkt met een eigen omzettarget en wordt ondersteund in het behalen hiervan middels slimme software en training. Je vindt het leuk om pro-actief klanten te benaderen en pakt met plezier de telefoon op.

De styling van de persoonlijke kledingboxen voor je klanten vindt plaats in onze warehouse, waar je werkt met kleding van verschillende merken. Geen box is hetzelfde, dus in elke box kun je je styling expertise kwijt. Je hebt een natuurlijk gevoel voor mode en stijl en begrijpt maten en fits. Bovendien kijk je verder dan je eigen stijl: je kunt je goed inleven in je klant en zorgt dat de kleding aansluit bij zijn leven.

We richten ons op dit moment op mannen, 30-55 jaar, die graag smart casual gekleed gaan. We verkopen meer dan 50 premium merken waaronder Tommy Hilfiger, Denham, Cast Iron en Profuomo. House of Einstein is een voorloper in de mode qua duurzaamheid met veel eco-vriendelijke merken en een recycling samenwerking met het Leger des Heils.

Wie zijn wij?
House of Einstein is een jong e-commerce bedrijf, gevestigd in Amsterdam-West. We bieden een online personal shopping service: klanten ontvangen na een online intake een persoonlijke kledingbox, samengesteld door een personal shopper. De box bevat twee complete outfits inclusief accessoires en schoenen. De klant houdt wat hij mooi vindt en stuurt de rest retour. Ons bedrijf draait op tevreden, terugkerende klanten. Daarom is het bouwen van een goede relatie met de klant onze core business. Service, professionaliteit en kwaliteit staan voorop in alles wat we doen.

Ons team van 15 mensen bestaat uit personal shoppers, customer service, warehouse medewerkers, marketing, IT’ers en management. Onze kernwaarden zijn vooruitgang, diversiteit en enthousiasme. Onze bedrijfscultuur is informeel en hands-on. We werken hard maar vinden gezelligheid ook erg belangrijk. Iedereen werkt met persoonlijke targets en door goed teamwork kunnen we deze behalen.

Ons kantoor is vlakbij Amsterdam metrostation Isolatorweg. Je zal gedeeltelijk op kantoor en gedeeltelijk vanuit huis werken.

Wie zoeken we?
Je hebt een passie voor mode en stijl en bent graag bezig met kleding
Je bent commercieel en vindt het leuk om te werken met targets
Je bent communicatief, je vindt het leuk om te bellen, Whatsappen en mailen met klanten
Je beheerst de Nederlandse taal goed, in woord en geschrift (wij hechten veel waarde aan de juiste punctuatie)
Je spreekt Engels en kan redelijk goed Engels schrijven
Je vindt het leuk om in een dynamisch bedrijf te werken, mee te denken wat beter kan en je bent het type dat graag de handen uit de mouwen steekt
Je vindt sales leuk en bent niet bang om mensen te overtuigen aan de telefoon
Je hebt HBO-denkniveau
Je vindt het geen probleem om zichtbaar te zijn in de uitingen van het bedrijf

Wat bieden we jou?
Werken op freelance-basis heeft onze voorkeur, deze baan is goed te combineren met andere creatieve activiteiten.
Werken in fulltime of parttime dienstverband is mogelijk.
Uiteraard een vergoeding!
Dienstverband: marktconform salaris op basis van de Retail-CAO (bruto maandsalaris €1700-2000+).
Freelance: op basis van een provisie regeling waarbij je een percentage van je omzet verdient.
Maandelijkse prestatiebonus.
De kans om onderdeel te zijn van een jong en ambitieus team met een innovatieve en duurzame service in de mode.
Persoonlijke ontwikkeling middels training en coaching (wij hebben een eigen Academy).
Personeelskorting op kleding.
Lunch, goede koffie, all day snacks en vrijdagmiddagborrels.

Overtuigd?
Let’s meet! Stuur jouw cv met foto én korte motivatie naar Annabel Majoor (annabel@houseofeinstein.com). Voor vragen kun je met haar bellen op 0638777738.

Vacatures

Stage Content Marketeer

CÉ is een groeiend slow-fashion label met handgemaakte kleding.
Vanuit onze winkel/atelier ruimte in het centrumvan Haarlem, bedenken, maken en verkopen wij minimalistische en tijdloze dames kleding. Omdat wij al onze passie en liefde stoppen in het maken en bedenken van nieuwe ontwerpen, geven wij jou de ruimte en vrijheid om CÉ hoger op te brengen op het gebied van social media. Ben jij een topper in het onderhouden en uitbreiden van verschillende social media kanalenen hou je ervan om creatief bezig te zijn? Stuur ons dan een berichtje en wie weet kunnen weelkaar versterken in het creatieve proces.

CONTENT MARKERTEER (STAGE)
Bedenken en vormgeven van foto en videocontent voor onze social media kanalen
Organiseren en realiseren van foto envideo shoots voor sfeerbeelden en productfotografie
Editen van foto en video content in onze eigen stijl
Branding versterken voor onze socialmedia kanalen
Interactie met onze doelgroep faciliteren en vergroten

Wat ga je doen?

Bedenken en vormgeven van foto en videocontent voor onze social media kanalen
Organiseren en realiseren van foto en video shoots voor sfeerbeelden en productfotografie
Editen van foto en video content in onze eigen stijl
Branding versterken voor onze social media kanalen
Interactie met onze doelgroep faciliteren en vergroten

Wat bieden we jou?

Het vanaf de grond opzetten van de social’s.
De mogelijkheid om mee te denken inons proces.
Heel veel creatieve vrijheid.
De hoeveelheid stage dagen in overleg
Mogelijkheid om te werken vanuit huis of ons atelier
Een leuke stage vergoeding.
En leuke kleding 😉

STUUR JOUW CV+MOTIVATIE DOOR NAAR INFO@CE-OFFICIAL.NL

Het bedrijf N-BRANDS behoort tot de snelst groeiende Nederlandse fashion brands met internationale allure.Met een hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam in het museumkwartier, showrooms verspreid over Europa en Azië, elf NIKKIE Brand Stores en 3 N-Brand Stores en medium to high-end boutiques, opende NIKKIE tevens shop-in-shops in de meest toonaangevende warenhuizen. N-Brands is wegens groei op zoek naar een aanvulling op het huidige productie team voor alle merken.

DESIGN STAGIAIRE fulltime N-BRANDS
YOUR TASKS:
• Ondersteunen van het opvolgen van de design afdeling van NIKKIE en NIK&NIK,
FIFTH HOUSE & SUSTAIN 6 collecties per jaar;
• Ondersteunen van het design team in het design proces;
• Uitwerken van technische tekeningen in Illustrator;
• Controleren van lapdips;
• Uitwerken van proto comments;
• Opmaken van salesboeken.
• Voorbereiden van fotoshoots en showrooms.

YOUR QUALIFICATIONS:
• Derde- of vierdejaars student aan een relevante HBO opleiding (bijv. AMFI, Artez, HKU);
• Uitstekende kennis van Microsoft Excel;
• Uitstekende kennis van Adobe Illustrator;
• Flexibel en aanpassingsvermogen zijn een vereiste;
• Technisch inzicht met betrekking tot textiel kennis, maatvoering en patronen;
• Zelfstandig, maar teamplayer;
• Nauwkeurigheid zowel op het gebied van ontwerpen als product-technisch;
• Representatief en modebewust met een eigen identiteit;
• Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift.

WANT TO JOIN US?
Verstuur je solliciatie brief en CV naar matascha.lekkerkerker@npfashion.nl o.v.v
Design Stagiaire
WWW.N-BRANDS.COM

Studio Susan Jansen

Is looking for design talent! GRAPHIC/MEDIA DESIGNER

We are
Voor de branding van ons eigentijdse ‘casual & chique’ interior design Studio Susan Jansen kijken we uit naar een design/media talent voor het vormgeven van:
– logo
– huisstijl
– designen van de nieuwe website in WordPress
– bewegend beeld
– social media, content creëren & plaatsen
– storytelling
– blog
– mixed media
– webshop

You are
Je hebt affiniteit met interieur, je bent creatief , ondernemend, communicatief en pro actief. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen of je wilt je er graag in verdiepen. Je social media en Adobe skills zijn top. Verder heb je eigen ideeën en … een eigen signatuur. Je krijgt van ons een toffe opdracht, die je kunt gebruiken voor je portfolio en een vergoeding.
Start zsm

Heb je interesse? Super leuk! Dan ontvangen we graag je portfolio, CV en een korte motivatie.
Deze kun je mailen naar Susan E contact@susan-jansen.nl
M 06 14 49 40 28
INSTA studio.susan.jansen

Stagiair Graphic Design Netraco Textiles
Wij zoeken een ambitieuze Graphic Designer (afstudeerstage) die klaar is om mee te werken aan waanzinnige visuele (textiel) designs en digitale producten. Ben jij een held met Adobe Creative Suite, heb je affiniteit met textiel, en barst je van de creativiteit, come & join us!

Full-time · Amsterdam

Over de rol
Als Graphic Design stagiair(e) werk je mee aan alle designs & uitwerkingen van Netraco Textiles. Wij zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van wereldwijde merkactivatie. We ontwerpen, produceren en ontwikkelen merchandise & premium goods met een duurzame agenda als richtlijn. Jij gaat ons helpen bij het bedenken van wereldse ideeën, en zet vervolgens de artworks uit samen met onze designer zodat het product realiteit wordt! Daarnaast help je mee met het bijhouden van visuele uitingen van Netraco, om zo ons bedrijf te laten groeien, denk hierbij aan website & social media uitingen. Kortom genoeg te doen!

Wat ga je bij ons doen
Bij Netraco ga je aan de slag bij een snel groeiende organisatie die toch klein en intiem aanvoelt. De lijntjes zijn kort en de hiërarchie ver te zoeken. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de visuele kant van de designs.

• Bedenken & uitwerken van artworks

• Voorbereiding van digitale mediabestanden voor fysieke productie

• Bewaken en toepassen van de Netraco Textiles huisstijl in visuele uitingen waarbij je durft te vernieuwen en te innoveren

• Druk klaar maken van bestanden (DTP werkzaamheden)

• Volgen van ontwikkelingen in je vakgebied en het Textiles team inspireren met vernieuwende ideeën en content

Wie ben jij?
Je bent ingeschreven bij een grafische studie en bent opzoek naar een afstudeerstage, denk aan een studie multimedia/grafisch design, amfi, of artemis etc.
Hebt een waanzinnig portfolio, met een sterke focus op het design van artworks & visuele communicatie;

Kunt concepten uitwerken naar efficiënte designs;

Hebt ervaring met de Adobe Suite; Photoshop, Illustrator en InDesign. Dit is een must;
Kennis van het werken met Mockups is een Pré
Je bent communicatief vaardig en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel in woord als geschrift);
Je bent student gedurende de gehele looptijd van je stage.

Wat bieden wij jou?
Je mag verwachten dat je bij het leukste bedrijf binnen de textiel branche aan de slag gaat! Je komt te werken binnen een ambitieus team met een informele werksfeer. Je ontvangt een aantrekkelijke vergoeding en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden.

Een uitdagende en leerzame stage in een gezellig en jong team (gemiddelde leeftijd is 28);
Een aantrekkelijke stagevergoeding (€450,- o.b.v. 40 uur);
Je krijgt 1 vakantiedag per maand;
Begeleiding door onze inhouse designer;
Uitzicht op een (bij)baan na je stage.
Werken op een inspirerende locatie op een van de beste locaties van Amsterdam, de Houthavens
Goede koffie, lekkere gezonde lunches en gezellige vrijdagmiddagborrel
Met wie ga je samenwerken?
Je komt in het team van Netraco Textiles te werken dat bestaat uit enthousiaste collega’s in de sales, productie & design. Je zal voornamelijk nauw samen werken met de inhouse Graphic Designer. Daarnaast bestaat ons bedrijf uit meerdere creative afdelingen & merken, dus je zal er nooit alleen voor staan!

Solliciteer
Wil je ons team komen versterken als Graphic Designer? Dan horen we graag van je!

We verwachten dat je een actueel portfolio meestuurt met je sollicitatie.

Solliciteer nu: hier

Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf dat sustainable fashion accessories maakt voor conscious brands en retailketens in Europa en Noord-Amerika. Om ons team te versterken zijn wij voor ons Sales Office in Amsterdam op zoek naar een flexibele teamplayer met doorzettingsvermogen en goede sociale vaardigheden. Ben jij HBO student en beschik je over deze kwaliteiten? Dan zoeken we jou!

STAGIAIRE Design Team
Werkzaamheden

• Ondersteunen tijdens het gehele design proces (moodboards, kleurkaarten, stoffen)
• Het maken van technische tekeningen
• Helpen bij product ontwikkelingen en contact met de fabrieken
• Visuele collectie overzichten maken
• Assisteren bij fotoshoots en product fotografie
• Showroom styling
• Social media bijhouden

Profiel

• HBO of WO opgeleid (Fashion Design/Fashion Styling)
• Affiniteit met mode, sustainability & productontwerp
• Illustrator/Photoshop skills
• Enthousiast en zelfstandig
• Je bent accuraat en hebt oog voor detail
• Je hebt een pro actieve werkhouding en je bent een team player
• Je bent sterk in woord en geschrift (Nederlands & Engels)

Periode

• Beschikbaar 4 dagen per week voor ten minste 5 maanden
• Exacte data en stageduur zijn in overleg te bepalen

Wij bieden

• Een afwisselende stage met veel leermogelijkheden die verder ingevuld kunnen worden aan de hand van jouw kwaliteiten.
• Een informele, uitdagende en gezellige werkomgeving in een leuk en jong team
• Goede begeleiding en de mogelijkheid tot het doen van onderzoek
• Een goede stagevergoeding!

Interesse?

Kun jij je vinden in ons profiel? Stuur dan je CV met foto, portfolio en motivatie per e-mail naar: maartje@itc-accessories.com

Merken:

Voor onze fashion agency: Lof Agenturen en eigen brand: Aímée the Label zijn wij op zoek naar een stagiair(e). We richten ons op retaillers in het midden/hoog segment én op consumenten in dit segment. We zoeken iemand die enthousiast is om te leren. Omdat je als stagiaire met B to B en B to c te maken krijgt zal het een heel uitdagende en diverse stage zijn.

Werkzaamheden:
• Social media, uitwerken handboek, creëeren en plaatsen van content.
• Funnel opzetten om e-mail adressen te verzamelen,
• Gratis E-book maken
• Redesignen van de website(s)
• Blogs en nieuwsbrieven schrijven
• Fotoshoot voor Aímée mee uitwerken, begeleiden, modellen + locatie etc boeken
• Je denkt en werkt mee aan de product ontwikkeling voor Aímée the label.
• Contact met producenten
• Je helpt ook heel af en toe mee met het inpakken van leveringen

Wat zoeken we:
• Iemand die WIL leren en werken, niet komen omdat je stage MOET lopen maar omdat je oprecht geïnteresseerd bent.
• Interesse in fashion
• Nauwkeurig werkt (doe ik zelf ook en vind ik heel belangrijk)
• 16-32 uur per week, in overleg
• We bieden een stage vergoeding

Wat bieden we:
• Een leerzame stage in een fijne sfeer. Je werkt zelfstandig en mag heel veel doen.
• Je komt enorm veel aspecten van het vak in aanraking.
• Je komt direct onder de oprichtster van Lof Agenturen en Aímée te werken.
• Locatie Oirschot, Brabant.

Stuur een mail naar : Suzanne@lofagenturen.nl

With LOF❤,

Suzanne Schaffer
suzanne@lofagenturen.nl
06-21396533
Instagram @lofagenturen_suzanneschaffer
@Aimee_thelabel

SVG

SVG is een freelance stylist gevestigd in Amsterdam. Ze werkt voor verschillende nationale en internationale kledingmerken en andere grote cliënten. Sanne is welbekend om haar klassieke style en de combinatie van mode en interieur die feilloos in elkaar overloopt.

Stage omschrijving
Bij Sanne van Gestel Styling is elke dag anders. Als allround creative assisteer je haar van a tot z. Denk daarbij aan bij de voorbereidingen van stylingproducties. Het produceren, de communicatie uitingen, consulting en veel meer.
Ook geven we jou de mogelijkheid om eigen creatieve inbreng toe te voegen. Wij bieden jou de ruimte om aan je eigen doelen te werken en zorgen er samen voor dat je aan het einde van je stage met veel kennis en ervaring vertrekt, zodat je bent klaargestoomd voor de creatieve industrie. Sanne heeft regelmatig contact met haar vorige stagiaires en deze hebben een uitstekende carrière in de modewereld weten te bemachtigen.

Wat wij zoeken
• Je hebt affiniteit met mode, interieur, marketing en communicatie
• Je bent ruimdenkend, communicatief sterk, toont initiatief en bent creatief
• Je doet een relevante studie
• Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent minimaal 4 maanden 2 dagen in de week beschikbaar, dagen wisselen regelmatig en verschillen van week tot week.
• Je bent georganiseerd en hebt kennis van Photoshop, Indesign en Social media
• Rijbewijs is een pre
• Woonachtig in Amsterdam of omgeving

Ben jij het creatieve talent die wij zoeken, pak dan snel je kans!
Sollicitaties kunnen naar info@sannevangestel.com o.v.v. Allround creative stagair. Wij ontvangen graag een motivatiebrief en cv.

22-03-2020

CHATELIER ZOEKT GRAPHIC DESIGN STAGIAIR(E)
Let op: in verband met corona, betreft dit een digitale stage die vooral vanuit huis en via zoom uitgevoerd wordt. Af en toe zullen we samen komen in Den Haag om productie werkzaamheden uit te voeren.

Omschrijving bedrijf
Chatelier is een luxe skincare merk, dat zich focust op natuurlijke en milieuvriendelijke gezichtsverzorgingsproducten. Chatelier zit nog volop in de spannende start-up fase (live sinds juli 2020) en wordt met de dag populairder en is erg geliefd bij influencers. Vogue en Elle hebben de producten van Chatelier al benoemd als ‘beste gezichtsolie en beste skincare product van 2020’. Chatelier is op zoek naar een graphic design stagiair(e) die direct onder de oprichtster zal werken aan het ontwerpen van advertenties, graphics voor social media en email marketing en zal werken aan website ontwerp.

Functieomschrijving & werkzaamheden
Als Graphic Design Stagiair(e) bij Chatelier ga je het volgende doen:
– Ontwerpen van social media posts, stories en emails;
– Ontwerpen van online advertenties: bewegend beeld samenvoegen, text overlays make, 3d motions toevoegen;
– Ontwerpen van persberichten en pitch decks voor retailers;
– Redesignen van de website;
– Bekijk onze Instagram @chatelier om te zien of je je in onze branding kunt vinden.

Profiel werknemer
– Creatief, zelfstandig, ondernemend, communicatief sterk en houdt van aanpakken;
– Interesse in luxury, beauty en branding;
– HBO/WO niveau;
– Perfecte beheersing van de Engelse taal;
– Je beschikt over voldoende Adobe skills (illustrator, after effects, etc.);
– Je kan planmatig werken en bent een team player;
– Beschikbaar vanaf april 2021 voor minimaal 3 maanden (5 dagen per week).

Wat bieden wij
Een flexibele, zelfstandige en leerzame stage waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en veel mag doen! Elke maand een gratis Chatelier product. Omdat we nog in de startup fase zitten, ervaar je alles wat komt kijken bij de start van een jong beauty bedrijf. Je komt direct onder de oprichtster van Chatelier te werken in een informele werksfeer. Let op: dit betreft een onbetaalde stage.

Graag reageren met een CV, motivatie en portfolio naar laura@chateliercosmetics.com

Bekijk stage hier.

12-02-2021

Gezocht: Marketing, PR & Social Media topper! Amsterdam

Vind jij het tof om een jonge onderneming online nog beter zichtbaar te maken? Tijdens deze stage ga jij je bezighouden met het creëren en uitvoeren van uiteenlopende content werkzaamheden. Met een hoge dosis creativiteit, vrijheid en plezier ben jij verantwoordelijk voor het op de kaart zetten van De Naaischool Amsterdam.

Wat ga je doen?

 • Je helpt actief mee met het ontwikkelen en uitvoeren van online marketingactiviteiten
 • Je beheert de verschillende sociale media-accounts (posts/stories/advertising)
 • Je creëert interessante en aansprekende content
 • Je beheert de website en zorgt dat deze up-to-date is

Wat wij bieden

 • Een werkplek met flexibele werktijden
 • Veel verantwoordelijkheid
 • Een informele werksfeer
 • Startdatum stage in overleg
 • Ruimte om thuis te werken

Wat wij vragen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau met een proactieve houding
 • Geïnteresseerd, nieuwsgierig, gemotiveerd en initiatiefrijk
 • Een creatieve mindset om nieuwe plannen maken
 • Affiniteit met creativiteit
 • Je kunt goed uit de weg met fotobewerkingsprogramma’s (o.a. photoshop);
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Kennis van de verschillende sociale mediakanalen

Extra informatie:

 • Plaats: Amsterdam (ruimte om thuis te werken)
 • Opleidingsniveaus: HBO, Universiteit
 • Werkuren per week: 16 – 32
 • Dienstverbanden: stage
 • Duur stage: in overleg
 • denaaischoolamsterdam.nl
 • voor vragen mail naar: info@denaaischoolamsterdam.nl

09-12-2020

Junior E-commerce Merchandiser
Love Stories is a Dutch lingerie brand, much-loved for its signature bralettes and playful clashes of prints and patterns. Born in 2013 and recently celebrated it’s fifth-year anniversary. Since the start, Love Stories opened boutiques around the globe; London, Paris, Berlin, Madrid, Sydney and many more. From the headquarters in Amsterdam, Love Stories is spreading the love worldwide.

Our e-commerce activities are growing. For our headquarters we are looking for a Junior E-commerce Merchandiser to join our E-Commerce team. You will be responsible for always making sure we have the best and correct product offer on our webshop, manage and maintain the content on our online platforms and help building our digital marketing campaigns (newsletters, campaign pages etc).
You understand the importance of our brand identity and together with the rest of the e-commerce team you will deliver the best possible experience to our customers.

The position is full-time and directly available at our headquarters in Amsterdam. You will report directly to the E-commerce Director.

Responsibilities & tasks
• Maintaining the product content on our webshop;
• Ensure relevant and best product offer on our webshop based on data and branding;
• Day-to-day stock availability management
• Manage the (localized) content on our online platforms.
• Help building newsletters and campaigns based on creative ideas by the team

Requirements:
• Proactive and hands-on mentality;
• Confident, ability to multi-task and work with deadlines;
• Basic technical understanding; – Basic HTML knowledge would be preferred.
• Dutch and/or English language;

What we offer
• A position within an experienced and creative team;
• Working for a fast-growing international company;
• Inspiring and great learning working environment.

Keen to start a Love Affair?

Send us your personal letter and resume via giuseppe@lovestoriesintimates.com

30-10-2020

Allround intern

Faamieux is een sustainable mode accessoire startup. In januari/februari worden de eerste producten gelanceerd. Op dit moment zitten we midden in het
productieproces. De producten worden in Italië geproduceerd door een fabriek die ook produceert voor Gucci, Dolce&Gabbana, Valentino, etc. De producten zijn vegan,
100% recyclable en sustainable. Daarnaast wordt het met de hand gemaakt. Ik streef naar dezelfde kwaliteit als de eerdergenoemde merken maar voor een betaalbaardere
prijs.

Op dit moment heeft Faamieux één medewerker, ik zelf. Ik heb zelf meerdere (afstudeer)stages gelopen. Uit ervaring weet ik hoe het is om stagiaire te zijn en ook zo
behandeld te worden. Bij Faamieux wil ik dit anders aanpakken. De stagiaire zal in alle processen betrokken worden, normale uren maken en behandeld worden als een
normale medewerker.

Doordat Faamieux aan het begin staat van een lange weg is dit voor de stagiaire super leerzaam. De stagiaire zal mee maken hoe een merk gebouwd wordt en bij elke stap
betrokken zijn. Voor Faamieux ben ik op zoek naar een meeloop stagiair.

Dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit:·
Social media en marketing·
Shoots voor social media
Meedenken met het designen van nieuwe producten·
Meedenken/ brainstormen over Faamieux
Klantenservice
Logistiek

Mocht je niet in alle werkzaamheden interesse hebben, geef dit dan aan. We kunnen altijd samen kijken of ik een werkzaamheid volledig op mij kan nemen.

Vereisten:·
– Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels·
– Je hebt ervaring met het gebruiken van Instagram, YouTube, etc
– Je hebt persoonlijke interesse in mode en duurzaamheid Je woont in (de omgeving
van) Amsterdam
– Je bent sociaal en communicatief sterk

Faamieux biedt een interessante en veilige leeromgeving voor de student. Een plek waar initiatief gewaardeerd wordt. De student is per januari welkom voor minimaal 6
maanden. Zowel part -als fulltime in overleg is mogelijk. Bovendien heb je recht op een stagevergoeding van 150,- per maand.

Denk je dat deze vacature jou op het lijf geschreven is. Stuur mij dan alsjeblieft je CV
en motivatie via de mail: claire@faamieux.com

16-09-2020

FASHION MANAGEMENT ASSISTENT
Are you the one? Per direct (September/Oktober 2020) zijn wij op zoek naar een leergierige, enthousiaste stagiaire met een ‘can do’ attitude om ons team te versterken. Wij bieden een uitdagende en leerzame stage waar je veel relevante werkervaring opdoet waar je in je verdere carrière echt iets aan hebt. We werken in een gezellig klein team van 3, gespecialiseerd in marketing, sales, public relations en branding. Allemaal mensen die snoeihard werken aan het bouwen van Feraggio als merk. Je krijgt veel mee van de dagelijkse operatie en je ideeen en inbreng zijn van harte welkom.

FERAGGIO (sinds 2015) is een schoenenmerk wat in razend tempo naam heeft gemaakt. Nagenoeg heel fashion minnend Nederland weet FERAGGIO te vinden. We zijn de lieveling van veel stylistes waardoor Feraggio wekelijks in shoots wordt gebruikt voor alle vooraanstaande bladen zoals Vogue, Glamour, Jan Magazine etc. Het Feraggio kantoor zit in Amstelveen. Kijk op www.feraggio.com

WERKZAAMHEDEN
Algemene assistentie
• Assisteren met inpakken en verzenden van orders
• Klanten helpen in het magazijn met het vinden van hun droom FERAGGIO heels
• Assisteren bij Customer Service (klanten te woord staan via email en telefoon)
• Bijhouden van het magazijn en voorraad (belangrijk dat je erg georganiseerd bent)
• Assisteren met het bestellen van nieuwe voorraad bij onze fabriek (bijv. nieuwe collecties)
Planning en organisatie
• Agenda’s bijhouden en plannen van afspraken
• Bespreek verslagen notuleren en uitwerken
• Onderhouden en actualiseren van ons digitale archief

Marketing
• Assisteren met het schrijven van wekelijkse blogs en nieuwsbrieven (en het bedenken van nieuwe concepten) PR
• Assisteren met Sample Uitleen aan stylisten/BN’ers/Tijdschriften etc.
• Publicaties bijhouden en uploaden naar de Feraggio site
• Assisteren met contact bijhouden ambassadeurs/influencers

VEREISTEN
• MBO of HBO niveau
• We zoeken iemand die enthousiast is om te leren
• Vloeiend spreken en schrijven in het Engels (naast Nederlands) is een must
• Een uitstekende kennis van MS Office(super als je goed bent in Excel, maar kunnen we je ook leren) en alle Social Media platformen (Instagram en Facebook)
• Goed zelfstandig kunnen werken, accuraat, proactief, resultaatgericht, efficiënt, georganiseerd
• Iemand met sterk ontwikkelende sociale en communicatieve vaardigheden
• Klantvriendelijke instelling

AANBIEDING STAGEBEDRIJF
• Veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling: we moedigen eigen initiatief aan en zijn altijd erg geïnteresseerd in jou eventuele ideeën.
• Eigen verantwoordelijkheid binnen een groeiend bedrijf
• Veel vrijheid voor eigen inbreng en ideeën
• Open corporate culture: iedereen is gelijk
• Onbeperkt kopjes koffie en gezelligheid
• Stagevergoeding van 300 euro/maand (5 dagen in de week)

Lijkt deze stage je leuk en denk je dat jij de ideale persoon hiervoor bent? Stuur dan je CV en motivatiebrief met als onderwerp “Sollicitatie FASHION MANAGEMENT ASSISTENT” naar:

CONTACTPERSOON
Willemijn Heesen
Willemijn@feraggio.com
Head of Customer Happiness
+31 20 822 80 29
Head of Customer Happiness
Amstelzijde 17
1184 TX AMSTELVEEN

11-09-2020

Communications, Social Media & Styling Internship

Company : Object Embassy
Branche : Furniture & online
Department : Marketing & PR
Location : Amsterdam centre
Start date : September / October 2020
Compensation : 400 eur / month
Website : www.objectembassy.com

If you’re excited about social media and have a genuine interest in styling & interior design, then look no further. Because we are looking for you to join our band!

About Object Embassy
Object Embassy was founded early 2020 and is growing super fast! We are a new furniture brand with only one type of chair which we only sell online direct to the consumer. We’re a fun, young Dutch team based out of the center of Amsterdam (the production of our chairs happens in another part of the world). And now we are looking for an enthusiastic intern who can take our communications and social media to the next level!

About the internship
As our communications & social media marketing intern you’re responsible for creating and executing our social strategy (think: Instagram, Pinterest, Facebook & Linkedin). But don’t worry, you’re not alone in this. In our team we have experienced marketeers (ex Heineken) who will mentor and help you along the way! Besides your social media and communications responsibilities you’re part of our core team and you get to help with a super big variety of different activities.

What you’ll be doing
● Develop social media strategy (with the necessary guidance from us)
● Create content like posts, win-campaigns, copy, photo’s, artwork, etc for our social media
● Organise and execute photoshoots
● Set-up collabs with influencers and other people that have a relevant audience
● Create content for our email campaigns
● Help out with questions from customers and partners
● General business responsibilities

Who we’re looking for
● You are creative, well organised and have eager to learn with a can-do attitude!
● You understand and enjoy social media like no other!
● You enjoy taking pictures and have a sense for composition and style
● You are familiar with Adobe software like Photoshop and Indesign
● You have affinity with interior design (do you know/like the brands Hay, Vitra or Fest?)
● You have a good level of English. Nederlands is een plus!
● You are available for a minimum of 4 months – 4 days per week
● You are enrolled in or have just finished an education in journalism, communications, styling, (digital) marketing, design, media, business or similar

What we offer
● Opportunity to be involved and develop yourself in a quickly growing startup (and learn a gazillion things!)
● Work in a fun and relaxed environment, come as you are!
● The opportunity to contribute your own ideas, and see the direct effect of these ideas and actions
● A great office and showroom in the center of Amsterdam – and the option to work from home
● A monthly compensation of €400,-

How to apply
Are you excited after reading this and do you feel you fit the profile? Then wait no longer and email us your resume with a quick and dirty motivation to info@objectembassy.com.

12-08-2020

Ilja Visser

 

All-round E-commerce, Social media & marketing internship SEPTEMBER 2020

Ilja Visser start momenteel haar nieuwe bedrijf en lanceert naast haar bestaande couture lijn een modern concept onder de naam ILJA 2.0. Wij zijn opzoek naar twee allround stagiaires. Heb jij altijd al een een kijkje willen nemen in de wereld van een ontwerpster en wil je leren hoe het opstarten van een nieuw kledinglabel from scratch in zijn werk gaat? Dan is dit je kans!

ILJA 2.0 is op zoek naar een full-time intern vanaf september, voor 5 of 6 maanden.
• Paid media aansturing & webshop optimalisatie
• (Social) media resultaten verwerken en analyseren
• Ondersteuning van de backoffice van de webshop
• Bijhouden van klantenbestand
• Ondersteuning van orders & retouren
• Meedenken in het creëren en plaatsen van content voor de social media kanalen

Profiel:
• Pro-actief, ondernemend, data-driven & creatief
• HBO opleidingsniveau
• Interesse in mode, social media & e-commerce
• Bonus punten voor ervaring in influencer marketing, e-commerce, social media, copywriting & digital marketing.
• Vanaf september 5 of 6 maanden fulltime beschikbaar
• Taal: Nederlands & Engels

All-round creative internship: influencer marketing, copywriting, social media, marketing & PR SEPTEMBER 2020

Ilja Visser start momenteel haar nieuwe bedrijf en lanceert naast haar bestaande couture lijn een modern concept onder de naam ILJA 2.0. Wij zijn opzoek naar twee allround stagiaires. Heb jij altijd al een een kijkje willen nemen in de wereld van een ontwerpster en wil je leren hoe het opstarten van een nieuw kledinglabel from scratch in zijn werk gaat? Dan is dit je kans!

ILJA 2.0 is op zoek naar een intern vanaf september, voor 5 of 6 maanden.
• Kan werken met photoshop, indesign en/of illustrator (grafisch ontwerp)
• Ondersteunt het gehele creatieve proces van het ontwerpen en uitwerken van de collectie
• Ondersteunt het schrijven van teksten voor de webshop en de social media kanalen (copywriting)
• Meedenken in het creëren en plaatsen van content voor de social media kanalen
• Opzetten van influencer partnerships
• Opzetten van marketing & pr samenwerkingen

Profiel:
• Pro-actief, ondernemend, data-driven & creatief
• HBO opleidingsniveau
• Interesse in mode, social media & e-commerce
• Bonus punten voor ervaring in influencer marketing, e-commerce, social media, copywriting & digital marketing.
• Vanaf september 5 of 6 maanden beschikbaar
• Taal: Nederlands & Engels

Wat wij bieden?
Een dynamische werkervaring waar je veel ervaring zal opdoen in alle aspecten van een modelabel. Er is genoeg ruimte voor persoonlijke ideeën. De lancering van het label zal gaan plaatsvinden in het najaar van 2020, waardoor je de bijzondere kans krijgt om hieraan mee te werken.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je beschikbaar vanaf september 2020? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@ilja.nl

05-08-2020

Stagiaire Social Media (Instagram) bij Van Tilburg Mode en Sport

Wat verwachten wij van je?
Als stagiaire Social Media laat jij jouw creatieve modebrein elke minuut van de dag werken. Je gaat namelijk aan de slag met de Insta stories op onze Instagrampagina: @vantilburgwomenfashion. Dit doe je o.a. door middel van het samenstellen van toffe kledingcombinaties waarin onze volgers zichzelf kunnen herkennen, je fungeert dus als een echte inspiratiebron voor hen.

De kledingsets ga je vervolgens fotograferen of je maakt hier korte filmpjes van. Daarna ga je deze foto’s en/of filmpjes bewerken en schrijf je een pakkende tekst erbij. Naast deze werkzaamheden ga je een handboek opstellen voor onze Instagram.

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die dag en nacht bezig is met mode, social media en fotografie en dus echt een passie hiervoor heeft. Daarnaast ben je zeer creatief, grafisch onderlegd en heb je inlevingsvermogen. Tevens vind je het fijn om zelfstandig te werken en durf jij jouw verantwoordelijkheid te nemen voor onze Instagrampagina met op dit moment ruim 15.000 volgers.

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die tevens initiatiefrijk is, nauwkeurig werkt en oog voor detail heeft. Herken jij jezelf in bovenstaande en zoek jij vanaf het begin van het nieuwe schooljaar een stage? Wacht dan niet met solliciteren en laat ons weten waarom jij de juiste stagiaire voor ons bent! Vergeet niet je eigen inspireerde Instagramaccount met ons te delen.

Wat bieden wij je?
Van Tilburg Mode en Sport biedt een leerzame en afwisselende stage met veel verantwoordelijkheid in een gezellige Brabantse omgeving. Je ontvangt o.a. een stagevergoeding, mooie korting op jouw kledingaankopen en je krijgt een gratis lunch!

Wij ontvangen graag je c.v., foto en motivatie! Deze mag je sturen aan:

jvanzuijlen@vantilburg.nl

of je kan via onze website solliciteren:
https://www.werkenbijvantilburgnistelrode.nl/vacature-stage/stagiaire-social-media-instagram

29-07-2020

zoekt stagiaires!

Voor onze Broeinest locaties in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam zoeken wij vanaf september leergierige stagiaires die affiniteit hebben met materiaal en design. Heb jij een goede inzet, sociaal karakter en zit je vol initiatief? Dan zorgen wij voor de rest!

In onze materialenbibliotheek zullen we je bijspijkeren over alles wat te maken heeft met design- interieur & architectuur. Je kennis over interieurmaterialen zal worden vergroot en ook zal je kennis opdoen met betrekking tot het organiseren van relevante en vernieuwende evenementen die wij zelf of met onze partners organiseren. We hebben allemaal een ‘hands-on’ werk mentaliteit en zijn dus actief bezig en steken onze handen uit de mouwen. Daarnaast kom je terecht in een prettige werkomgeving met een gezellig team waarbij onze Spin in ’t Nest je directe begeleider zal zijn.

Wat zoeken wij?
Een aanpakker, een sociaal dier, iemand die z’n mannetje of vrouwtje staat en niet op zijn/haar mondje is gevallen. Iemand die vol initiatief en energie graag mensen verder helpt en zichzelf tot een expert wil ontwikkelen. Bij ons is het belangrijk dat je altijd jezelf bent en dat je goed met mensen kan omgaan. Wij zijn heel flexibel, dus verwachten wij dit ook van jou. Affiniteit met social media, bloggen, Adobe software (Photoshop, Indesign) & vormgeving (design, styling, grafisch, interieur, materiaal) is mooi meegenomen.

Wat bieden wij?
Een stage, een waanzinnig netwerk, goede begeleiding, ruimte om jezelf te ontwikkelen, stagevergoeding, een leuke tijd en vooral heel veel kennis binnen de design-, interieur- & architectuurwereld.

Hoe ziet je dag eruit?
Leuk natuurlijk die stage bij Broeinest, maar hoe ziet die er dan uit? Nou, elke dag is anders. De ene keer ben je bezig een event aan het voorbereiden waarbij verschillende sprekers en workshops gegeven zullen worden. De andere dag ben je in de ochtend met klanten (interieurprofessionals) bezig om voor hun het juiste materiaal te vinden en s ’middags neem je deel aan een van onze workshops.

Een kort overzicht van veel voorkomende taken:
+ Het adviseren van zowel interieurprofessionals als consumenten over onze materialen en/of partners.
+ Het bijhouden van onze stalenwand en hier je eigen draai aan geven.
+ Het maken van moodboards voor offline en online communicatie.
+ Meelopen met de Spin in ’t Nest om materiaalkennis en advies te krijgen en te vergroten.
+ Meedoen of meehelpen tijdens een van onze events of workshops.

Interesse? Stuur dan je C.V. met motivatie met daarbij op welke locatie je zou willen stage lopen naar info@broeinest.nl en wie weet kom jij ons team versterken!

03-07-2020

STAGIAIR STYLING
Ben jij altijd op de hoogte van de laatste trends in mode, interieur en social media? Studeer jij in de richting Production Design? Ben jij een echte regelaar, kan je tegen een beetje stress en heb je oog voor detail? Dan is dit dé stage voor jou!

Boomerang Agency is creatief bureau met een groot social hart. We maken spraakmakende en speelse advertising: van social content tot tv-commercials en van PR-activaties tot 360-campagnes. Boomerang is een erg stijlvol bedrijf, maar toch kunnen we wel een ondernemende, trendy stagiair gebruiken die onze stylisten ondersteunt. Boomerang is jong, speels, open-minded en experimenteel.

De stage
Als onderdeel van onze art department werk je samen met de regisseur, producent en de rest van het team. Je bent ondersteunend aan de stylisten voor het bedenken en regelen
van alles voor, rondom en tijdens shoots.

Dit ga je zoal uitspoken en leren:
● Naar aanleiding van het script ontwerp je een moodboard i.s.m. productie en regie;
● Je zoekt, maakt en koopt props, rekwisieten en kleding;
● Je bent verantwoordelijk voor het budget;
● Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en draaiklaar maken van de set en/of locatie;
● Op de draaidag ben je verantwoordelijk voor de set: props, modellen stijlen, etc;
● Na de draaidag zorg je dat de props en rekwisieten netjes worden opgeslagen of worden teruggestuurd.

Wie zoeken wij?
Voor deze stage zijn we op zoek naar het volgende profiel:
● Je bent creatief en kunt snel schakelen;
● Je studeert in de richting Production Design of een andere opleiding richting foto-/film styling en hebt een hbo-denkniveau;
● Je bent op de hoogte van de laatste trends op gebied van interieur, mode en social media;
● Je hebt al een beetje ervaring met Photoshop, Pages of ander vergelijkbaar programma waar je moodboards in samenstelt;
● Je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels;
● Je bent flexibel, enthousiast en vindt het niet erg om in de avonden en weekenden te werken;
● Je hebt je rijbewijs;
● 5 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende stage in een fijne werkomgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen en meer van dat soort clichés. Je krijgt een leuke stagevergoeding van € 500,- per maand op basis
van een 40-urige stageweek en op gezette tijden een aai over je bol. Op ons kantoor in Amsterdam Noord gaat bijna niets zoals het hoort, maar uiteindelijk lukt alles.

Interesse?
Solliciteer dan via onderstaande link!
https://boomerang.homerun.co/stagiair-e-styling

Vacature: JAN zoekt een mode en beauty stagiaire

Wat?
Adem jij mode, ben jij flexibel en weet jij van aanpakken? JAN Magazine is per februari op zoek naar een fulltime stagiaire om het mode- en beautyteam te versterken. Lees snel verder!

Waar?
De redactie van JAN Magazine is gelegen in de Houthavens in Amsterdam.

Werkzaamheden?
Je ondersteunt de moderedactie. Je werkt nauw samen met de andere modestagiaire en je assisteert waar nodig. De volgende werkzaamheden kun je verwachten:
– je bezoekt modepresentaties en events
– je assisteert bij fotoshoots
– je helpt bij het fotograferen van stills
– je maakt de moderubrieken
– je maakt online posts
– je houdt kleding bij die binnenkomt en retour moet

Eisen?
– je volgt een (HBO) opleiding, bij voorkeur gericht op mode (& beauty)
– je bent zelfstandig
– je bent flexibel
– je bent een harde werker
– je toont initiatief
– je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
– je bent stressbestendig

Periode?
Over de startdatum kan overlegd worden.

Interesse?
Zie jij het zitten om aan de slag te gaan als stagiaire bij JAN Magazine? Mail je cv en motivatiebrief naar samira.bilij@hearst.nl o.v.v. Mode Stagiaire JAN.

Stage social media
Amsterdam
32 uur

Wist je dat… HEMA in maar liefst 8 landen actief is? HEMA ruim een miljoen volgers op social media heeft? HEMA in 2018 winnaar was bij The Best Social Awards?

Nieuwsgierig? Lees dan vooral even door!

wat ga je doen?
Je bent A tot Z verantwoordelijk voor de social media kanalen van HEMA Nederland en internationaal. Als social media stagiair ben je continu bezig om HEMA producten zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen op verschillende social platformen.

Jouw stage-werkzaamheden zullen bestaan uit o.a.:

je bedenkt welk beeld we nodig hebben en gaat foto’s en videos (laten) maken;
je regelt leuke HEMA-producten binnen de organisatie;
je schrijft passende teksten bij het beeld en de producten;
je plant alles in de contentkalender en zorgt ervoor dat alles op tijd online staat.
je werkt nauw samen met (internationale) collega’s om alle input te verzamelen en af te stemmen.

je bent een match met deze vacature als je:

een hbo-opleiding volgt in de richting van communicatie, media en communicatie, een creatieve- of een andere relevante studie;
al wat ervaring hebt met het creëren en cureren van content, dus creativiteit en inzicht is belangrijk;
affiniteit hebt met social media kanalen;
een uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal;
fan bent van HEMA!
en je bezit het volgende talent
actief en gedreven
innovatief
sociaal en gezellig
groot verantwoordelijkheidsgevoel
goed in plannen en organiseren

ons support office in Amsterdam:

Ons support office op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord straalt de HEMA-formule uit: fris, optimistisch, toegankelijk en met de ons zo typerende eenvoud. Het kantoor is letterlijk gebouwd bovenop waar we het allemaal voor doen: een échte HEMA. Ook hier doen we wat we al bijna 100 jaar doen, namelijk de (interne) klant op één zetten.

waarom werken bij HEMA?
De rode HEMA-letters zijn al sinds 1926 niet meer weg te denken uit de winkelstraten. Onze unieke formule heeft de harten gestolen van niet alleen Nederlanders, we reiken zelfs ver daarbuiten. Van filiaal tot hoofdkantoor, van bakker tot designer, onze collega’s zijn er trots op om bij HEMA te werken. Kleur geven aan wat je doet, een bijdrage leveren aan een internationale organisatie, het leven van ruim 5 miljoen klanten leuker en makkelijker maken. En samen successen vieren. Dat is werken bij HEMA.

Click hier voor meer stages

Enthousiast en reageren?
Denk je in het plaatje te passen en lijkt het je leuk om deze stage succesvol te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek. Solliciteer door jouw motivatiebrief en cv te versturen naar: Jessica.Berghout@hema.nl

FIEKE NICOLAI STYLING

STYLING STAGE PLEKKEN BESCHIKBAAR OP FILMSET
Voor de opnames van een nieuwe videoland serie en de succesvolle serie ‘Mocro Maffia’ zijn wij opzoek naar een enthousiaste kleding stagiaire die ons team wil komen versterken. Je helpt mee in de voorbereidingen en tijdens de draaidagen op de set. Dit geeft je de mogelijkheid om het gehele proces van dichtbij mee te maken. Je helpt me de inkoop, bent aanwezig bij de doorpassen met de acteurs en helpt met het retourneren van de kleding. Tijdens de draaidagen help je de kleedster op set bij het in orde maken van de kostuums en het kleden van de figuratie.

Wat bieden wij
Een zeer diverse en leerzame stage met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. Je werkt in een enthousiast kleding team, geen dag is hetzelfde. Een goede inkijk in de
Nederlandse televisie industrie. Marktconforme stagevergoeding.

Wat zoeken wij
– Iemand die Flexibel is, geen 9 tot 5
– 5 dagen per week beschikbaar (in overleg 4 ook mogelijk maar voorkeur gaat uit naar 5)
– Affiniteit met kleding/styling
– Een aanpakker
– Kan goed werken in teamverband
– Beschikbaar periode Mocro Maffia Augustus tot en met November (een iets andere periode is
ook bespreekbaar)
– Beschikbare periode nieuwe serie half Augustus tot en met Oktober (een iets andere periode is
ook bespreekbaar)
– Rijbewijs is een pre
– Liefst wonend in Amsterdam en omstreken

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? We horen graag van je!
Groetjes, Fieke Nicolai
0642142082
www.fiekenicolai.nl
fiekenicolai@gmail.com

Marketing Intern

Job description

With an ability to unite global communities across borders, Daily Paper is more than a clothing brand. Through creativity, fashion and education, we aim to inspire young adults and set an example of giving back. Daily Paper has attracted a tribe of multidisciplinary creatives and cultivated a community of individuals who celebrate their own roots and champion inclusivity. The diverse and deep-rooted diaspora culture is the bedrock of our brand, echoing in every collection – and always portrayed through the lens of the youth.

We are looking for a Marketing intern starting the 1st of September for at least 6 months who will support our Marketing team with day-to-day operations. Meaning that you will be the direct right-hand of the marketing coordinator. You will be introduced to both operational and strategic marketing activities and thus contribute as a valuable team player to our department.

Your task will include:

Perform market analyses

Research and evaluate competitor marketing and digital content

Contribute to the daily administrative tasks

Organize the shared drive of the marketing department

Maintain and update the marketing calendar

Assist in marketing and advertising promotional activities (e.g. social media, direct mail)

Assist in distributing marketing materials

Help organizing and planning marketing events

Job requirements:

HBO education in business administration, small business & retail management or marketing

Eager to lean and a can-do mentality

Multitask and manage multiple projects at the same time

Be a team player who is able to work individually

Experience with Microsoft Office

Fluent in English (verbal and written)

Creative thinker

Good Powerpoint/Keynote skills

Apply here

The Nxt Museum

Job Role; Museum Host

The Nxt Museum is the first museum dedicated to New Media Art in The Netherlands. An immersive, multi-sensory, fine art destination that fuses art and technology to challenge assumptions, open minds and connect with what is Nxt.

We are passionate about art, technology, science and innovation and are on a mission to push the boundaries of what a museum can be.

The Role:
You’re creative, intellectual and have a curiosity in the world of arts & culture. You get excited about the next movement in art. As a NXT Museum host , you’re the face of our movement and you will tell our story. You’ll form a connection with the work and engage with our guests with passion and energy. And you have experience in the hospitality industry.

Key skills
Confident communicator
Natural storyteller
Teamplayer
You love to host
Service minded

Personality
Affinity with art / creative
Proactive
Well presented in whatever your style may be
Flexible
Curious and open to learn
A positive energy
Influential/influencers (nice to have)

Task and responsibilities

Whether greeting guests and scanning their tickets, helping people use our lockers, informing guests about the art work they are interacting with or guiding people through the museum , you will be the point of contact throughout our guests’ visit.
Together with the team, you are responsible for opening or closing up of the museum – ensuring it’s prepped for the day ahead in the best condition for people’s enjoyment.
We’ll be giving our NXT Museum Host training on the exhibition and the artists. You will take responsibility to be well informed with the knowledge we provide you with and always ask questions.
Be flexible with schedules

What do we offer you:

To be part of the most exciting movement in New Media Art
Teamspirit; the chance to work in a great environment
A side job that you can easily fit around your studies / projects
Training – first hand from our curators and artists to provide you with the skills, information and education
An incredible experience. You will be at the forefront of groundbreaking art
Exclusive access to the museum and our events programme for you and your friends

The ideal team
An inclusive and diverse team (Ethnicity, personality, look, energy, vibe, backgrounds, expression, gender, no-gender, queer).

Each person should be able to bring their understanding of the work and contribute their narrative.

Are you interested? Do you feel like this is your dream job? Send an email with your CV + Motivation to: werken@playground.nl
and we hope to speak to you soon!

Paid Graphic Design Internship
Fashion Workie Amsterdam, NL

ZOO Magazine is looking for a creative, passionate and innovate graphic designer. The position is for someone that views design as a passion, not just a job – for a candidate that lives and breathes design, spending time outside of work hours looking at magazines, museums, online and on the street for inspiration to feed you. At ZOO Magazine, graphic design is of the utmost importance and so applicants must be of an exceptional standard. It is important that you are self-motivated and willing to put in the work expected of you. We require someone who understands the visual language of our company. Since our platform is an international one, this is not a 09:00-17:00 job. We work directly with the art, fashion, music, film and design industries. Our social media, digital activities and print/book activities must be of a very high standard. Therefore, it is important that you can demonstrate some prior working experience and can handle all of the programs we use easily. You will work on our print issue, its communication and digital tools but also on our art books. We organize exhibitions and take part in many side projects alongside the quarterly magazine.

Activities Include
Working on ZOO MAGAZINE(print)
Working on all communications tools
Working on invitations for exhibitions
Working on art books
Working on new proposals and plans with the team.
Newsletters
Website set up
Webshop set up

Experience
Experience with audio visual work is a plus
We work within a small team so a good sense of humour a team spirit is needed
Knowledge of the art and fashion world is a plus
Knowledge of and experience with Photoshop, Illustrator, InDesign, Bridge, Pages, Keynote
Knowledge of and experience with these additionally is a bonus: Adobe Premiere Pro, Media Encoder, AfterEffect,

What Is On Offer
A space to develop your creativity and materialize ideas
Working in a small, motivated team
A quantifiable sense of contribution and invaluable experience
The possibility of collaborating with great and influential artists
Having an internationally recognized company on your CV that can open doors in the creative industry.

Requirements
ZOO Magazine is looking for an energetic, motivated self starter to work in a small working environment, deliver quick, high quality results and work under stringent deadlines. A WO or HBO, BA or MA student desirable. Our company works from 10.30 till 19.00 since we have an international network that stretches across Europe and the USA. Your mindset should be a 24 hour one, not in working hours, but in thinking forward, planning, etc…

Interested?
Please send to us your motivation letter and cv – some examples of your portfolio work. Besides this, we would like to see some pages of new graphic design ideas for ZOO MAGAZINE PRINT as well some ideas for SHIRTS for DUTCH MAGAZINE. https://www.fashionworkie.com/internship-placement/paid-graphic-design-internship-1

LIEVE HEUVELMANS STYLING

Styling Stage

Leef jij voor mode, ben je zelfstandig en shop je het liefst de hele dag? Lees dan snel verder want dan zijn wij vanaf September op zoek naar jou.

Wat hebben wij jou te bieden?
• Werken in een jong klein team
• Assisteren bij styling voor bekende Nederlanders, fotoshoots, televisieprogramma’s en nog veel meer.
• Een stageplek voor minimaal 5 maanden
• Shoppen en retouren van de kleding voor producties
• vooraf sets maken en voorbereiding van fotoshoots en andere producties.
• De ruimte om jezelf te ontwikkelen als stylist.

Wat stellen wij voor eisen?
• Geen 9 tot 5 mentaliteit
• Voorzien is van een rijbewijs en bij voorkeur een auto heeft
• Flexibiliteit en stressbestendig
• Enthousiast en leergierig
• 4 a 5 dagen per week beschikbaar

Lees jij dit en is dit jou grote droom neem dan zo snel mogelijk contact op want dan is dit helemaal wat voor jou.

Lieve Heuvelmans Styling
World Fashion Centre
Kon. Wilhelminaplein 13
02.10.07
1062 HH Amsterdam

+ 31 6 23 38 09 02
lieve@lieveheuvelmans.com