Informatie aanvragen

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen geschiedt door het  invullen van het informatieformulier. Je ontvangt dan een informatie pakket met een aanmeld formulier. Mocht je interesse hebben vul je het aanmeldformulier in en stuur je dat naar Akademie Vogue. Daarna ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek, waarbij een toelatingsopdracht wordt mee gestuurd. De toelatingsopdracht moet je tonen bij het intakegesprek. Als je over een portfolio beschikt kun je deze in plaats van de toelatingsopdracht meenemen bij je toelating.

 

Toelatingsvoorwaarden

Akademie Vogue hanteert de HBO-toelatingsnormen; een afgeronde MBO- HAVO-, of VWO-opleiding. Er worden geen eisen gesteld aan het vakkenpakket, maar Vogue selecteert wel op geschiktheid en motivatie door middel van een intakegesprek en het beoordelen van de toelatingsopdracht en/of portofolio. Het verdient aanbeveling dat de student tenminste 18 jaar is.

 

Contact

Telefonische informatie: 020-683 28 93

van maandag – vrijdag van 10.00 – 17.30 uur.

email: info@akademievogue.nl

 

Belastingvoordeel

Omdat Akademie Vogue een particulier opleidingsinstituut is kom je niet in aanmerking voor een studiebeurs. Het voordeel hiervan is tevens dat je geen studieschuld opbouwt.  Wanneer je werkt naast je studie, kun je al je kosten voor je studie (minus de eerste € 500,-) indienen bij je jaarlijkse belastingopgave. Deze kosten worden dan van je inkomen afgetrokken, waardoor je minder belasting betaalt.