Opleiding interieurstylist

Wat is een Interieurstylist?

Een interieurstylist richt ruimtes in en maakt daarbij gebruik van bestaande producten en materialen zoals meubels, verlichting, wand- en vloerafwerking en decoratie. Als interieurstylist bedenk je interieurconcepten waarbij je rekening houdt met de doelgroep, maatvoering, kleur- en materiaalgebruik en trends. Je beheerst de technieken om een interieurvoorstel vorm te geven en te presenteren.

Welke cursussen behoren tot de opleiding Interieurstylist?


Hoe meld ik me aan?

Meld je aan

Meld je hier aan voor de deeltijd opleiding Interieurstylist. Daarna ontvang je van ons een aanmeldingsformulier voor een intakegesprek, een kostenoverzicht informatie, algemene informatie en de toelatingsopdrachten. Heb jij een portfolio, dan kun je deze meenemen naar het intakegesprek in plaats van de toelatingsopdracht.

Wat kost de opleiding?

Om het diploma Interieurstylist te behalen dien je de 9 losse cursussen succesvol af te ronden. De totale kosten om een diploma te behalen bedragen € 8.955,- (9 x € 995,-). Je betaalt naar gelang het aantal cursussen dat je volgt in 1 jaar. Volg je 3 cursussen, dan betaal je 3 x € 995,-.

Beste interieuropleiding van Nederland 2023:

Andere interieuropleidingen die wij aanbieden zijn:

test