Wil jij je EIGEN BEDRIJF starten?

Wil jij je eigen bedrijf starten? Zie op deze pagina een aantal cursussen die jou verder kunnen helpen.

DOWNLOAD FOLDER

EIGEN BEDRIJF

Eigen Bedrijf behandelt alle zaken die je tegenkomt bij de start van je eigen bedrijf. Eigen bedrijf of als ZZP’er aan de slag? In deze cursus leer je alles wat nodig is om een krachtige ondernemer van je te maken. Bedrijfsvormen, juridische rechtsvormen, KvK, elevatorpitch, marketingmix, concurrentieanalyse, unique selling point (usp), unique buying reason (ubr), acquisitie, offertes, factureren, verkoopgesprek, btw, belastingaangifte, break-even-point, exploitatiebegroting. Wat en hoe zet jij een product of jezelf in de markt? Wat wil je gaan verdienen en nog belangrijker….. hoe kun je dat bereiken? Je sluit de cursus af met je eigen ondernemingsplan.

Hoe lang duurt de cursus Eigen Bedrijf?

30 weken, van september tot begin juni.

Wat kost de cursus Eigen Bedrijf?

De cursus kost € 995,-.

ONLINE MARKETING

Iedereen is online, ook jij. Online marketing is niet meer weg te denken als het gaat om het vinden, boeien en behouden van (nieuwe) klanten. Heb je ambities om te werken in deze boeiende en snel veranderende wereld? Of heb je al een baan waarbij online marketing belangrijk is en ben je op zoek naar praktische tips en theoretische onderbouwing? In deze praktijk gerichte basiscursus kom je alles te weten over online marketing. Op welke doelgroep richt je je en hoe weet je ze voor je te winnen? Hoe zet je online advertising en zoekmachinemarketing in? Hoe verbeter je de conversie van de website? Wat zijn de kansen van apps en mobile marketing? En welke social media kanalen zijn er en hoe zet je deze optimaal in? Wat is influencers marketing en hoe combineer je online marketing met andere marketing activiteiten. Je ontwikkelt alle benodigde basiskennis om je als online marketeer te ontwikkelen. Tijdens de lessen bespreken we diverse cases. We werken met deelopdrachten. Hierbij leer je de verschillende onderdelen van een online marketingplan in te zetten. Bijvoorbeeld een social media campagne. Aan het eind van het programma ben je in staat je eigen online marketingplan te maken en presenteren.Het resultaat:
Je kent de nieuwste ontwikkelingen binnen online marketing;
Je hebt inzicht in het gedrag van jouw doelgroep;
Je weet hoe je passende content voor jouw online communicatiekanalen kunt maken;
Je zet online marketing effectief in om commerciële doelen te halen;
Je brengt advies aan je organisatie uit over de inzet en aanpassingen van de website, zoekmachine optimalisatie, de inzet van Social Media, E-mail Marketing en Online Advertising.

Programma:
• Customer Journey • Online advertising • Social media • Zoekmachinemarketing • E-mail marketing • Websites en apps • Content marketing • H3 model • Influencer marketing • Google Analytics • Data en online marktonderzoek • Metaverse • Online marketing trends • Het online marketingplan • Juridische aspecten • Praktijksituaties en voorbeelden

Hoe lang duurt de cursus Online Marketing?

30 weken, van september tot begin juni.

Wat kost de cursus Online Marketing?

De cursus kost € 995,-.

WEBDESIGN

Bij Webdesign leer je websites bouwen met verschillende computerprogramma’s. Wil jij je eigen website, blog of webshop maken? Dat leer je in deze cursus waar HTML en CSS code, Content Management System en WordPress behandeld worden. Je leert een goede naam voor je website te bedenken, een crossmediaal plan te bedenken en een website voor een echte klant te bouwen.

Hoe lang duurt de cursus Webdesign?

30 weken, van september tot begin juni

Wat kost de cursus Webdesign?

De cursus kost € 995,-.

MARKETING

Marketing is de theorie achter het verkopen van producten. Alle aspecten waarmee je rekening moet houden bij het lanceren van een product in de markt zoals afzetmarkten, consumentengedrag, doelgroep analyse, identity, sales promotion en direct en on-line marketing komen aan bod. Je past de theoretische kennis toe in een praktijkopdracht. De leerstof is gelijkwaardig aan een opleiding Basiskennis Marketing. Na de cursus kun je een officieel NIMA Basiskennis Marketing examen doen, Akademie Vogue regelt het examen op school. Er komen nog wel extra kosten voor het examen bij.

Hoe lang duurt de cursus Marketing?

30 weken, van september tot begin juni.

Wat kost de cursus Marketing?

De cursus kost € 995,-. + Examenkosten Nima: €200,-

Boek: ‘ Basiskennis Marketing ‘ € 45,95

VAN AKADEMIE VOGUE NAAR CARRIÈRE

Zoek je inspiratie en kracht om je carrière te starten? Tijdens deze individuele begeleiding zullen we met een helicopterview gaan kijken waar jij op dit moment staat en waar je naar toe wil. Tijdens onze gesprekken werken we aan antwoorden op vragen die op jou persoonlijk van toepassing zijn. Dat doen we door te reflecteren op je studie en op je carrière tot nu toe, op je sterke kanten en ook op je minder sterke kanten. Waar liggen je kansen op de arbeidsmarkt en waar kun je jezelf nog verbeteren? Zo krijg je een duidelijk inzicht in waar je op dit moment staat en waar je naar toe wil. Na dit traject gaan we een concreet stappenplan opstellen om zo jouw ambities realiteit te laten worden. Vervolgens ga je je portfolio zo samenstellen dat het aansluit bij deze analyse en bij je ambities.
Hoe lang duurt de cursus van Akademie Vogue naar carrière?

Het traject bestaat uit 5 individuele gesprekken van 1,5 uur.

1 vraagstelling en orientatie
2 persoonlijke SWOT-ananlyse
3 persoonlijke doelstellingen en stappenplan
4 porfolio
5 presentatie portfolio en evaluatie

Wat kost de cursus van Akademie Vogue naar carrière?

De cursus kost € 395,-.