Laurette Schouten

foto laurette
Ik heb altijd al een sterke drang gehad om mijzelf verder te ontwikkelen. Daarom heb ik er voor gekozen om naast mijn full time baan als Jr. Product Coördinator bij Tommy Hilfiger, een cursus te volgen. Ik ben met mijn werk veel bezig met het creëren van een commercieel eind product, en wilde daarom graag mijn creativiteit meer stimuleren om zo een betere input te kunnen geven binnen mijn huidige functie.
 
Via via kwam ik bij Akademie Vogue terecht, en raakte snel enthousiast van het vakkenpakket dat zij bieden. Na de openavond en een introductie gesprek kwamen we tot de conclusie dat een cursus Mode Styling B mij het beste zou aanvullen.
 
Ik heb geen spijt van deze keuze gekregen. De lessen zijn interessant en geven veel goede basis informatie mee over het tot stand brengen, samenstellen en sterk presenteren van een duidelijk concept. De groepen zijn klein en er is veel persoonlijke aandacht. Ik kan al mijn creativiteit kwijt in de opdrachten en word helemaal vrij gelaten om dit op mijn eigen manier te doen.Bij Vogue krijg je de ruimte om jezelf (verder) te ontwikkelen in de richting die jij interessant vindt.
 

Product Coordinator Swimwear & Non-denim Tommy Hilfiger & Calvin Klein

https://www.linkedin.com/in/lauretteschouten