Technisch Modetekenen

Wat is Technisch Modetekenen?

Technisch Modetekenen is platte werktekeningen maken van kledingstukken met behulp van het programma Illustrator, de basis voor een creatieve carrière. Bij Akademie Vogue leer je in 30 weken alle basis tools. Daarnaast leer je eigen tapes ontwerpen, accessoires tekenen, logo’s maken, dessins maken, plooien & plissé tekenen, stoffen digitaal maken, breipatronen tekenen, ruiten ontwerpen, aquarel prints, het omzetten van foto’s / dessins in Illustrator en het uitwerken van technische tekeningen voor de fabrikant. De laatste 10 weken werk je aan een eigen collectie en maak je gebruik van alle tools en technieken die je geleerd hebt.

Akademie Vogue is partner van Slim.nl. Studenten kunnen via SLIM een abonnement voor € 140,- per jaar nemen, waarin alle programma’s van Adobe Creative Cloud zijn opgenomen.

Voor deze cursus maak je gebruik van je eigen laptop, met de Adobe software erop.

Hoe lang duurt de cursus Technisch Modetekenen?

30 weken, van september tot begin juni.

Wat kost de cursus Technisch Modetekenen?

De cursus kost € 1375,-.

Studenten kunnen via SLIM een abonnement voor € 140,- per jaar nemen, waarin alle programma’s van Adobe Creative Cloud zijn opgenomen.

Hoe meld ik me aan?

Meld je hier aan voor de cursus Technisch Modetekenen. Daarna ontvang je van ons een aanmeldingsformulier voor een intakegesprek, een kostenoverzicht informatie, algemene informatie en de toelatingsopdrachten. Heb jij een portfolio, dan kun je deze meenemen naar het intakegesprek in plaats van de toelatingsopdracht.

Andere interessante cursussen die wij aanbieden zijn:

Digitale VormgevingModetekenenModeontwerpen

 

 

Ga terug naar het cursusoverzicht