Technisch Modetekenen

Wat is Technisch Modetekenen?

Technisch Modetekenen is platte werktekeningen maken van kledingstukken met behulp van het programma Illustrator. Met werktekeningen bedoelen we technische tekeningen van kledingstukken, die ‘plat’ worden getekend met alle technische details zoals naden, stiksels en sluitingen. Het kunnen maken van deze tekeningen is tegenwoordig een vereiste als je werkt in de modebranche waarbij kleding geproduceerd wordt.

Akademie Vogue is partner van Slim.nl. Studenten kunnen via SLIM een abonnement voor € 140,- per jaar nemen, waarin alle programma’s van Adobe Creative Cloud zijn opgenomen.

Voor deze cursus maak je gebruik van je eigen laptop, met de Adobe software erop.

Hoe lang duurt de cursus Technisch Modetekenen?

20 weken, van november tot eind mei.

Wat kost de cursus Technisch Modetekenen?

De cursus kost € 950,-.

Studenten kunnen via SLIM een abonnement voor € 140,- per jaar nemen, waarin alle programma’s van Adobe Creative Cloud zijn opgenomen.

Hoe meld ik me aan?

Meld je hier aan voor de cursus Technisch Modetekenen. Daarna ontvang je van ons een aanmeldingsformulier voor een intakegesprek, een kostenoverzicht informatie, algemene informatie en de toelatingsopdrachten. Heb jij een portfolio, dan kun je deze meenemen naar het intakegesprek in plaats van de toelatingsopdracht.

Andere interessante cursussen die wij aanbieden zijn:

Digitale VormgevingModetekenenModeontwerpen

 

 

Ga terug naar het cursusoverzicht