Excursie Londen

Allround Excursie Londen

Datum: maandag 30 mei – donderdag 2 juni 2022

Op de valreep van het studiejaar is het nog gelukt om een excursie te maken naar Londen. Het is een allround programma met kunst, mode, interieur, fotografie en street-art.

Er gaan een aantal docenten mee, die iedere dag een vooraf gepland programma begeleiden. We zijn het programma aan het samenstellen. Dat wordt medio april opgehangen, zodat je kan intekenen op één van de programma’s die er elke dag zijn. Op basis van de intekeningen worden reserveringen gemaakt, dus als je ergens op intekent, moet je ook meegaan.

Op het programma staan in ieder geval het British Museum (Klassieke kunst van de Grieken en Romeinen) National Gallery (het Rijksmuseum van Engeland) Portrait Gallery, Tate Museum, Tate Modern, Victoria & Albert Museum (kunstnijverheid) Wallace Collection (interieur en meubels) superstore Harrods, moderoute, Shoreditch (hippe wijk).

We verblijven in het IBIS London Earls Court Hotel, inclusief ontbijt, Lillie Road 47, Londen, allemaal tweepersoonskamers. Alleen een handbagagekoffer.

Kosten € 400,-. Hiermee zijn je vlucht, het hotel en de Oyster card voor de subway betaald. Bankrekeningnummer NL 64 ABNA 0590335588 Akademie Vogue. Een paspoort is verplicht, met een id-kaart kom je Groot-Brittannië niet meer binnen. Opgeven s.v.p. voor 30 maart en je bent verzekerd van een plek als het geld overgemaakt is. Hierna gaan wij de boeking definitief maken.

Vlucht:

KL1007           8.40 uur – 9.00 uur Amsterdam – londen Heathrow

KL1022           17.10 uur – 19.35 uur londen Heathrow – Amsterdam

 

Met vriendelijke groet, Cor Schrama