Instagram account Akademie Vogue

Kijk je ook graag op je Insta feed? Probeer dan ook eens onze Instagram feed @akademievogue. Hier lees je persoonlijke verhalen van studenten, alumni & docenten op. Lees daar bijvoorbeeld het persoonlijke verhaal van Dewy.

Mijn naam is Dewy van der Werf. Ik ben vierde jaars student op Akademie Vogue. Ik heb het zo ontzettend naar mijn zin hier en ik vind het dan stiekem ook wel jammer dat dit mijn laatste jaar zal zijn op de Akademie.

Ik heb hier echt geleerd om de grenzen op te zoeken en over ze heen te stappen. Niets is gek genoeg, en maffer is altijd beter voor mijn concepten. Je bent zo vrij in het bedenken van concepten en hoe ze uit te werken. Ik weet hoe ik mijn creativiteit en gekke ideeën om kan zetten in toffe projecten met een leuk team.

Ook heb ik anders leren kijken en ben ik altijd op zoek naar toffe locaties voor fotoshoots, gewoon uit het autoraam kijkend als je ergens naar onderweg bent!
@imaginedby.d