Diploma fotostylist mode

Wat is een Fotostylist Mode?

Een fotostylist is bepalend voor de boodschap van een foto, de regisseur van het beeld. De stylist bedenkt de locatie, de belichting, het model, de decoratie en de compositie van het uiteindelijke beeld, die de kleding de juiste meerwaarde geeft. De fotostylist moet goed leren communiceren met een fotograaf, een visagist en een kapper om op de fotoshoot tot de ultieme creatie te komen.

Welke cursussen behoren tot het diploma Fotostylist Mode?

tekenen en schilderen

modestyling A

fotostyling A

fotografie A

fotostyling B

kunstactualiteit

digitale vormgeving  *

fotografie B

mediastyling mode

Hoe meld ik me aan?

Meld je hier aan voor de deeltijd opleiding Fotostylist Mode. Daarna ontvang je van ons een aanmeldingsformulier voor een intakegesprek, een kostenoverzicht informatie, algemene informatie en de toelatingsopdrachten. Heb jij een portfolio, dan kun je deze meenemen naar het intakegesprek in plaats van de toelatingsopdracht.

Wat kost de opleiding?

Om het diploma Fotostylist Mode te behalen dien je de 9 losse cursussen succesvol af te ronden. De totale kosten om een diploma te behalen bedragen € 8.955,- (9 x € 995,-). Je betaalt naar gelang het aantal cursussen dat je volgt in 1 jaar. Volg je 3 cursussen, dan betaal je 3 x € 995,-. * Volg je de cursus digitale vormgeving, die kost €1.375,-

Andere modeopleidingen die wij aanbieden zijn:

Diploma modestylist

Diploma modevormgever

Diploma mediastylist mode

Diploma allround stylist