Diploma mediastyling Interieur

Wat is een Mediastylist Interieur?

Een mediastylist brengt het interieur in beeld in tijdschriften, folders, on-line en websites. De stylist heeft een commercieel gevoel voor vormgeving en beheerst de computerprogramma’s om zijn doelgroep te bereiken. Gevoel voor trends, kennis van meubels (en meubelgeschiedenis) en grafische vormgeving zorgen ervoor dat de stylist op verschillende afdelingen van een redactie kan werken.

Welke cursussen behoren tot het diploma Mediastylist Interieur?

digitale vormgeving  *

interieurstyling A

fotostyling A

kunst- en meubelgeschiedenis of kunstactualiteit

grafische vormgeving

branding

broadcast styling of webdesign

mediastyling interieur

online marketing

Hoe meld ik me aan?

Meld je hier aan voor de deeltijd opleiding Mediastylist Interieur. Daarna ontvang je van ons een aanmeldingsformulier voor een intakegesprek, een kostenoverzicht informatie, algemene informatie en de toelatingsopdrachten. Heb jij een portfolio, dan kun je deze meenemen naar het intakegesprek in plaats van de toelatingsopdracht.

Wat kost de opleiding?

Om het diploma Mediastylist Interieur te behalen dien je de 9 losse cursussen succesvol af te ronden. De totale kosten om een diploma te behalen bedragen € 8.955,- (9 x € 995,-). Je betaalt naar gelang het aantal cursussen dat je volgt in 1 jaar. Volg je 3 cursussen, dan betaal je 3 x € 995,-. * Volg je de cursus digitale vormgeving, die kost €1.375,-

Andere interieuropleidingen die wij aanbieden zijn:

Diploma dessinontwerpen

Diploma interieurstylist

Diploma fotostylist interieur