Diploma modestylist

Wat is een modestylist?

Een modestylist kan in de modebranche zeer uiteenlopende functies vervullen. Je kan verschillende kledingstukken en modeaccessoires op de juiste manier combineren waarbij je rekening houdt met de doelgroep, gebruiksmoment en trends. Door trendanalyse en trendonderzoek weet je de juiste concepten te vertalen voor uiteenlopende modebedrijven. Je krijgt een gevoel voor trends door kennis van de modegeschiedenis en de huidige informatiekanalen.

Welke cursussen behoren tot het diploma Modestylist?

tekenen en schilderen

modestyling A

fotostyling A

modetekenen

kunst- en kostuumgeschiedenis of kunstactualiteit

dessinontwerpen A

technisch modetekenen *

modeontwerpen

modestyling B

Hoe meld ik me aan?

Meld je hier aan voor de deeltijd opleiding Modestylist. Daarna ontvang je van ons een aanmeldingsformulier voor een intakegesprek, een kostenoverzicht informatie, algemene informatie en de toelatingsopdrachten. Heb jij een portfolio, dan kun je deze meenemen naar het intakegesprek in plaats van de toelatingsopdracht.

Wat kost de opleiding?

Om het diploma Modestylist te behalen dien je de 9 losse cursussen succesvol af te ronden. De totale kosten om een diploma te behalen bedragen € 8.955,- (9 x € 995,-). Je betaalt naar gelang het aantal cursussen dat je volgt in 1 jaar. Volg je 3 cursussen, dan betaal je 3 x € 995,-. * Volg je de cursus technisch modetekenen, die kost €1.375,-

Andere mode opleidingen die wij aanbieden zijn:

Diploma modevormgever

Diploma fotostylist mode

Diploma mediastylist mode

Diploma allround stylist