Diploma visuele communicatie

Wat is een visuele communicator ?

Een visuele communicator heeft zijn vinger aan de pols van huidige ontwikkelingen in de maatschappij, is commercieel ingesteld en weet producten op de juiste manier in de markt te zetten. De visuele communicator kent alle mediakanalen en marketinginstrumenten en beheerst digitale programma’s om producten zowel off-line als on-line te voorzien van de juiste reclamecampagnes. Voor de meest uiteenlopende producten weet de visuele communicator concepten te bedenken.

Welke cursussen behoren tot het diploma visuele communicatie?

digitale vormgeving

kunstactualiteit

marketing

broadcast styling of webdesign

commercieel presenteren

grafische vormgeving

conceptstyling

mediastyling interieur of mediastyling mode  

Hoe meld ik me aan?

Meld je hier aan voor de opleiding Visuele communicatie. Daarna ontvang je van ons een aanmeldingsformulier voor een intakegesprek, een kostenoverzicht informatie, algemene informatie en de toelatingsopdrachten. Heb jij een portfolio, dan kun je deze meenemen naar het intakegesprek in plaats van de toelatingsopdracht.

Wat kost de opleiding?

Om het diploma Visuele communicatie te behalen dien je de 8 losse cursussen succesvol af te ronden. De totale kosten om een diploma te behalen bedragen € 7770,- (7 x € 925,- en 1 X €1295,-). Je betaalt naar gelang het aantal cursussen die je volgt in 1 jaar. Volg je 3 cursussen, dan betaal je 3 x € 925,-.

Andere interessante opleidingen die wij aanbieden zijn:

Diploma mediastylist mode

Diploma mediastyling Interieur

Diploma allround stylist