Diploma reclamevormgeving

Wat is een Reclamevormgever?

Een reclamevormgever heeft zijn vinger aan de pols van huidige ontwikkelingen in de maatschappij, is commercieel ingesteld en weet producten op de juiste manier in de markt te zetten. De reclamevormgever kent alle mediakanalen en marketinginstrumenten en beheerst digitale programma’s om producten zowel off-line als on-line te voorzien van de juiste reclamecampagnes. Voor de meest uiteenlopende producten weet de reclamevormgever concepten te bedenken.

Welke cursussen behoren tot het diploma Reclamevormgever?

digitale vormgeving

kunstactualiteit

marketing

broadcast styling of webdesign

commercieel presenteren

grafische vormgeving

conceptstyling

mediastyling interieur of mediastyling mode  

Hoe meld ik me aan?

Meld je hier aan voor de opleiding Reclamevormgever. Daarna ontvang je van ons een aanmeldingsformulier voor een intakegesprek, een kostenoverzicht informatie, algemene informatie en de toelatingsopdrachten. Heb jij een portfolio, dan kun je deze meenemen naar het intakegesprek in plaats van de toelatingsopdracht.

Wat kost de opleiding?

Om het diploma Reclamevormgever te behalen dien je de 8 losse cursussen succesvol af te ronden. De totale kosten om een diploma te behalen bedragen € 7770,- (7 x € 925,- en 1 X €1295,-). Je betaalt naar gelang het aantal cursussen die je volgt in 1 jaar. Volg je 3 cursussen, dan betaal je 3 x € 925,-.

Andere interessante opleidingen die wij aanbieden zijn:

Diploma mediastylist mode

Diploma mediastyling Interieur

Diploma allround stylist