Diploma visuele communicatie

Wat is een visuele communicator ?

Een visuele communicator houdt zijn vinger aan de pols van huidige ontwikkelingen in de maatschappij, is commercieel ingesteld en weet producten op de juiste manier in de markt te zetten. De visuele communicator kent alle mediakanalen en marketinginstrumenten en beheerst digitale programma’s om producten zowel off-line als on-line te voorzien van de juiste reclamecampagnes. Voor de meest uiteenlopende producten weet de visuele communicator concepten te bedenken.

Welke cursussen behoren tot het diploma visuele communicatie?

digitale vormgeving  *

kunstactualiteit

marketing  *

broadcast styling of webdesign

branding

grafische vormgeving

conceptstyling

mediastyling interieur of mediastyling mode  

online marketing

Hoe meld ik me aan?

Meld je hier aan voor de deeltijd opleiding Visuele communicatie. Daarna ontvang je van ons een aanmeldingsformulier voor een intakegesprek, een kostenoverzicht informatie, algemene informatie en de toelatingsopdrachten. Heb jij een portfolio, dan kun je deze meenemen naar het intakegesprek in plaats van de toelatingsopdracht.

Wat kost de opleiding?

Om het diploma Visuele communicatie te behalen dien je de 9 losse cursussen succesvol af te ronden. De totale kosten om een diploma te behalen bedragen € 8.955,- (9 x € 995,-). Je betaalt naar gelang het aantal cursussen dat je volgt in 1 jaar. Volg je 3 cursussen, dan betaal je 3 x € 995,-. * Volg je de cursus digitale vormgeving, die kost €1.375,-, De cursus marketing kost €1.195,-, daar behaal je dan ook je Nima certificaat voor.

 

Andere interessante opleidingen die wij aanbieden zijn:

Diploma mediastylist mode

Diploma mediastyling Interieur

Diploma allround stylist