Diploma Interieurstylist plus

Wat is een Interieurstylist plus?

De opleiding Interieurstylist plus is geschikt voor studenten van een MBO4 interieuropleiding. Als interieurstylist bedenk je interieurconcepten waarbij je rekening houdt met de doelgroep, maatvoering, kleur- en materiaalgebruik en trends. Bij deze studierichting verbreedt je je interieurkennis door specifieke publieke ruimtes in te richten zoals cafés, restaurants en een hotelkamer (horecastyling) en een schoollokaal, een opdrachtgever binnen de retail, een kantoor, een wachtruimte en een binnentuin. Je beheerst de technieken om een interieurvoorstel vorm te geven en te presenteren in plattegronden en SketchUp.

Welke cursussen behoren tot het diploma Interieurstylist plus?

tekenen en schilderen of Digitale vormgeving

Dessinontwerpen A of Digitaal Dessinontwerpen

fotostyling A

kunst- en meubelgeschiedenis of kunstactualiteit

materiaal innovatie

interieurstyling B

Horecastyling of Mediastyling Interieur

interieurontwerpen B

 

Hoe meld ik me aan?

Meld je hier aan voor de opleiding Interieurstylist plus. Daarna ontvang je van ons een aanmeldingsformulier voor een intakegesprek, een kostenoverzicht informatie, algemene informatie en de toelatingsopdrachten. Heb jij een portfolio, dan kun je deze meenemen naar het intakegesprek in plaats van de toelatingsopdracht.

Wat kost de opleiding?

Om het diploma Interieurstylist plus te behalen dien je de 8 losse cursussen succesvol af te ronden. De totale kosten om een diploma te behalen bedragen € 7.400,- (8 x € 925,-). Je betaalt naar gelang het aantal cursussen die je volgt in 1 jaar. Volg je 3 cursussen, dan betaal je 3 x € 925,-. Of als je de digitale cursussen volgt zijn de kosten per digitale cursus €1295,-.

Andere interieuropleidingen die wij aanbieden zijn:

Diploma dessinontwerpen

Diploma fotostylist interieur

Diploma mediastyling Interieur

Diploma allround stylist